Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך כנראה זה מובן מאליו, לרבים אחרים (גם לי) זה לא.

אני "גדלתי" על רכבים ישנים עם מינ' פונקציות כאלו, כשקיבלתי את הרכב הייתי בהלם.

פעם ראשונה בחיים שלי לפני 3 חודשים שמילאתי דלק 95 נטול עופרת, עד אז זה היה רק 96.

פעם ראשונה שיש לי רכב שיש בכפתורים של החלונות חשמל תאורה (ממש התפלאתי בהתחלה, עד כדי כך), שיש בכלל חלונות חשמל מאחור, שיש אפשרות לנעול אותם כך שאלו מאחור לא יוכלו לפתוח אותם! שיש מראות חשמל עם הפשרת אדים..

כל מיני דברים ואפילו נאמר שטויות, שאנשים אחרים כבר התרגלו אליהם.

עוד מעט גם תספר לנו שאתה משתמש באבני צור כדי להדליק אש, ושולח טלגרף בכל פעם שאתה רוצה ליצור קשר עם מישהו :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול לתת המלצה קטנה ? (אבל שאוראל לא ישמע)

סע לת"א תקנה סט נורות דיימונדויז'ן, זה גם מוסיף יופי לרכב בלילה, גם ישלים את ההעתק שלך לאוראל ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נ.ב, אולי תפסיקו להעתיק ממני?

כל שבוע צצה פביה כחולה כהה/גג לבן - אחרת - בנס ציונה והסביבה.

אני חושב לחזור לצהוב... :shock:

נהיה צפוף, תפרוש :wink:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אבל לא נראה לי סביר שעכשיו כל אחד שיקנה את הפאביה, יבוא ויפרט את מה שיש בה.

גם כי זה מצויין על גבי הפורום הזה לפחות 50 פעם.

וגם כי זה לא כזה מיוחד, זה לא שקנינו עכשיו איזו M3 ואנחנו מתלהבים מכל מיני פיצ'רים חדשים ש"העם הפשוט" עוד לא שמע עליהם.

כולה אוטו פשוט, זריז וטוב, יותר מאובזר מרוב המתחרים בקטגוריה שלו ובמחיר מעולה.

ולהלן מונח חדש בנוף האצרישראלי "ילדי פאבייה"... :-D

אנשים, כולנו שמחים בשמחתכם אבל... כולה פאבייה !

פיליפ צודק חלקית, ליד המיאטה היא בהחלט נראת גדולה מאוד.

You can say that again... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תתחדש ותהנה.

מתי מצלמים את שתי הכחולות? :-)

נ.ב, אולי תפסיקו להעתיק ממני?

כל שבוע צצה פביה כחולה כהה/גג לבן - אחרת - בנס ציונה והסביבה.

אני חושב לחזור לצהוב... :shock:

ניצור קשר בה"פ, אם אתה מאיזור מרכז בכיף נוכל לתאם משהו.

ובטח שנעתיק. יש דברים טובים להעתיק, אז למה לא?

פורסם
אני יכול לתת המלצה קטנה ? (אבל שאוראל לא ישמע)

סע לת"א תקנה סט נורות דיימונדויז'ן, זה גם מוסיף יופי לרכב בלילה, גם ישלים את ההעתק שלך לאוראל ;)

מה זה, נורות דיימונדויז'ן?

או תקנה ג'ימני, זה אין לאף אחד (בנתיים)

:-D, כמעט קניתי ג'ימיני, אך לאחר נסיעת מבחן החלטתי שזה לא בדיוק אני ובשבילי.

אז כרגע אני על תקן התאום של אוראל.

פורסם

דיימונד ויז'ן זה נורות של פילפס שנותנות אור מאוד מאוד דומה לקסנון, ממליץ (תחפש על זה בפורום + תמונות על האוטו של אוראל).

לגבי הג'ימני, אין מה לעשות, או שאוהבים או שלא, הרכב מאוד מאוד ספרטני ואיטי על הכביש, ממש מזכיר את הקיא פרייד של סבא שלי, ההגה לא מתכוונן (בכלל !!!), החלונות לא עולים בלחיצה אחת (אבל יש מרים שמשות) ואין שום שכלול האוטו ממש ממש פשוט, אבל בשטח מגיע ה-פיצוי :)

אני אישית אהבתי, מאוד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתם יודעים מה הכי הזוי ביניב לוי ?

שנראה לי שהוא התחיל להאמין לחרטא של עצמו :shock:

אני בשוק מהבחור הזה שמככב כבר בפורומים של פיאט ושגל VAG

פורסם

פייביש ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אענה לכל "יודעי הדבר", וואלה אני יניב אשר לדבריכם מופיע ב"רוב" הפורמים בארץ וזה למה?, כי אני אחד שרוצה לדעת עוד ועוד ורצה לראות מה אנשים אומרים על הרכבים שלהם? אז זהו שכן.

ל-VW את הבימר כבר החלפתי לפני חצי שנה ולהזכירך את הבימר הזאת יש לעוד מספר אנשים בארץ ואני לא היחיד שהיה לו אותה, אז אל תזיין את השכל היה של השכן או אני לא יודע של מי.

לשאר החברה מVAG זה שקשה לכם עם העובדה הזאת שאני משתתף בפורום שלכם אז שימשיך להיות לכם קשה בעובדה הזאת.

לחזי אתה מצידי יכול ללכת ל.... למה הקוביה ההונגרית שאתה נוסע עליה היא חרטה אמיתי

נ.ב אמרתי כבר אתם!!!!!! מוזמנים לפגוש אותי אתם כבר יודעים (עוד יחשבו שאני עושה פרסומת).

יניב

פורסם

אדון מר יניב היקר.

אולי תענה לי על השאלה?

שאלתי ברצינות, איזה פיצ'רים מגניבים יש באוטו של אמא שלך?

לי בדלתות יש גומי שתופס ניירת (כמעט ולא צויין באף שירשור, אבל חשוב שתדעו :wink:).

מה יש במפלצת של אמא שלך? (לא נשמע טוב?)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אדון מר יניב היקר.

אולי תענה לי על השאלה?

שאלתי ברצינות, איזה פיצ'רים מגניבים יש באוטו של אמא שלך?

לי בדלתות יש גומי שתופס ניירת (כמעט ולא צויין באף שירשור, אבל חשוב שתדעו :wink:).

מה יש במפלצת של אמא שלך? (לא נשמע טוב?)

מה כבר יכול להיות נורות קסנון נורות לד בידיות הפתיחה של הדלת שיהיה אפשר לראות את הידית בחושך, מראות מתקפלות בסגירת הרכב, חימום במושבים, חימום בהגה, מערכת מולטימדיה הכוללת T.V. ,D.V.D ,בלוט'וט 3 מסכים שניים במשענות ראש ואחד בקונסולה המרכזית, מתלי אויר, גאנט 20" חיישני חנייה מקוריים כולל מצלמת רוורס, שמשות ככהות, בולמים שהם בעצם דיסקים קרמיים, סגירת תא מטען חשמלית, הגה ססטרוניק אם אני לא טועה.

זה מה שאני זוכר כרגע אבל סתם מעניין אותי לדעת מה זה משנה לך מה שיש באוטו?

יניב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...