Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

בעקבות היובש המוטורי בשנה האחרונה, ועם הידיעה כי לפני כ-4-5 שנים אורגנו ג'ימקאנות בעלות סימלית אך בהצלחה מרובה, אני ועוד כמה מכרים מנסים להרים את הכפפה ולנסות לשחזר, חלקית, כמה אירועים מהתקופה ההיא. (שהייתה מאוד מהנה לטעמי. מי שהיה פעיל כאן ב-CF בשנה הראשונה להקמתו יודע היטב על מה אני מדבר, ובטוח מסכים איתי).

יש לנו כמה רעיונות למגרשים (מספיק גדולים כך שהקהל יהיה רחוק לפחות 100 מטר מהרכבים), יש קונוסים, ויש נכונות מכמה מכרים עם רכבים ספורט/יווים.

בשלב הראשון אנחנו מחפשים 15 אנשים שהספורט המוטורי העממי חשוב להם, ומוכנים, כמונו, לנסות וליזום. אנחנו מחפשים חבר'ה שיהיו שותפים ליוזמה, כלומר ממש לא מדובר על הזמנה להגיע וזהו, אלא על שותפות פעילה בארגון.

כל המשתתפים ישמשו כמרשלים.

בשלב הראשוני ומטעמים מובנים - מוזמנים לשלוח ה"פ החבר'ה היותר פעילים ומוכרים בפורום. אין דרך אחרת לסינון קשקשנים.

ניתן לשלוח ה"פ אליי או אל המשתמש mayrun. עדיף אם תציינו באיזה רכב אתם נוהגים. (זה לא כזה קריטי.).

שיהיה לנו בהצלחה :)

נ.ב - אם החבר'ה שהיו בקארזפורום 'של פעם' במקרה קוראים את זה - אתם מוזמנים לעזור ולתרום!.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מוכן לתרום בכל מה שאני יכול, אני גם מאשקלון כך שזה די יכול לעזור.

אם תצטרכו עזרה כלשהיא אני זמין בה"פ.

ד"א;

פרט את העזרה שתצטרך.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אשמח לדעת למה אתה מתכוון שאתה אומר מרשל

מחיפוש באינטרנט הבנתי שצריך לעשות קורס כלשהו

אך לא הבנתי מה הכוונה בלהיות מרשל

תמיר.

פורסם

באיזה מסגרת אנחנו מדברים? חד פעמי או משהו יותר מזה?

אני בפורום הזה בערך מההקמה שלו (אומנם עברו איזה כמה וכמה יוזרים) אבל אני הייתי נוכח בהרבה מהאירועים שאורגנו בזמנו.

שאחד הטובים שהיו בזמנו היה בשפריצרינג בפ"ת..

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

היו בשפיצרינג, בחריש ובעוד כמה מקומות.

היום מצאתי עוד מגרש - גדול יותר מזה של מסלולים בראש העין, לדוגמא.

המטרה היא להיפגש משהו כמו פעם בחודש, ולהפוך את זה לקבוע.

פורסם

נשמע באמת טוב, אם יהיה איזה מפגש או התארגנות ואני פנוי אז היתי מאוד רוצה לבוא.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אני זוכר את האירועים ההם.. פיי זה באמת היה מזמן.

אני מעוניין להשתתף ולעזור אבל בהתחשב שאני סטודנט עובד זה לא משאיר הרבה זמן :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שיהיה בהצלחה, מחזיקה לכם אצבעות.

ממליצה לך לבחור בקפידה את המשתתפים שיגיעו לארוע כדי למנוע "כאבי ראש מיותרים".

פירוט נוסף אם תרצה תקבל בהודעה פרטית.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל תתחדש :wink: (אני רואה שזה גרם לך להעביר הילוך מדיבורים למעשים בנושא הג'ימקאנות)

הקטע שאני לא מבין מה אתה רוצה לעשות.

הבעיה הגדולה היא מקום וזה הרבה יותר קשה מבעבר.

או שאתה הולך למגרש ריק ומסתכן מאוד בהתערבות משטרתית (אם בעזרתם האדיבה של עוברי אורח או בזכות הסיורים הקבועים שהוכנסו במקומות המועדים בעקבות ההד שהתחום צבר) או שאתה הולך למקום מסודר ומשלם כסף (ויש מעט מאוד מקומות כאלה והסכום לא נמוך בכלל. כזה שלא תהיה לך שום קבוצה קבועה לעניין).

אתה מכיר מגרש ריק ומבודד שאפשר לבנות עליו לכמה מפגשים ? אלה שאני מכיר כבר מזמן שרופים ועם כל הבלאגן שבעניין אני אישית בדרך-כלל לא מתלהב מהאופציות האלה.

בתשלום יש לך 2-3 מקומות ותשכח מהשוואות לשפיצרינג (לא מבין את ההתרפקות שלך על המקום, כולה אירוע אחד היה שם ואתה נכנס לנוסטלגיה וגעגועים לימים יפים ותכל'ס, זה היה אירוע מפחיד ומקום מוגבל ביותר).

ואחרי כל מה שאמרתי, אני אף-פעם לא אומר לא לג'ימקאנות 8)

ניר

פורסם

ניר, תודה על ההערות.

לגבי מקומות שרופים - אין לי מושג על איזה הד אתה מדבר, האירוע האחרון שהיה היה בדיוק כשמכרתי את הוולקן - יותר משנה של יובש!

הדגשתי בפירוש שאני מחפש חבר'ה רציניים - כאלה שלא ירימו ידיים בפעם הראשונה, ויתמידו. אני מאמין שאחרי פעמיים שלוש (הלוואי ופחות) נמצא את הנוסחה המתאימה.

נ.ב שלחתי לך ה"פ לגבי מיקומים פוטנ'.

פורסם

לא רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים אבל:

ברגע שתפרסם פה אירועים מוטוריים קבועים - יגיעו הרבה מאוד אנשים לא רצויים - ואני לא מדבר רק על משטרה.

אירועים איכותיים כאלה תמיד הועברו מפה לאוזן ולקבוצות קבועות ודיסקרטיות - אף אחד לא אוהב אירועים המוניים או לא מתוכננים עם פוטנציאל להשתוללות או תקריות לא נעימות.

אשמח לסייע

אני שומע פעמוני איחוד לחברת "סדובסקי קורן הפקות" :?:8)

נ.ב - ג'ימקנה זה לא המקום הכי טוב בעולם ללמוד בו על הRS החדשה שלך...

פורסם

דווקא כן, מקום בטיחותי, מהירות נמוכה והרבה אנדרנלין הם שילוב מושלם לפי דעתי.

בכל אופן מיקום, תאריך ושעה יועברו בה"פ וSMS בלבד ככה שאני לא צופה בעיות מבחינת צופים לא רצויים (אלא אם כן יזמינו אותי :wink:)

פורסם

עכשיו אתה נזכר? כשבשבוע הבא יש WMDC?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...