Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנה יפה ומושקעת על נייר משובח, בתוך מעטפה מושקעת לא פחות. שתיהן שחורות.

ההשקה מתוכננת לסוף השבוע של ה- 19-21/12.

עכשיו רק נותר להמתין ולראות האם הגולף תתומחר במחיר שפוי שיעלה אותה לכביש במספרים הראויים לה, או שהיא תישאר למשוגעים לדבר. ולא, אני לא מכוון לגירסת ה-1.6 הבסיסית, אלא לגרסאות ה-1.4 המפולפלות יותר.

פורסם

תוסיף 3-5 אחוז למחירי הדגם הנוכחי, והופה! זה מחיר הדגם החדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הזמנה יפה ומושקעת על נייר משובח, בתוך מעטפה מושקעת לא פחות. שתיהן שחורות.

ההשקה מתוכננת לסוף השבוע של ה- 19-21/12.

עכשיו רק נותר להמתין ולראות האם הגולף תתומחר במחיר שפוי שיעלה אותה לכביש במספרים הראויים לה, או שהיא תישאר למשוגעים לדבר. ולא, אני לא מכוון לגירסת ה-1.6 הבסיסית, אלא לגרסאות ה-1.4 המפולפלות יותר.

מעניין איך כבר קיבלת את ההזמנה הזאת כי הרכב עוד לא אמור להימכר אבל כניראה שטעיתי איפה ההשקה אמורה להערך? תודה.

יניב

פורסם

נמל ת"א.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בקרוב מאוד אתן הודעה מפורטת על רמות הגימור השונות והמחירים (ככל הנראה בהשקה תהיה איזשהיא הטבה).

מה שאני כן יכול בינתיים לרשום זה שהרכב יגיע בסטנדרט בטיחות הכי גבוה שיש! 7 כריות וESP (זכה בציון הכי גבוה גם במבחנים הכי מחמירים [ADAC גרמני וENCAP] וגם במבחנים החדשים על הצוואר ) , הבטיחות הנ"ל מגיע בכל רמות הגימור ללא דופי!

כל הרמות גימור מגיעות עם מסך מגע+צנג'ר MP3 6 CD + חיבור AUX ומזגן מפוצל אלקטרוני (מופיע על המסך כמו בCC) ומחשב דרך.

בכל המנועים (מלבד הTDI) יהיה גיר DSG 7 היל' עם חיסכון אדיר בדלק (1\16.7 בTSIים.. ו1/14.9 ב1.6).

מנוע ה1.6 נשאר אותו מנוע רק עם ביצועים הרבה יותר טובים בזכות גיר ה7DSG ומשקל יותר נמוך במקצת (לשם הדוגמא , ה102 כ"ס הותיק יאיץ את הרכב ב11.3 שניות שזה משמעותית טוב מהקיים ומריכבי 1.6 אוט'.. ).

חיצונית הרכב "יחסית" דומה לMK5 והשינוי היותר מהותי הוא פנסי החזית (יותר "ספורטיביים") גריל שונה וטמבון שונה , מאחור פנסים שונים (יש כאלה אומרים שדומה לטוארג) , גודל פנים הרכב דומה מאוד בניפחו לMK5 אך רחב יותר.

הגה הרבה יותר "סקסי" וארובות שעונים עם גוון לבן (נגמר הלד הכחול..).

מחירים רישמיים בקרוב מאוד..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

סוף סוף! בלי לדים כחולים של ערסים!

:)

למען האמת - הכחול הזה פשוט מציק לי בעין.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בקרוב מאוד אתן הודעה מפורטת על רמות הגימור השונות והמחירים (ככל הנראה בהשקה תהיה איזשהיא הטבה).

מה שאני כן יכול בינתיים לרשום זה שהרכב יגיע בסטנדרט בטיחות הכי גבוה שיש! 7 כריות וESP (זכה בציון הכי גבוה גם במבחנים הכי מחמירים [ADAC גרמני וENCAP] וגם במבחנים החדשים על הצוואר ) , הבטיחות הנ"ל מגיע בכל רמות הגימור ללא דופי!

כל הרמות גימור מגיעות עם מסך מגע+צנג'ר MP3 6 CD + חיבור AUX ומזגן מפוצל אלקטרוני (מופיע על המסך כמו בCC) ומחשב דרך.

בכל המנועים (מלבד הTDI) יהיה גיר DSG 7 היל' עם חיסכון אדיר בדלק (1\16.7 בTSIים.. ו1/14.9 ב1.6).

מנוע ה1.6 נשאר אותו מנוע רק עם ביצועים הרבה יותר טובים בזכות גיר ה7DSG ומשקל יותר נמוך במקצת (לשם הדוגמא , ה102 כ"ס הותיק יאיץ את הרכב ב11.3 שניות שזה משמעותית טוב מהקיים ומריכבי 1.6 אוט'.. ).

חיצונית הרכב "יחסית" דומה לMK5 והשינוי היותר מהותי הוא פנסי החזית (יותר "ספורטיביים") גריל שונה וטמבון שונה , מאחור פנסים שונים (יש כאלה אומרים שדומה לטוארג) , גודל פנים הרכב דומה מאוד בניפחו לMK5 אך רחב יותר.

הגה הרבה יותר "סקסי" וארובות שעונים עם גוון לבן (נגמר הלד הכחול..).

מחירים רישמיים בקרוב מאוד..

עומר המסך מגע מגיע בכל הרמות גימור מהבסיסית ועד המפוארת? ותגיד תמונות של הגולף החדשה לא יכולת לפרגן מהיום הדרכה שהיה לך.

נ.ב אותי מאוד מעניין מה המחיר של הגולף המחודשת יהיה עם כל התוספות היקרות שנוספו לה.

יניב

פורסם

מוזמן להשקה שלא יכול להגיע העביר אלי את ההזמנה, שתמסר למעוניין על בסיס "ראשון זוכה, שני בוכה".

בקשה נא לשלוח רק בה"פ בבקשה.

• תוכן חדש...