Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששמעתי רק דעות רעות על הקולט והבראבו, התחלתי לחשוב בכיוון יותר ספורטיבי אני מניח.

נהג צעיר בן 19, 95 אחוז מהנסיעות הן עירוניות (חוץ מהחגים שנוסעים למשפחה), שייתן האצות טובות, רצוי ידני וחסכוני.

התקציב הוא עד 30k נטו.

האם כדאי לשלם מעל המחירון בשביל אחד מהרכבים האלו, במידה והוא שמור יחסית?

האופציות שחשבתי עליהם הם:

קליאו RSI

205 GTI

סקסו VTS

מי המומלצת והחזקה מהרשימה?

פורסם

את הVTS קשה למצוא וגם אם כן יידרש הרבה מעל המחירון ככה שתרד ממנה.

ה205 רכב ישן ביחס ל2 האופציות.

עליו ירחיבו הבעלים בעלי הניסיון(מגרעות ומעלות).

עם הRSI אין לי ניסיון ממשי,ממה שקראתי היא מאובזרת,היא חזקה יחסית ומתנהגת לא רע בכלל אך לא ברמה של ה106 מבחינת התנהגות.

יש לשים לב לסאן רוף שנוזל בדר''כ ועוד בדיקה מקיפה במוסך מומלצת בחום על כל אחד מהרכבים.

אני מאמין שבעלים לשעבר ועכשויים יישפכו מעט יותר אור על הנושא.

כמו כן יהיה עלייך לעשות חיפוש כי דובר לא מעט על הרכבים הללו.

בהצלחה!

פורסם

ה205 אכן יורדת מהפרק, חלשה יחסית לשניים האחרות, מיושנת.

המחירון של הvts לפי מחירון יד 2 הוא 26,500 ש"ח לשנת 97', מצאתי רק vts אחת בלוח יד 2, שהוחלף לו מנוע וגיר (2003) ויש עליו 40 אלף ק"מ והמון תוספות, הבחור דורש 38k, האם כדי להשקיע את הכסף?

דגמי הgti של ה106 לא נכנסים בתקציב, גם הראלי קצת חורגים ואני ישיג רק שנתון נמוך מהסקסו, האם כדי לחפש בכלל?

מה לגבי הפונטו gt טורבו, יש לו נתונים די מרשימים.

פורסם

"אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו", הvtr אולי נראית דומה לvts ובעלת נפח מנוע דומה אבל כאן בערך נגמר הדימיון.

ההפרש במחירון הוא של כ4k שלדעתי שווה כל שקל.

הvts מגיעה עם 30 כ"ס יותר, אימובלייזר, חישוקי מגנזיום וסאן-רוף.

בvts יש 16 שסתומים לעומת רק 8 בvtr.

בלוח יד שתיים יש מודעה אחת בלבד של vts, לvtr אין.

את שני הרכבים קשה למצוא, אבל אני מוכן לחפש בשביל להשיג אחת כזאת.

מה לגבי הפונטו gt?

• תוכן חדש...