Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסיפור הוא כזה:

קיבלתי מהעבודה מקום חניה באיזה חניון פקקטה שנמצא ליד מתקן לרחיצת מכוניות, אני חונה שם כבר חודש שבמהלכו שאלו אותי 20 פעם מי אני ולאיזה חברה אני שייך, וזאת למרות שביום הראשון נכנסתי למשרד ומסרתי שם וטלפון שהם אישרו עם מספר הרכב שהתקבל בפקס ממקום העבודה שלי.

אתמול אני מגיע לרכב ונדהמתי לגלות שהמגבים שלי פורקו והוסרו, ועל השמשה הושאר לי פתק (מצורף).

היה כבר 6 בערב והחניון היה סגור, לא נותר לי אלא להתעצבן ולנסוע הביתה בלי מגבים.

גם היום בבוקר נסעתי לעבודה בלי מגבים, והתפללתי שלא יעצור אותי שוטר עם כל המחסומים שהיו בכבישים הבוקר. בדרך כבר הרמתי טלפונים לעבודה ובחניון עצמו הרמתי צעקות והמגבים הורכבו בחזרה. לא היה להם יותר מדי מה להגיד חוץ מלהתנצל ולהגיד שחונים אצלהם הרבה רכבים ש"מסתננים בחינם" והם מנסים למגר את התופעה. גם אין להם שום דבר להציע לי כפיצוי (רחיצה?) אז גם לא ביקשתי כלום.

אולי אני מגזים, אבל העצבים של אתמול והיום בבוקר לא נותנים לי מנוחה, ואני לא מוכן להסתפק ב"התנצלות" שלהם. אני בכלל לא התכוונתי להגיע היום עם רכב לעבודה, אלא בטרמפ עם חבר, וזה אילץ אותי לבזבז עוד בוקר מעצבן במיוחד עם הפקקים בכביש. הדבר הזה עלה לי בהרבה עוגמת נפש אתמול והיום, ואילץ אותי לנהוג עם רכב מסוכן בכביש, ואם היה גשם זו גם היתה סכנת חיים.

האם יש לדעתכם משהו, חוקי או רעיוני, שאני יכול לעשות כנגד החניון?

מה שהכי מעצבן זה שאין לי שום כוח צרכני כאן. אני לא יכול להפסיק להגיע לשם כמו שהייתי נוהג עם כל מקום אחר שהיה נותן לי שירות גרוע. לא, אני צריך להמשיך להגיע כל בוקר לחניון הזה. ניסיתי לדבר עם האחראים במקום העבודה, אבל חוץ מלהגיד לי שהם מתנצלים ושיש מצוקת חניה באיזור אין להם איך לעזור לי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

1.jpg

פורסם

וואי, חולני ומרגיז. :shock:

אבל אני מציעה לך לא לעשות שום דבר בעניין.

אם תתלונן במשטרה ותמשיך להשאיר שם את הרכב, נראה לי שיהיו תוצאות חמורות יותר מאשר וישרים מפורקים.

פשוט תאכל את הצפרדע, תגיד "תודה" שלא חיבלו באופן בלתי הפיך באוטו ותמשיך את חייך.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

תציע למקום העבודה שלך להנפיק מדבקות לחלון עם שם העבודה, משהו קטן ולא מזיק כדי שיוכל לשמש לזיהוי הרכבים של עובדי החברה בחנייה, וכך ימנעו מקרים כאלה בעתיד.

אה ותגיד תודה. בעבודה שלי (פה באירלנד), מי שאין לו מדבקה של העבודה על הרכב, מסנדלים לו את הרכב ושיחרור עולה 80 EURO!

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

גם אני חושב פשוט לשכוח מהעניין, אמרת שהם אפילו הרכיבו בחזרה את הוישרים אז הם לא התכוונו לשום דבר רע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני בכלל לא התכוונתי להגיע היום עם רכב לעבודה, אלא בטרמפ עם חבר, וזה אילץ אותי לבזבז עוד בוקר מעצבן במיוחד עם הפקקים בכביש. הדבר הזה עלה לי בהרבה עוגמת נפש אתמול והיום, ואילץ אותי לנהוג עם רכב מסוכן בכביש, ואם היה גשם זו גם היתה סכנת חיים.

למה זה אילץ אותך ? לא יכולת להשאיר את הרכב בבית ללא מגבים והעדפת ליסוע איתו לעבודה תוך כדי סכנת חיים כפי שאתה מגדיר ?

מסכים איתך שזה מרתיח אבל תאכלס בשטח ממקרה כזה לא ייצא לך כלום מעבר לפיצוי (שטיפה ?) שהם יתנו לך.

אם אתה ממש מאלו שמחפשים פיצוי רציני ברמה של פנטזיה אז תבקש את בתו/אשתו/אחותו/חמתו של הבעלים לסופ'ש.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האיזור הוא יד חרוצים בת"א - מול התחנה המרכזית הישנה.

בכל מקרה נרגעתי קצת, אני מנסה למנף את זה לכך שיתנו לי מהעבודה חניה בחניון של הבניין (בינתיים אני ממתין ב"תור" לזה, מקווה שזה יקדם אותי לראש הרשימה).

אני עדיין חושב שזו חוצפה שאין כדוגמתה לגעת ולפרק מגבים מרכב, לא פחות מפינצ'ור ארבעת הגלגלים, אבל כנראה שבאמת אין כאן יותר מדיי מה לעשות.

תודה לכולם על זריקת ההרגעה.

פורסם

נראה לי אתה סתם מגזים, ואיך בכלל אתה משווה פרוק של מגבים לפנצור 4 צמיגים? בסופו של דבר זה נעשה בטעות ולא נגרם נזק והם גם התנצלו. לדעתי לא מגיע לך פיצוי מיוחד, אלא אם זה נעשה יותר מפעם אחת. רק תדאג שהטעות לא תקרה שוב

• תוכן חדש...