Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

מבקשת השוואה בין שתי המכוניות: דייהטסו קלאסיק 1.5 98 לעומת אפלהאוז 1.6 96 שתיהן ידניות

מכל הבחינות, כל מה שעולה על דעתכם, רגישות להתחממות, נוחות ... הכל

אבל בעיקר:

1. יעילות מנוע לעומת גוף רכב (יחס כוח משקל גודל)

2. עלויות טיפולים וחלקים

3. "מחלות"

4. יתרונות

5. צריכת דלק

אמור לשמש לנסיעה מעורבת בתוך הישוב (לא עיר אין פקקים) ובין עירונית כל סוף שבוע

תודה

אלומה

פורסם

היו לי אפלאוז(אוטומטית) וקלאסיק (ידנית...) ולבתזוג שלי יש קלאסיק(אוטומטית).

שתיהן טובות ומאד אמינות, הקלאסיק יותר חסכונית אבל פחות פרקטית למי שרוצה דלת חמישית (באפלאוז למרות הצורה יש דלת חמישית...)

בכלל, בקניית רכב ישן מה שקובע זה האקסמפלר עצמו. בחרי בבקשה מבין השתיים את המכונית המסויימת שעברה פחות בחיים שלה ובעיקר טופלה במוסך מורשה. נקודה רגישה באפלאוז ובקלאסיק ובעצם בכל רכב היא איכות הנוזל ברדיאטור. אם יש מים, תברחי כמו טיל מהרכב והמוכר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היי בני

ראיתי היום אפלהאוז וסוף סוף הבנתי למה הכוונה דלת חמישית. (כלומר שתא המטען אפשר לומר הוא חלק מחלל הרכב, נכון?)

האמת לא ברור לי למה יש שמעדיפים זאת הרי בקיץ הישראלי החם (רוב השנה חם) כל "הקור" של המזגן בורח גם לתא המטען??? אולי משיהו יכול להסביר

לגבי הקלאסיק הידנית כמה בערך היא צורכת? או נכון יותר צרכה אצלך?

בתודה אלומה

פורסם
היי בני

ראיתי היום אפלהאוז וסוף סוף הבנתי למה הכוונה דלת חמישית. (כלומר שתא המטען אפשר לומר הוא חלק מחלל הרכב, נכון?)

האמת לא ברור לי למה יש שמעדיפים זאת הרי בקיץ הישראלי החם (רוב השנה חם) כל "הקור" של המזגן בורח גם לתא המטען??? אולי משיהו יכול להסביר

לגבי הקלאסיק הידנית כמה בערך היא צורכת? או נכון יותר צרכה אצלך?

בתודה אלומה

כמו שחשבת, המשמעות של הדלת החמישית היש שתא המטען מחובר לתא הנוסעים. מנסיון שלי, מאוד שימושי. באפלאוז שלי, עם מושב אחורי מקופל, הכנסתי בלי יותר מדי בעיות שלוש זוגות אופניים (של מבוגרים, למען הסר ספק).

בנוגע ל"בריחה" של הקור, יש "מדף" שאפשר להרכיב היכן שנמצא הפתח, מאחורי המושב האחורי, והוא מפריד את תא המטען מתא הנוסעים. אמנם זוהי רק חתיכת עץ, אבל למעשה גם במכוניות בלי הדלת החמישית ההפרדה היא בעזרת חתיכת עץ, רק שבמכוניות עם 4 דלתות אי אפשר להסיר אותה, כך שאין הבדל ברמת הבידוד. בכל מקרה, גם בלי ה"מדף" שהזכרתי, בריחת הקור לגמרי לא משמעותית ובמידה והמזגן תקין לא אמורות להיות בעיות (ואת זה אני אומר בתור אחד שהאפלאוז שלו אפורה כהה).

"ai motoare capul doare"

פורסם

השתכנעתי , תודה.

אז אם מישהו מכיר אפלהאוז 1.6 עד 15,000 ש"ח שמורה במיוחד מטופלת ומתועדת אשמח לקבל הודעות.

(הודעות אישיות או במייל )

• תוכן חדש...