Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להביר את העניין של כש-הקלאץ לחוץ איזה שחיקה יש לו?

איך שאני מבין ממבנה הלקאץ הבלאי נוצר רק כאשר יש חצי קלאץ כלומר מגע לא סופי בין שתי החלקים של הקלאץ.

כאשר הקלאץ לחוץ עד הסוף אין שום שחיקה בין הדיסקיות שם, הבלאי היחיד זה על הכבל קלאץ או המערכת ההידראולית.

פורסם

יש כמה חברות שמוכרות את הקלץ לרכב שלך

לוק גרמני מקורי בערך 800 ש'ח

וולאו צרפתי בערך 700

מקארם איטלקי בערך 600

ומאפה תורכי בערך 400

פלטה דיסק ומיסב,מחירי ברוטו לפני מעמ

איכות...לפי המחיר תבין

פורסם
הריח בעליות אומר שאתה לא יודע לעשות זינוק בעליה.

אתה מחזיק את הקלאץ' יותר מידי זמן בנקודת חיכוך, ונותן יותר מידי גז.

לא נראה לי שזה נכון, יש לי רשיון כבר 7 שנים ואת הריח הזה התחלתי להריח רק לפני כמה ימים, אם המצב כמו שאתה מתאר אז הייתי מריח את זה במשך ה 7 שנים האלה, לא? :?:

פורסם
מישהו יכול להביר את העניין של כש-הקלאץ לחוץ איזה שחיקה יש לו?

איך שאני מבין ממבנה הלקאץ הבלאי נוצר רק כאשר יש חצי קלאץ כלומר מגע לא סופי בין שתי החלקים של הקלאץ.

כאשר הקלאץ לחוץ עד הסוף אין שום שחיקה בין הדיסקיות שם, הבלאי היחיד זה על הכבל קלאץ או המערכת ההידראולית.

שכחת את הלחץ המופעל על ה"אצבעות" של השמש, את הלחץ על המיסב, על המזלג (אמנם לא חלק מהקלאץ', אבל בכ"ז שותף פעיל) ועל הקפיץ (זניח).

פורסם

חשבתש המוסך מנסה להרוויח עליך כסף ורוצה להחליף לך סתם חלקים כי אתה מתלונן? איך הקלאץ מתנהג? לא מחליק? מפריד טוב? האם הוא תופס כשהדוושה כמעט למעלה? גם לי כרגע שיש ריח של קלאץ' אבל זה היה חד פעמי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רגע אחד.

אם הקלאץ הקודם החזיק פחות מ-20K, וגם הנוכחי - אולי יש בעיה כלשהי שמונעת "חיבור" של ההנעה?

כוונתי היא שאולי כשהקלאץ לא לחוץ - אולי הוא בכל זאת לא ממש מחובר - כאילו הדוושה לא עולה עד הסוף?

אני לא יודע אם זה אפשרי, מצד שני, קשה לי להאמין כי קלאץ מת אחרי 20K אפילו עם 'פתיחה' בכל רמזור.

פורסם
רגע אחד.

אם הקלאץ הקודם החזיק פחות מ-20K, וגם הנוכחי - אולי יש בעיה כלשהי שמונעת "חיבור" של ההנעה?

כוונתי היא שאולי כשהקלאץ לא לחוץ - אולי הוא בכל זאת לא ממש מחובר - כאילו הדוושה לא עולה עד הסוף?

אני לא יודע אם זה אפשרי, מצד שני, קשה לי להאמין כי קלאץ מת אחרי 20K אפילו עם 'פתיחה' בכל רמזור.

לא הסברתי את עצמי כמו שצריך :oops:

אחרי שקניתי את האוטו ועברתי 20K החלפתי קלאץ' ראשון, אבל לפני זה לא יודע כמה הקלאץ' עבר (קניתי את האוטו עם 160K ק"מ, יש מצב שהקלאץ' היה המקורי?)

פורסם
מצד שני, קשה לי להאמין כי קלאץ מת אחרי 20K אפילו עם 'פתיחה' בכל רמזור.

לא חובה "לפתוח ברמזורים". רוב הכשל על קלאצ'ים הוא החלקה בעומס. מספיק שהוא מזנק בעלייה תוך כדי החזקה של חצי קלאץ' באופן ממושך וכו' - ושריפת הקלאץ' היא מהירה יחסית, גם בלי להתכוון.

פורסם

לקחתי את זה לבדיקה אצל מישהו אחר, הוא אמר שזה לחוץ מדי וצריך קצת לשחרר אותו, הוא שחרר את זה ונסעתי עם האוטו היום בבוקר, בהתחלה לא היה שום ריח אבל אחרי איזה 70-80 ק"מ אחרי שעצרתי ברמזור ונכנסתי לעליה הריתח עוד פעם את הריח שמשהו נשרף, זה אומר שזה עדין לא תוקן, נכון?

מה יקרה אם אמשיך לנסוע עם זה?

זה מסוכן?

זה יכול לגרום לבלאי בחלקים אחרים ברכב?

• תוכן חדש...