Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות משנה הרכבתי קלאץ' חדש לגולף 92 שלי , אמרו לי שזה תוצרת גרמניה ושהוא יותר טוב מהחילופי (שהוא תוצרת איטליה).

לפני כמה ימים תוך כדי נסיעה הרחתי משהו שרוף בעלייה (בירידה או במישור לא מריחים את זה), ואז לקחתי את זה ואמרו לי שהקלאץ' נשרף.

אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה:

1-זה אמור להישרף כל כך מהר?

2-אם לא, אז מה יכולות להיות הסיבות שזה נשרף כל כך מהר ?

3-כמה זמן,קילומטרים בדרך כלל זה אמור להחזיק?

4-יש סוג מומלץ של קלאץ' שיכול להיות טוב לגולף 92 1.3 ?

5-אם אלך לקנות אחד חדש כמה יעלה לי?

6-כמה עולה חילופי?

תודה רבה.

פורסם

תלוי באופן השימוש בקלאץ, אם אתה מרבה לסוע עם חצי קלאץ (בגלישה), אז ייתכן שהקלאץ יסיים את תפקידו מהר מאוד.

באופן ככלי אני יכול להגיד לך שיש לנו אוטו (סובארו DL) שהקלאץ שם משנת 95, ועדיין מחזיק , עבר כ 200K.

לגבי הקלאץ המומלץ אלייך לאוטו אני לא מכיר תחכה שאנשים אחרים ימליצו

פורסם

מה זה יעזור לו? נותנים אחריות לחלקי חילוף 3 חודשים ו 5K ק"מ ועוד מדובר פה במצמד שניתן לשרוף אותו ב 5 דקות.

תתעניין ממקצוענים שמכירים את המותג איזה מצמד יהיה מתאים ועמיד לרכב שלך.

פורסם

כנראה שהמילים "תוצרת גרמניה" הצליחו לעבוד עליך.:-)

הכל תלוי איזו פירמה, גם טרבאנט היתה מיוצרת בגרמניה.

אולי פישלו בהרכבה.

פורסם
20K לקלאץ נשמע לא סביר בעליל. אולי ברכב ספורטיבי. הלכת למקום שהתקין ושאלת אותם הכצעקתה?

לא סביר, אבל כמו שאמרתי תלוי באופן השימוש של הקלאץ.

קח דוגמא רכב שנתקע בחול או משהו בסגנון הוא יכול לגמור קלאץ כבר באותו המקום אחרי שעה של נסיונות לצאת

פורסם

"אמרו לך" ? שליטתך באנגלית לא מגיעה עד לקרא "MADE IN" ? ותיזהר מ-MADE IN THE EU ,זה לא מדינה שגאה להזדהות. יכול להיות רומניה/קרואטיה/סלובניה... אפילו טורקיה מזדהה.אין לה מה להתבייש בחלפים.

איטליה מייצרת חלפים בד"כ מעולים.

הכי פשוט לשאול חברים על פירמה ששמה ידוע כחליפית טובה.יש רבות.גם סיניות יש טובות שמשמשות OEM.

פורסם

אני לא ראיתי את זה, החבר של אבא שלי רצה לעשות קומבינה עם מישהו שעובד בחנות של החלפים (לא אוכל לפרט מה קרה שם בדיוק), וזה היה אמור לחסוך לי קצת כסף.

אם אני נוסע בפקקים עם קלאץ' לחוץ זה מזיק?

אני עושה את זה הרבה, זאת יכולה להיות הסיבה?

פורסם

אני לא ראיתי את זה, החבר של אבא שלי רצה לעשות קומבינה עם מישהו שעובד בחנות של החלפים (לא אוכל לפרט מה קרה שם בדיוק), וזה היה אמור לחסוך לי קצת כסף.

אם אני נוסע בפקקים עם קלאץ' לחוץ זה מזיק?

אני עושה את זה הרבה, זאת יכולה להיות הסיבה?

אתה צריך להגיע למצב שאתה לוחץ על הקלאץ' כמה שפחות.

כשאתה נשאר עם קלאץ' לחוץ אתה מקצר את חייו.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

סביר להניח שהקלאץ' שהורכב הוא של LUK, שהוא אכן תוצרת גרמניה.

קלאץ' ניתן להרוס תוך שתי דקות, צריך קודם לראות איך הבחור נוהג. כמה זמן החזיק הקלאץ' הקודם אצלך?

פורסם

גם פחות מ 20,000 ק"מ.

כנראה הבעיה בנהיגה שלי?

אבל מאז שהאוטו עבר טיפול גדול לפני שנה ( לפני 20,000 ק"מ) התחלתי לנהוג בזהירות וכמו סבתות בשביל שלא לקרוע את האוטו.

אז כמה עולה אחד חדש שבאמת יכול לשרוד את הנהיגה שלי?

אני צריך גם להחליף עוד חלקים חוץ מזה?

פורסם

לא צריך לנהוג כמו סבתא. חשוב לא להפעיל חיכוך מתמיד על הקלאץ' (דוגמאות - התחלת נסיעה עם החלקת הקלאץ'. שוחק מאוד, עמידה עם קלאץ' לחוץ ללא צורך, דריכה על דוושת הקלאץ' באופן קבוע, התחפרות בחול ונסיונות יציאה אגרסיביים משם, "פתיחות" בהן שומרים על גז גבוה תוך חצי עמידה במקום וכו').

יש גם אפשרות שגלגל התנופה אצלך לא ישר/תקין, אבל המוסך שהחליף את הקלאץ' בפעם הקודמת היה אמור לזהות זאת.

פורסם

אבל מה עם הריח שיוצא כשאני בעליות? זה אמור להגיד משהו?

מה לגבי משהו מומלץ ומחיר שלו?

למה אף אחד עוד לא ענה?

אף אחד לא מחליף קלאצ'ים חוץ ממני? :)

פורסם

הריח בעליות אומר שאתה לא יודע לעשות זינוק בעליה.

אתה מחזיק את הקלאץ' יותר מידי זמן בנקודת חיכוך, ונותן יותר מידי גז.

• תוכן חדש...