Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה-מגבר Kicker zx 850.4

gabaygu303
שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אנשים, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המגבר הנ"ל , כמה אמור לעלות בארץ? (אני אישית לא מצאתי בארץ) האם נחשב איכותי וחזק? ובקיצור האם הייתם ממליצים עליו בשביל זוג קומפוננטים של פוקל k2p לדוגמא.

תודה ויום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר חזק. ואיכותי.

זה הנתונים שלו. בRMS.

ב 4 אום. 175W RMS.

ב 2 אום 215W RMS

בגישורים.

ב 4 אום 425W RMS

הסט הוא 100W RMS. אז המגבר טיפה חזק עליו.

אתה חייב להיות עדין אם הגיינים של המגבר. אחרת אתה משגר את הוופר לעולם הבא.

המגבר חזק. וממש לא זול. (יהיה להערכתי באזור ה2500 שקל)

אם אתה צריך מגבר אך ורק לסט הקידמי. אז תחפש 550.2 (130W RMS) או 600.2 (150W RMS)

אתה נעול על קיקר?

או שאפשר להציע לך מגברים טובים לסט הזה?

מה התקציב שלך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר הזה הוא מגבר פנטסטי.

תשים לב לחתימה שלי...

מגבר חזק - מפלצת קטנה.

איכותי מאוד ואני מאמין שתג המחיר שלו בארץ אמור להתקרב יותר לאזור ה3K.

את הZX שלי הבאתי מניו ג'רזי - מצאתי דגם 2006 (קניתי ב2008) אחרון במלאי, חדש עם אחריות מלאה ב250 דולר במקום 400 אז פשוט חטפתי אותו לאחר נסיון עם אחיו הישן יותר הKX600.4 שיש לי אותו גם היום (אחרי תיקון נוסף ושיפור שעשיתי בו) והוא גם מגבר נהדר למחיר שלו.

המגבר שמופיע בחתימה שלי צריך להספיק לך מעל ומעבר, אני מרים איתו על הערוצים הראשונים מידבאסים של אילייט שאלו הם מידבאסים מאוד שמנים ומאוד זללנים שדורשים הרבה כוח - והוא מספר להם את זה בצורה יוצאת מן הכלל - ה850 - מיותר אלא אם כן אתה מרים סאבוופרים או מידבאסים עם קוטר של שמונה אינטש שדורשים הרבה כוח.

בכל מקרה - ליפול כאן, אתה לא תיפול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. הוא יהיה מספיק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...