Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת מה הקשר לMDC? זה לא עסק למטרת רווח של אנשים למינהם אלא התארגנות של חבר'ה שרוצים להנות וזהו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

סתם שאלה, איך אירועים כאלה יצברו כוח ומוניטין טוב, והכרה אם הם ישמרו מפה לאוזן ? כאילו מדובר בדבר עבירה חמור ?

אתם מדברים על ספורט עממי, וספורט כזה, ככזה, אמור להיות נגיש לכל העם ולא להמשיך להיות במחתרת, בסופו דל דבר יגמרו המגרשים הפנויים והמשטרה תעוט על כל קליאו ספורט רעננה שנצפית בשעות מועדות לפורענות.

אני יודע שאתם רוצים להרים את האירוע הזה לשם הכייף, האימון, והאדרנלין שבדבר, אבל אם מדובר בהתאגנות רצינית למען ספורט עממי אני חושב שאולי בטווח הקצר העבודה רבה יותר ופחות "כייפית" אבל לטווח הארוך מדובר בהשקעה נבונה.

אשמח לדיון רציני בנושא, ולעזור או לראות איך באמת ניתן לעזור לתחום, ולא לחזור לווא דווקא לימים עברו, שעם כל הכייף והחן שלהם, לא לשם אנחנו רוצים באמת לחזור, רוצים להקדם למשהו רציני יותר, לא ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אירועי עבירות וראלי מתקיימים שנים בצורה של עדכון על מקום ושעה ב-SMS בערך 24 שעות לפני האירוע.

זה עובד רק כשהמגרש די חבוי ולא ניתן לראותו מכבישים ראשיים או שהוא ליד איזור בנוי.

בכל מקרה, אשמח להצטרף (בהנחה שמדובר באנשים רציניים ולא בבזבוז זמן).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני בפנים!

מעדיף שרוי יישאר בחוץ.. :lol:

WMDC הקרוב הוא בסה"כ אירוע בודד.. כשלאחריו אף אחד לא מבטיח שיהיו עוד אירועים.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
סתם שאלה, איך אירועים כאלה יצברו כוח ומוניטין טוב, והכרה אם הם ישמרו מפה לאוזן ? כאילו מדובר בדבר עבירה חמור ?

אתם מדברים על ספורט עממי, וספורט כזה, ככזה, אמור להיות נגיש לכל העם ולא להמשיך להיות במחתרת, בסופו דל דבר יגמרו המגרשים הפנויים והמשטרה תעוט על כל קליאו ספורט רעננה שנצפית בשעות מועדות לפורענות.

אני יודע שאתם רוצים להרים את האירוע הזה לשם הכייף, האימון, והאדרנלין שבדבר, אבל אם מדובר בהתאגנות רצינית למען ספורט עממי אני חושב שאולי בטווח הקצר העבודה רבה יותר ופחות "כייפית" אבל לטווח הארוך מדובר בהשקעה נבונה.

אשמח לדיון רציני בנושא, ולעזור או לראות איך באמת ניתן לעזור לתחום, ולא לחזור לווא דווקא לימים עברו, שעם כל הכייף והחן שלהם, לא לשם אנחנו רוצים באמת לחזור, רוצים להקדם למשהו רציני יותר, לא ?

אתה לא מבין משהו אחד - מה שאתה מתאר זה התקדמות נכונה, אבל זה התקדמות לא אפשרית לגבנו.

בשביל ספורט עממי נגיש לכל איש אתה צריך כמות של המון מרשלים שימנעו כניסת קהל וישלטו בארוע, אתה צריך ציוד או לפחות גדר להפרדה בין הקבל למסלול, אתה צריך ביטוח ובסופו של דבר - זה לא ממש אפשרי במסגרת הזאת. וזה לא יהיה עממי.

כל החברות הרציניות חושבות פעמיים לפני הפקת ארוע - מסלולים עצרה פעילות למשך שנה, אלטרנטיבי ביטלו את אליפות הדריפט ללא כוונה להחזיר אותה, והאימון הפירטי האחרון שנעשה בנוכחות קהל הסתיים בדריסת חלק מהקהל.

אירגון ארוע ספורטיבי באופן לא מקצועי, עם קהל ומשתתפים (לא ממוינים) יכול להביא לנזק חמור ביותר למארגנים, שיהיו חשופים לתביעות על נזקים לרכוש וגרוע מזה - על נזק לאדם אם יקרה.

אני יכול לומר לך שבכל ארוע שאני מארגן אני מזמין אך ורק אנשים שאני מכיר, אנשים שאני סומך עליהם שינהגו בזהירות ואנשים שיקחו אחריות על המעשים שלהם. קהל - מבחינתי הקללה הגדולה ביותר של הספורט החובבני.

אירגון ג'ימקנה פתוחה לכל משתתף ולקהל? רק לחברות שזה עיסוקן.

פורסם

זאת הבעייה הגדולה, העם.

יוזמה ברוכה, אשמח לאזור בכל דרך אפשרית.

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
אשמח גם לעזור ולראות למה העם כל כך מפריע.

"העם" מפריע כשהוא עולה על המסלול בלי רשות ובזמן שרכב אחר כבר שם, "העם" מפריע כשהוא מגיע בחריקת בלמים לאירוע או כשהוא יותא כולו נלהב מהאירוע ומישתולל בכביש ציבורי ונוהג כמו מטומטם שמוציא שם רע לכולם (לחיצות, פירפורים, כאילו דריפט עם האנדברקס בסיבוב וכו')

אם הכל יתארגן בצורה חשאית אתה לא תזכה לראות "למה העם כל כך מפריע" כי הוא לא יידע על האירוע.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים...

אחרי שכמה אירועים הסתיימו בהצלחה, השבוע (אמצע שבוע) תתארגן עוד ג'ימקאנה. המיקום והתאריך - בה"פ. מדובר באמצע השבוע, מארבע אחה"צ. למה אמצע השבוע? פחות סיכויים להפרעות מצד הכחולים.

מדובר בארגון מסודר, עם קונוסים ומדידות זמנים, ומרשל שישב ברכב בכל מקצה עמ"נ לוודא שאין נוכלויות :-P

אפשר לפנות בה"פ אליי או אל Philip R.

פורסם

חבל שלא ראיתי את האירוע הראשון, בכל מקרה אני מעוניין להגיע לאירוע הנוכחי.

כמה שאלות, מכיוון שכבר עשיתם את זה אז אך ארגנתם הכל, יש קטגוריות של רכבים?

אני מעוניין להגיע עם הרובר ולא עם ה-אלפא.

לגבי ניסיון איך זה עובד, יש מתחילים ומתקדמים? {אני במתחילים}.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...