Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע מרצדס C240 1998. אולם נראה כי חסר לי אחד מספרי הרכב כך שנתקלתי במספר בעיות.

-מה לחץ האוויר האמור להיות בצמיגים?

-היכן ניתן לשיג את ספר הרכב? (רצוי כקובץ מחשב)

פורסם

מצאתי, באמת על מכסה הדלק. תודה.

עוד שאלה, האם צריכת דלק של 11ק"מ/ליטר (מהירות 90 קמ"ש, בלי מזגן ולחץ אוויר תקין בצמיגים) היא נורמלית לרכב בן 10 עם 115,000 ק"מ? אומנם בספר הרכב מופיע 14.5 ק"מ/ליטר כאשר הרכב חדש אבל סטייה של יותר מ-25% ניראת לי לא סבירה במיוחד.

פורסם

צריכת הדלק המשולבת ברכב שלך היא 1 ליטר ל-10 ק"מ. הצריכה שקיבלת היא תקינה לחלוטין.

פורסם

מצטער, לא מסכים איתך. בספר הרכב מופיע 14.5 ק"מ/ליטר במהירות 90 קמ"ש. ואני נוסע בעיקר מחוץ לעיר. חוץ מזה, לא ראית אותי נוסע... בדרך כלל הסל"ד בנסיעה הוא 1500(!) ולפעמים 2000, לא יותר מזה.

(ברכב הקודם שלי, מזדה 2001 עם מנוע שעשה 150K ,הגעתי ל 16 ק"מ/ליטר.)

פורסם

אנא קרא את כללי הפורום ואת ההנחיות הרלוונטיות ,בקישור הכחול שבחתימתי. כך תגלה שהכותרת שלך לא לעניין, גם השימוש בנקודות כאלה: (...) מיותר.

לעניין צריכת הדלק, יתכן ונתוני היצרן מתאימים לבדיקה ברמת מעבדה, אתה יכול לגשת למכון מקצועי לבדיקת פליטת גזים בסל"ד שאתה מציין. אם נתון הלמבדה יראה 1 , הרי שהמנוע פועל כראוי ואינו צורך דלק שאינו אמור לצרוך.

להבא, אנא פעל לפי הכללים. הפעם, ערכתי עבורך את הכותרת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מתנצל על הטעייות, אתחיל שוב.

קניתי השבוע מרצדס C240 1998. האם צריכת דלק של 11 ק"מ/ליטר (מהירות 90 קמ"ש, בלי מזגן ולחץ אוויר תקין בצמיגים) היא נורמלית לרכב בן 10 עם 115,000 ק"מ? בספר הרכב מופיע הנתון 14.5 ק"מ/ליטר.

-אשמח לשמוע מבעלי רכבים זהים (מרצדס C240 1998) על צריכת הדלק שלהם בנסיעות בין עירוניות.

-קראתי במספר מקומות כי ניתן לבדוק את יעילות המנוע ע"י מדידת המתח בחיישן חמצן הנמצא במערכת הפליטה. מישהו שמע על זה?

הייתי רוצה להדגיש שוב שצריכת הדלק שלי נמדדת בנתוני נסיעה כמעט אופטימליים. כלומר, סל"ד נמוך, מהירות קבועה ללא האצות ובלימות ומסלול כמעט מישורי.

• תוכן חדש...