Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכה משפחתי, חדש יחסית, חסכוני (כמו כולם) וללא הוצאות מרובות בעתיד.

יש לי סכום של 45 - 50 אלף שקל בערך. במקרה הצורך מעט יותר.

חשבתי על ברלינגו. יש לה מקום בנוחות, רכב רחב עם תא מטען נפלא, ואני אוהב אותו.

אם כן - האם ללכת על סולר או בנזין? (אין הרבה בנזין, אבל יש לפי מה שראיתי במודעות מכירה).

כמובן אלך על קילומטראז' נמוך. שנת 2005 - 2006.

יש מבצעים שונים כמו פורד פוקוס 2006 בפחות מ50 אלף שקל. מה כדאי?

אני חושש מדיזל בגלל עלויות עתידיות של תיקונים שאומרים שהם נוראיים ומתכון לחור בכיס.

אני לא מבין בזה...

הסכום הוא חד פעמי, אין לי משכורת לתחזוקה שוטפת גבוהה...

אני נוסע כ-25,000 ק"מ בשנה.

אולי מעט יותר.

הייתי שמח גם לניצול גבוה של קמ' לליטר.

מה אומרים?

פורסם

לפי דעתי פורד פוקוס בחירה טובה אך תוכל להשיג גם מאזדה 3 אם אני לא טועה זה נכנס בתקציב אולי שנתון 2004 אולי הונדה סיויק זה יותר מתאים לכיוון המשפחתי.

המכוניות האלה ממה שאני יודע לא יקרות לאחזקה וכמובן שיש כאלה המון המון על הכביש ככה בכל תקלה תוכל להשיג חלק תחליפי בלי למצמץ.

פורסם

יש מבצעים שונים כמו פורד פוקוס 2006 בפחות מ50 אלף שקל. מה כדאי?

מה אומרים?

מבצעים?

אתה מתכוון לרכבים מהשכרה\ליסינג?

הגיוני מאוד, אבל אלו יהיו בדרך כלל רכבים בעלי קילומטרז' גבוה יחסית למודל שלא תוחזקו כראוי.

אם אתה משתמש במקום איחסון שמציעה הברלינגו ביום יום זו תהיה בחירה מעולה, אבל רכבי דיזל עוברים ק"מ גבוה וכדי להתרחק.

בתקציב תוכל לרכוש ניסן אלמרה פרפקט 1800 ממודל 04+-, משפחתית מעולה.

פורסם

תודה על הרעיונות.

האמת היא שאני לא זקוק לאיחסון של הברלינגו, אך הסיבה הזו קרצה לי.

אני אוהב בגאז'ים גדולים - אך באמת אני חושש מלהכנס לעסקת דיזל.

אני לא מבין בזה אך אמרו לי כי הדיזל צפוי להוצאות עתידיות מרובות.

לגבי המשפחתית -

המבצעים הם אכן מכוניות מליסינג.

א. האם יש בעיה במכוניות אלו - בהשוואה למכונית דומה עם ק"מ דומה?

יש בליסינג מכוניות עם קילומטרז' נמוך מ-100,000

ב. האם הניסן זולה / יקרה בתחזוקה שוטפת לעומת המיצובישי / מאזדה?

בתודה מראש.

פורסם

א. האם יש בעיה במכוניות אלו - בהשוואה למכונית דומה עם ק"מ דומה?

יש בליסינג מכוניות עם קילומטרז' נמוך מ-100,000

ב. האם הניסן זולה / יקרה בתחזוקה שוטפת לעומת המיצובישי / מאזדה?

בתודה מראש.

א. בהשוואה למכונית פרטית בעלת ק"מ דומה, את האמת שזה תלוי ברכב ספציפי, אבל אני אומר בכללי שרכבי ליסינג הם בדרך כלל ברמת גימור נמוכה ובו נגיד שהבעלים לא כל כך שמרו על הרכב כמו שהיו שומרים עליו במידה והוא היה רכבם הפרטי ולא היה להם את הבעיה של למכור אותו אחר זמן מה.

הם מקבלים רכב ומחזירים אותו אחרי תקופה מסוימת, הרכב מוחזר לחברת הליסינג לא משנה מצבו (חוץ ממצבים קריטיים ממש שהבעלים נקנסים או שדינם כזה או אחר),

חברות הליסינג רוצות לייצר רווח ולכן לאחר שהרכב מוחזר הם מבצעים לו יישור קו באופן המינמלי ביותר, מחליפים בחלפים זולים, כמו צמיגים זולים תיקוני פחחות ברמה עלובה למדי ועוד.

רכב מליסינג פחות שמור מרכב פרטי ברוב המקרים, לא סתם יש עליו הפחתה של 8-10 אחוז במחירון מאותו הדגם ביד פרטית.

ניסן מיצובישי מאזדה ושאר היפניות המשפחתיות בדרך כלל יש להם נתונים די דומים לגבי אחזקה שוטפת פחות או יותר, רק שהניסן 1800 סמ"ק אז אולי תצרוך יותר דלק אבל ממש בקצת לא נראה לי משמעותי אם אתה לא נוסע הרבה.

פורסם
תודה רבה רבה.

האם צפוייה ירידת מחירים עקב המעבר ל2009?

נשאר בקושי יום עד ל09, לא נראה לי שביום אחד המחיר ישתנה באופן משמעותי, אולי יירד טיפה אבל שקל פה שקל שם הרכב מוצא חן בעיניך אז הגרושים הנוספים שתשקיע בו לא יגרמו לך להצטער שרכשת אותו.

המחירון של הרכבים אולי יירד אבל לא בהכרח מוכר הרכב יתאים את עצמו למחירון, מחירון הוא רק המלצה חשוב לזכור את זה.

• תוכן חדש...