Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף שנת 98 אוטומט (צורה ישנה).

לפני 3 חודשים האוטו התחמם לי מאוד והסתבר שהיה חסר מים הוספתי (2 ליטר) מים מה שגרם לי להבין לכניראה יש לי נזילה.

חיפשתי נזילה ולא מצאתי ובדקתי כל בוקר אם חסר מים במשך חודש ולא היה חסר כלום.

לפני חודש שוב האוטו התחמם בדקתי והיה חסר מים אבל הפעם כאשר מיליתי את המים המים היו עם לא היו נקים והיה שמן במים.

לא בדקתי את העינין הזה והמשכתי ליסוע היום (חודש אחרי) האוטו "מגמגם" לי לפעמים.

לקחתי לבדיקה את האוטו ונאמר לי שאולי הלך לי ראש מנוע ולאחר בדיקה נוספת נאמר לי שהרדיאטור של האוטו מעביר שמן למנוע וצריך להחליף לחדש. המכונאי אמר שזה כניראה הבעיה והוא לא בטוח ב- 100% במידה וזה לא אז אולי זה ראש מנוע.

לפי הסיפור הנ"ל האם ניראה לכם שזה הגורם לבעיה?

כמה עולה רדיאטור? האם אפשר לשפץ? יש לכם המלצות למי לפנות באיזור המרכז?

פורסם

המכונאי אמר לך להחליף חלק יקר כמו רדיאטור, אבל הוא לא בטוח שזה יפתור את התקלה?

שלא יבלבל לך תמוח

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
שלום,

לקחתי לבדיקה את האוטו ונאמר לי שאולי הלך לי ראש מנוע ולאחר בדיקה נוספת נאמר לי שהרדיאטור של האוטו מעביר שמן למנוע וצריך להחליף לחדש. המכונאי אמר שזה כניראה הבעיה והוא לא בטוח ב- 100% במידה וזה לא אז אולי זה ראש מנוע.

quote]

רדיאטור שמעביר שמן למנוע ?. אני בספק אם אכן כך אמר המכונאי.

נראה שהלך אטם הראש.

אל תחליף תחילה את הראדיאטור , זה לא יפתור את הבעיה.

פנה לבדיקה אצל מוסך רון, חבר הפורום.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
טוב אני ישאל עוד דעה במוסך אחר.

לא יצא לי להיות שם, אך לפי הרבה דיעות אני ממליץ לך בחום לגשת למוסך רון שנחשב ע"י רבים לאחד הטובים בארץ לרכבים מהסוג הזה.

לחץ כאן לפרטים

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לפני חודש שוב האוטו התחמם בדקתי והיה חסר מים אבל הפעם כאשר מיליתי את המים המים היו עם לא היו נקים והיה שמן במים.

לא בדקתי את העינין הזה והמשכתי ליסוע היום (חודש אחרי) האוטו "מגמגם" לי לפעמים.

מצטרף לדעתו של דויד - כנראה אטם ראש מנוע וכן להמלצה לגשת למוסך רון.

פורסם

שלום,

עד היום לא טיפלתי בבעיה (זה רכב שני לא היה דחוף) אבל יום שישי היה בעיה.

תוך כדי נסיע ההילוך של הרכב בורח לאחר בירור של עם הבחור שבדק לי את הרכב ליפני (טלפוני) אז הוא טען שזה מחזק את מה השהוא חשב לפני (מסתבר שמה שכתבתי לכם לפני לא היה מדויק).

הטענה שלו היא: שהשמן גיר בורח והוא מגיע לרדיאטור (בגלל זה יש לי שמן במים) ובגלל שאין לי לחץ שמן\חוסר שמן בגלל זה הגיר בורח.

שוב הוא טוען שזה רדיאטור שהרי בתחילה היה לי "נזילה" שלא ראיתי אף מים יוצאים מהרכב וכניראה שזה בגלל בראדיאטור.

האם ללכת למומחה של דיאטור שקרוב לבית (אי אפשר ליסוע הרבה עם הרכב זה יהרוס את הגיר) או ללכת למוסך רחוק יותר שמטפל בכול?

• תוכן חדש...