Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב לבעיה מוזרה, אני לא יודע אם הבעיה הייתה אצלי הרבה זמן או שרק התחילה.

מאותה השניה שאני מסובב את הסוויץ בפעם השניה (הפעלת מצבר ורכיבים חשמליים ברכב), המאוורר מתחיל לעבוד על מצב חלש ולא מפסיק עד שאני מדומם את המנוע. חשוב לציין שאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה המאוורר התחיל לעבוד בצורה חזקה. כמו כן חשוב גם לציין שאם הרכב יהיה במצב עמידה מעל ל20 דקות, הוא מתחיל לעבור את ה90 מעלות והנורות של החום מנוע נדלקות.

מה אפשר לעשות לגבי הפעולה הרציפה של המאוורר ולגבי בעיית המצב חזק של המאווררים?

ושאלה נוספת לגבי מצבר, אחרי שהמצבר ברכב שלי הלך לעולמו, חבר נתן לי מצבר אחר של שנפ שהיה לו בבית ועמד כחצי שנה, חיברנו אותו לרכב ואחרי סיבוב הסוויץ אפילו המנורות בלוח שעונים לא נדלקו, ז"א היה ממש גמור מחשמל, אחרי ניסיון להנעה בדחיפה לא הצלחנו להניע, ניסינו עם כבלים וגם לא הצלחנו להניע, אבל המצבר החל להראות סימני חיים, המנורות בלוח שעונים נדלקו ממש ממש חלש. הוצאנו את המצבר וראינו שאין אפילו טיפה אחת של מים, שמנו מים מזוקקים וחיברנו אותו למכשיר טעינה למשך כ3 שעות, חיברתי לרכב, סיבבתי את הסוויץ והכל פעל, פנסים, מאווררים, מערכת, אורות. אבל כשרציתי להניע זה לא סיבב לי את הסטרטר בכלל, אפילו לא ניסה.

הסתכלתי על המצבר וראיתי שכתוב שם 38 A.H והיה כתוב גם 270 A.

על שלי כתוב 60 AH, אולי זה בגלל האמפר-שעה שנמוך מדי? לא מספיק חזק כדי לסובב את הסטרטר במנוע שלי? חבר שלי טען שהמצבר הזה היה ברנו קליאו שלו.

אשמח לתגובות.

פורסם

לגבי המאוררים יש לבדוק את הטרמוסויץ' כנראה תקול. ולגבי המצבר מה תאריך יצור של המצבר ? (על מצברי שנפ יש צריבה של חושיים ושנת יצור מתחת בשתי ספרות לדוגמא 2008 8-9 = 08 8-9 ) כאשר מצבר עומד הרבה זמן ללא אלקרוליט החומצה מתיבשת על הפלטות לא מתבצעת הפעולה האלקטרוכימית בזמן הטעינה והמצבר מת .

שבת שלום יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

מצאתי את התקלה של המאווררים, אחרי שניסיתי לבדוק איזה משהו ברכב למטה, איפה שנמצא המאוורר של האיוורור ברכב עצמו, שמתי לב לגושי קרח שם, מפה הבנתי שהמדחס היה תקוע על מצב פתוח, וברכב הזה ברגע שאתה מפעיל את המדחס המאוורר אוטומטית נכנס לפעולה. מסתבר שנסעתי שבוע ימים עם מדחס פעיל ולא שמתי לב לזה אפילו, סתם הלך לו הדלק.

לגבי המצבר, ז"א שאם נגמרה החומצה שלו, אפשר לזרוק את המצבר? למלאות מחדש מים מזוקקים לא יעזור?

• תוכן חדש...