Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם חושבים שהילד שנהג באוטו התכוון להרוג מישהו? חשב שזה יקרה בכלל? הוא עבריין מועד?

ונניח שהוא יקבל 20 שנה בכלא, האם זה ימנע את התאונה הבאה?

אתם גם שוכחים מה המטרות של מערכת הענישה שלנו.

יש לי רעיון - בואו נחמיר את החוק, ועל כל תאונה עם נפגעים נגזור על הנהג האשם גזר דין מוות. עין תחת עין וכו'

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אתם חושבים שהילד שנהג באוטו התכוון להרוג מישהו? חשב שזה יקרה בכלל? הוא עבריין מועד?

ונניח שהוא יקבל 20 שנה בכלא, האם זה ימנע את התאונה הבאה?

אתם גם שוכחים מה המטרות של מערכת הענישה שלנו.

יש לי רעיון - בואו נחמיר את החוק, ועל כל תאונה עם נפגעים נגזור על הנהג האשם גזר דין מוות. עין תחת עין וכו'

עצם זה שהוא ברח אחרי הפגיעה,הופך אותו לעבריין!!

20 שנה בכלא אולי לא ימנעו את התאונה הבאה,אבל הם יגרמו לכל עברייני הפגע וברח לחשוב 20 פעם לפני שהם יברחו מהמקום.

פורסם

אני היחיד שלא מבין את הרעיון של עונש ה"על-תנאי" ?

העונש ניתן ל3 שנים מיום קביעת פסק הדין.

1- שנתיים הוא אמור לשבת בכלא.

2- יש לו פסילה ל8 שנים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

:shock:

באמת תמוה

עריכה:

"הנני דן את הנאשם ל- 48 חודשי מאסר מהם 24 לריצוי בפועל מאחורי סורג ובריח והיתרה על תנאי שלא יעבור עבירה בניגוד לסעיפים 64א או 67 בפקודת התעבורה"

תקנה 67 אומרת:

67. נהיגה בזמן הפסילה או בניגוד לתנאים (תיקון: תש"ם, תשנ"ז)

מי שהודע לו שנפסל מקבל או מהמחזיק רשיון נהיגה, וכל עוד הפסילה בתקפה הוא נוהג ברכב שנהיגתו אסורה בלי רשיון לפי פקודה זו, או מי שנוהג בניגוד לתנאים שנוספו ברשיונו כל עוד הם בתקפם, או מי שהודע לו כי נפסל מהחזיק ברשיון רכב וכל עוד הפסילה בתקפה הוא משתמש באותו רכב או מרשה להשתמש בו, או מי שנהג או הרשה לאחר לנהוג ברכב בניגוד להודעת איסור שימוש או צו איסור שימוש, דינו - מאסר שלוש שנים או קנס מאה אלף לירות, או שני הענשים כאחד.

ככה שה"על תנאי" יופעל עליו באם יימצא נוהג במשך תקופת הפסילה

פורסם
אני היחיד שלא מבין את הרעיון של עונש ה"על-תנאי" ?

העונש ניתן ל3 שנים מיום קביעת פסק הדין.

1- שנתיים הוא אמור לשבת בכלא.

2- יש לו פסילה ל8 שנים.

לפי מה שאני מבין ה"על תנאי" יכנסו לפועל כאשר הוא יחזור לנהוג,

אם לא כך אז באמת אין משמעות לזה.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם
עצם זה שהוא ברח אחרי הפגיעה,הופך אותו לעבריין!!

20 שנה בכלא אולי לא ימנעו את התאונה הבאה,אבל הם יגרמו לכל עברייני הפגע וברח לחשוב 20 פעם לפני שהם יברחו מהמקום.

הוא הסגיר את עצמו למשטרה מייד לאחר מכן.

והעבירה ששפטו אותו עליה היא הפקרת פצוע.

פורסם

לאחר מספר שעות.

אולי אם היה מזעיק אמבולנס באותו רגע,הילד היה ניצל?

עזוב את זה שהוא הסגיר את עצמו - הוא פגע בילד וברח. לא נשאר לעזור,ברח. ועל זה מגיע לו עונש (מוצדק - למען ייראו ויראו).

פורסם

אין ספק שמגיע לו עונש, והעונש שהשופט הטיל עליו חמור ביותר.

אני הגבתי לכל אלו שאיחלו לילד הזה להירקב לנצח בכלא.

פורסם

קודם כל חשוב לי להדגיש שאני תומך בעונש וברור שהמעשה הוא חמור.

אבל תחשבו שאתם הייתם הילד הדורס. עוד חודש נגמר המלווה, לקחתם את האוטו של ההורים.. פתאום ילד קטן קפץ לכם לכביש וראיתם שהוא נפגע, יצאתם מהאוטו , אתם ילדים בעצמכם, נבהלתם, התחפרנתם, נסעתם ישר הביתה . ידעתם שאם תדווחו ישלל לכם הרשיון . שעתיים אכלתם לעצמכם את הלב ואז הלכתם להסגיר את עצמכם.

זה יכול לקרות לכל אחד. הוא קיבל החלטה לא נכונה במצב לחץ , שאני מתאר לעצמי מאוד גדול.

שורה תחתונה , זה יכול לקרות לכל אחד.

פורסם
הוא לא הואשם בהריגה, ואף לא בהריגה ברשלנות. נושא מות הילד(בן 6) מוזכר רק כדרך אגב ולא ניתן להאשימו בכך, מאחר ולא היתה מיתה מיידית, הילד נפצע אנושות בתאונה והנהג הפקירו.

לא קראתי, אך לדעתי התובע לא יצר בסיס עובדתי משכנע בנוגע לזה שהילד מת כתוצאה מהתאונה+הפקרה.

אז עם כאלה תובעים, עונש כמעט מקסימלי בגין הפקרת פצוע נראה לי לגיטימי ומוצדק.

משכנתא זה קל

פורסם

אבל תחשבו שאתם הייתם הילד הדורס. עוד חודש נגמר המלווה, לקחתם את האוטו של ההורים.. פתאום ילד קטן קפץ לכם לכביש וראיתם שהוא נפגע, יצאתם מהאוטו , אתם ילדים בעצמכם, נבהלתם, התחפרנתם, נסעתם ישר הביתה . ידעתם שאם תדווחו ישלל לכם הרשיון . שעתיים אכלתם לעצמכם את הלב ואז הלכתם להסגיר את עצמכם.

זה יכול לקרות לכל אחד. הוא קיבל החלטה לא נכונה במצב לחץ , שאני מתאר לעצמי מאוד גדול.

זה מה שרציתי לכתוב בידיוק רק שלא ידעתי איך לנסח.

+1

פורסם

נתחיל מזה שהוא היה צריך לנסוע עם מלווה מנוסה שהיה יכול להיות ההבדל בין 2 המעשים (להשאר ולעזור או לברוח).

נעזוב את זה. ברור שהוא נכנס ללחץ,כל אחד יכנס ואני לא מאחל את זה לאף אחד אבל הוא היה חייב להישאר ולעזור. הוא היה יכול להיות ההבדל בין חיים ומוות ואת זה צריך לזכור! זה יכול להרגיע קצת ולגרום לאי-עשיית טעיות.

פורסם

אמת. סביר מאוד להניח שאם היה נוסע עם מלווה (שזוהי עבירה בפני עצמה) הוא לא היה מפקיר את הילד,ואולי אפילו לא היה פוגע בו מלכתחילה.

ועזוב את זה שהוא אכל את עצמו,העובדה היא שהוא גרם,גם אם בעקיפין,למוות של הילד. על ההפקרה הזאת,שיכלה להציל את החיים של הילד, הוא קיבל את העונש.

• תוכן חדש...