Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי אוטומטי.

הרבה אנשים הציעו לי יונדאי לאנטרה משנת 99 ועד 2002.

אני מעוניין במנוע 1600 סמק,גיר אוטומטי בלבד.

מה שיותר מעניין אותי ברכב זה האמינות.

ורציתי לקבל חוות דעת על הרכב הזה.

איך האמינות?

כמה דלק הרכב צורך?

איך מחירי החלפים? חדשים\משומשים.

איך האוטו בכללי?

תודה לעונים.

כתיבת הודעות שלמות בפונט מודגש מותרת רק למנהלים, וגם זאת רק לצורך מילוי תפקידם בלבד.

נא לא לכתוב הודעות נוספות בפונט מודגש.

פורסם

שלום וערב טוב אנסה לענות בקצרה:יש לי לנטרה שנת 2000 בדקתי הרבה לנטרות לפני שקניתי רכב עבר 122K וזה מה שהחלפתי:מצבר,טיימינג,שני תושבות מנוע .יש לי אוטו הזה שנה וחצי ומה שאני יכול להגיד שזה סוס עבודה אני מטפל במוסך מורשה של יונדאי ניסיתי לחסוך הלכתי למוסך סתם (לא מורשה)המחירים כימת זהים הבדל היחדי ש(במורשה)יש לך אחריות שנתיים על חלפים וביטחון בחלפים מקוריים!!(ו לא סינים כמו שניסו לדחןף במוסך אחר במחיר של מקורי)

תאהב תרכב תחליך שמנים בזמן והרכב יחזיר אהבה במלאו!

רכב אמין זול פשות ויפה!

אגב שלי זה אוטומת 1.6 צריכת דלק בעיר עם רגל כבדה!! מגיע ל11ליטר ל100

בין ערוני 8 ליטר ל100

קיץ שיא פקקים של תל-אביב מינימום 50 דקות בפקק +מזגן 13 ליטר ל100

ומזגן =קור כלבים

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

זה שמעליי,נראה לי אתה מאוד מושפע מהיונדאי שלך.

אגב, ממליץ לך באמת לנסוע ברכב שהוא "סוס עבודה", אחרי זה תבין על מה אני מדבר.

"קיץ שיא פקקים של תל-אביב מינימום 50 דקות בפקק +מזגן 13 ליטר ל100"

שאלוהים יעזור לך.

פורסם

בקשר ללנטרה, ממליץ לעשות חיפוש. הייתה לנו לנטרה חדשה מחברה (לפני מתיחת פנים) שנת 96'. צריכה של רכב הזה הייתה 12~13 ליטר ל-100 ק"מ בעיר, כימעט ללא פקקים ורגל קלה מאוד על הגז וכימעט ללא מזגן. אנשים אחרים שהיו בעלי רכב זהה, כולל שנתונים קצת מתקדמים יותר, דיברו על צריכה דומה.

יכול להיות שאחרי מתיחת פנים שיפרו תוכנת מחשב וצריכת דלק ירדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ג"מסי סוונה שלי בולעת 20+ל100 בעיר לדוגמה(סאפרי הייתי מגיע ל25 ליטר ל100 ק"מ בעיר)יש לי ל מה להשוות!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

ולי יש טנק מרכבה סימן 3, שעל כל קילומטר הוא צורך 5 ליטר סולר. SO...?

ממתי משווים בין יונדאי לנטרה ל-GMC סוואנה? אולי אתה גם רוצה להשוות בין בואינג 767 לקורקינט של האחיין שלי?

לפותח השרשור: נא בצע חיפוש, הרכב הנ"ל נידון כאן בעבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...