Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מה אתה מדבר, הרי התנ"ך שרובכם מתבססים על מה שכתוב שם "כתורה מסיני":-D, הינו אחד מהספרים היותר גזעניים שנכתבו ומין הסתם הוא נכתב יומיים לפני שהנצים עלו לשלטון. לדוגמא בפרק שמות הבטיח אלוהים למשה שימחה את זכר העמלק מתחת לשמים, מה זה אם לא השמדת עם? יש אין סוף דוגמאות נוספות.

שוב התחלנו עם הדמגוגיה הזאת, עמלק = כנופיית נוודים שהיו אנסים/רוצחים/שודדים, כלומר זה לא עם מסודר שהיה לנו סיכסוך איתו, אלא כנופיה שרדפה אחרי עמים/שבטים חלשים והתעללה בהם, הם היו מזנבים בשיירה של בני ישראל כשצעדו במדבר ובשיטתיות פגעו בחלשים/חולים/זקנים שהיו מאחור, כיוון שעל כל מלחמה היו צריכים קודם לקבל "אישור" ממעלה, הם קיבלו אישור גורף ספיציפית לפגוע בכנופיה הזאת בכל הזדמנות, וזה לגטימי לאותה תקופה, כיום לא ממש יודעים מי הוא צאצא של עמלק, היות שאני די בטוח שאותה כנופיה לא שרדה לאורך זמן.

פורסם

שיהיה חוות טיזינחוי מצדי... :D

edanj כתב:

"חוות זיבי"

ברוח ההומור הפושט בפורום , אני מקבל משחק המילים .

במציאות , אתם ליצנים חמודים :lol: שלא מבינים את התמונה הכללית .

חוות א' או ב' לא מעניינת את הצבא - הפקודה וההנחיה שהוא מקבל מהדרג המדיני היא הקובעת .:idea:

לכן חיילים " ישעשעו " תורמים של המגבית היהודית , וישארו שבת סגורה כדי לארח :lol: ( דומה למשהו )

- אבל כאשר התורמים הללו , חותמים אח"כ על צ'קים של מספר מיליונים , ובכסף הזה רוכשים ציודים לצבא זה בסדר :?: -

חיילים מאבטחים מספר מועט של אזרחים בערבה , בדרך לאילת כאשר הם יורדים לשדות , זה כלכלי , או תועלתי .

הכל בעייני המתבונן - לצבא אין כאן זכות החלטה , זה תפקידו נקודה .

ובמסגרת הפורום לו אנו שייכים .

כלכלי תועלתי - מילים גבוהות , במציאות רכבים המגיעים למהירות 250 קמ"ש נמכרים בישראל , למה , תאורטית יש להם שימוש . ( אולי חופש הבחירה , או זכות הקניין , וסתם חופש של מדינה דמוקרטית המאפשרת לאזרח במסגרת החוק )

כייף לשבת במקומך ולהעביר ביקורת - נראה אותכם מנהלים את התמונה הגדולה .

אנו במרכז שומרים על החוק כי עליינו המדינה מסוגלת לאכוף אותו , ולכן אנו מרגישים "פריירים דפוקים " והקל ביותר בתגובה

הוא לתקוף את האזרחים היהודים "פורעי החוק" ביהודה ושומרון .

יש פורעי חוק בכל מגזר במדינה ,על המדינה לאכוף את החוק , במגזר היהודי , במגזר הערבי בגליל

ובמגזר הבדואי בדרום . ( לכולם יש את הסיבות שלהם , אבל חוק וסדר הוא אחד )

אם כבר נכנסים לשם האיזון :wink: נכנסים עד הסוף בכולם , לא רק במי שנוח לכם , ועוצמים עיינים לאחרים .

תוספת קטנה ל

erez59

לדוגמא בפרק שמות הבטיח אלוהים למשה שימחה את זכר העמלק מתחת לשמים, מה זה אם לא השמדת עם ?

קצת היסטוריה וידע לא מזיקים , אבל חוסר ידע וציטוט חלקי הוא " אב כל חטא "

המשפט הנ"ל נאמר לגבי עמלק , אשר זינבו ( תקפו ופגעו באחרונים - זנב ) מעם ישראל , בדרכם במדבר

ומי היו האחרונים במאסף , הזקנים , הנכים , הנשים והטף ( ילדים ) לתקוף את החלשים התשושים למען שוד וגזל

מעניין אם אתה היום , הייתה מוציא הוראה אחרת :twisted:

- ושוב - הצבא לא שייך לויכוח , הוא כלי המגן על כלל אזרחי ישראל , כולל ערבים, בדווים וכו' לפי הוראות ממשלת ישראל -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שוב התחלנו עם הדמגוגיה הזאת, עמלק = כנופיית נוודים שהיו אנסים/רוצחים/שודדים, כלומר זה לא עם מסודר שהיה לנו סיכסוך איתו, אלא כנופיה שרדפה אחרי עמים/שבטים חלשים והתעללה בהם, הם היו מזנבים בשיירה של בני ישראל כשצעדו במדבר ובשיטתיות פגעו בחלשים/חולים/זקנים שהיו מאחור, כיוון שעל כל מלחמה היו צריכים קודם לקבל "אישור" ממעלה, הם קיבלו אישור גורף ספיציפית לפגוע בכנופיה הזאת בכל הזדמנות, וזה לגטימי לאותה תקופה, כיום לא ממש יודעים מי הוא צאצא של עמלק, היות שאני די בטוח שאותה כנופיה לא שרדה לאורך זמן.

נו, מי שמדבר על דמגוגיה, גם בעם של נוודים שעיסוקם העיקרי היה לזנב בשבטים אחרים ולחמוס מיכול הבא ליד יש נשים וילדים וחפים מפשע ש"ההשגחה האלוהית" ציוותה למחוק מעל פני האדמה. גם בין הפלסטינים יש הרוצים להשמידנו ויש הרוצים לדו קיום, נכון שקולם חלש וכמעט לא נשמע וזה מפאת הבריונים שמדכאים כל נסיון לשלום. (אני כמעט מתבלבל בין הבריונות הפלסטינית לבין בריונות הימין). לכל עם יש את העמלק שלו והשמאל הוא בטוח לא העמלק שלנו.

ארז רונן

פורסם

תקשיב ארז, אני שוב אומר לא מדובר בעם, אלא יותר בכנופיה, לכן השמדת עם לא נכנסת פה.

שנית אני גם בעד דו-קיום , אני יודע שיש ערבים שרוצים להיות אזרחים מן המניין, אני לא צר-מוחין ולא גזען, אני מכיר אישית ערבים שהם פשוט אנשים זהב ואזרחים נאמנים, שכן רוצים לחיות בינינו תחת מדינת ישראל, אני בעד לתת להם לחיות כאן כאזרחים, אין שום בעיה.

הבעיה שלי, היא שמי שנחשב היום ליהודי ציוני, ששואף לארץ ישראל נחשב רע/גזען/מוקצה ומה לא, זה חלק מהנזק שהשמאל הישראלי גרם, בין היתר הפכו טרוריסטים למדינאים נערצים מן המניין שנחשבים כיום לאנשי שלום/לוחמי חופש, הרסו לנו את המומנטום של בניית הארץ הזאת פיסה אחרי פיסה, בקיצור נזק רציני שיקח המון המון זמן לתקן.

הגיע הזמן בבחירות הקרובות לגשת אל הקלפי, ולמחוק את מפלגות השמאל על כל צורתן (כן, קדימה זה גם שמאל), בתקווה שלאט לאט נחזור לימים של לפני הבלאגן של אוסלו.

פורסם
נו, מי שמדבר על דמגוגיה, גם בעם של נוודים שעיסוקם העיקרי היה לזנב בשבטים אחרים ולחמוס מיכול הבא ליד יש נשים וילדים וחפים מפשע.

במקום לנסות ולהמציא את הגלגל - לא עדיף לכתוב , ואלה לא ידעתי את כל התמונה , עכשיו אני הולך לאכול "חומוס" :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני מבקר כל הזמן, זה בסדר.

שמר, בלי היטלרים ושטויות עכשיו,יש לי שאלה אליך..

בתור שמאלני מובהק( אתה גר בכפר הזה שיהודים חיים בשותף עם ערבים נכון? )אתה באמת חושב שאם נצא מכל השטחים הכבושים יהיה פה באמת שלום?

אתה חושב שהפלסטינים באמת רוצים לחיות איתך בשלום?

אשמח אם תענה לי על השאלה , כי עד היום אף שמאלני לא באמת הצליח לתת לי תשובה הגיונית..

יוגב

ביקשת יפה, אז אענה לך.

קודם כל, אתה מדבר על נווה שלום, אז לא - אני לא גר שם. אמנם לא רחוק, אבל לא שם (סתם אנקדוטה - אם ישראל תיסוג לגבולות 67, אני אגור בערך 800 מ' מהגבול,כמו שסבא שלי חי עד 1967, ולא בא לבקש שום עזרה מהצבא דאז).

לשאלה השנייה - אני בפירוש לא חושב שאם ניסוג היום מהשטחים, יהיו שלום ונוכל ללכת "לאכול חומוס בדמשק" ולהסתובב בקסבה של שכם באין מפריע.

הדם הרע שנוצר בינינו לבין הפלשתינים במשך 40 השנים מאז הכיבוש לא יעבור כ"כ מהר. ריאלית - חלק גדול (אני מאמין שלא הרוב, אבל יש שם מיעוט של לפחות 20-30 אחוז שאינו רוצה היום שלום עם מדינת ישראל, והנצחת המצב הנוכחי (כיבוש) רק מצרפת עוד ועוד אנשים לקבוצה העויינת את ישראל) מהפלשתינים לא יסכימו לסידור כזה, וימשיכו לנסות להילחם בנו, גם אם ניסוג. העניין הוא 70-80 אחוז מהאוכלוסייה, שעדיין רוצה ומוכנה לחיות לצד ישראל (גם בשל שיקול כלכלי. לא יודע אם יצא לך להסתובב בשטחים בשנות ה-70. רוב הכפרים היו שרויים בחשכת ימי הביניים. ישראל הקפיצה אותם למאה ה-19 בערך, ואולי אף יותר, והם מודעים לכך לחלוטין) - היא זו שתקבע את דרכה של מדינת פלסטין, לשלום קר עם ישראל (משהו בסגנון מצריים).

להערכתי, במצב הנוכחי - יעברו שניים שלושה דורות עד שבאמת יהיה שלום בין מדינה ישראלית למדינה פלסטינית (או, לחילופין, כמה אלפים טובים של הרוגים בכל צד, אם תפרוץ מלחמה, בה יבינו שני הצדדים שכל צד לא יכול להשמיד את זה שכנגד).

אם נדמה לכם שזה בלתי אפשרי - תסתכלו רגע על אירופה, וקראו קצת בספרי ההסטוריה. היו מלחמות בנות עשרות שנים, בין השבטים שמרכיבים היום את גרמניה, בין צרפת לאנגליה, צרפת לספרד, ספרד לאנגליה, גרמניה לאנגליה, איטליה וגרמניה, צרפת ואוסטרו-הונגריה, צרפת ורוסיה, ועוד ועוד.

לא מדובר על מלחמות צעצוע כמו שיש כאן, עם כמה מאות או אלפי הרוגים (ושלא ישתמע לרגע שחו"ח אני מזלזל או שלא כואב על כל חייל ואזרח ישראלים שנהרגו בארץ) - אלה מלחמות שגבו מחיר של מליוני אנשים, והתנהלו שוב ושוב - ובסוף העמים הללו למדו להסתדר זה עם זה.

גם כאן זה יקרה - לא ביום וגם לא בעשור, אבל יקרה.

לא יפה :cry: נו נו נו

חיילים מוצבים גם באילת , וגם במטולה .

הם שומרים ומגינים על האזרחים בישובים , ועל המדינה :idea: לפי החלטות הממשלה הנבחרת .

הפוסל מקום אחד , מחר אחר יפסול את מקומו , וכל מהות המדינה הדמוקרטיה והשלטון יעלמו , וסדרי החיים יופרו .

לנו כאזרחים יש זכות לבחור את נציגינו , ואם הם יקימו ממשלה (ממשל) , סביר שיבצעו את אשר אנו מאמינים בו :roll:

כמו כן יש לנו את זכות המחאה וההפגנה בהתאם לחוק .

אין כאן תחרות למי מגיע ולמי לא , אזרחי מדינת ישראל אמורים לקבל הגנה בכל מקום לפי החלטת הממשלה .

( ויש מקרים כי החלטת ממשלה תשלח חיילים להגן , או לדאוג לאינטרס של המדינה , בארץ אחרת , כך נוהגות כל מדינות העולם )

הכל חוקי ובהתאם למדיניות הממשלה הנבחרת בישראל .

אייל .

חוקי? אתה קורא למאחז - חוקי? אתה קורא להתנהגות של בני הבליעל ממוצא יהודי הללו התנהגות חוקית, או אנושית?

הצבא הישראלי אכן נאלץ להגן על כל המוקשים הללו (שכל תכליתם היא לחרחר מדון וריב עם הערבים) בשל הוראת הממשלה, אבל הממשלה בעצמה מכריזה על המקומות הללו כמקומות לא חוקיים. רק אוזלת היד והפחד מפני ההשתוללות של רבני ומנהיגי הימין הם הקובעים כי היישובים הללו לא יימחו כלעומת שקמו.

דמיין לעצמך שאני מקים לי מחר מאחז באמצע שדות הכפר, ועל הדרך מכה את השכנים ומכסח להם את העצים שבמטעיהם. תוך רבע שעה חצי משטרה תהיה כדי לפנות אותי בכח, להרוס את מה שבניתי, ולהשליך אותי לכלא על 14 עבירות שונות.

מה עושים כל המתנחבלים? על השחתת רכוש פלשתיני כבר לא מדברים - במדינה גזענית כמו ישראל (כן, יש אפרטהייד. נסו להיכנס לישראל עם ת. זהות כתומה, ותרגישו מייד אפרטהייד מהו) זה לא ממש נחשב עבירה על החוק.

אבל מה עם ההתנהגות והפגיעה שלהם בחיילי צה"ל שבאים להגן עליהם? קיבינימאט! איך לעזאזל עוד לא קם מפקד אחד שיקום ויגיד " אתם גיבורים גדולים? לא רוצים אומנת צבאית? תגנו על עצמכם ! כמו החלוצים שאתם כ"כ מנסים להידמות אליהם. כמו בחומה ומגדל ! תסתדרו לבד !".

לי נדמה שלעברייני הדת של הפלסטינים ולעברייני הדת שלנו יש אינטרס משותף, שהוא הריסת כל סיכוי לחיים זה לצד זה אי פעם בעתיד, ולצערי הם עושים את זה יפה מאוד.

מי שיוצאים אדיוטים הם אנחנו - שמתכופפים ונותנים לחוליגנים הללו לנהל את חיינו, ולהרוס לשני העמים את העתיד.

פורסם
תקשיב ארז, אני שוב אומר לא מדובר בעם, אלא יותר בכנופיה, לכן השמדת עם לא נכנסת פה.

צורת מחשבה מסוכנת מאוד. בדיוק את אותה טענה העלו אוייבי העם היהודי, החל מהמן הרשע :

ח וַיֹּאמֶר הָמָן, לַמֶּלֶךְ אֲחַשְׁוֵרוֹשׁ--יֶשְׁנוֹ עַם-אֶחָד מְפֻזָּר וּמְפֹרָד בֵּין הָעַמִּים, בְּכֹל מְדִינוֹת מַלְכוּתֶךָ; וְדָתֵיהֶם שֹׁנוֹת מִכָּל-עָם, וְאֶת-דָּתֵי הַמֶּלֶךְ אֵינָם עֹשִׂים, וְלַמֶּלֶךְ אֵין-שֹׁוֶה, לְהַנִּיחָם.
וכלה בהיטלר.

כל אוייבי ישראל טענו שלא מדובר בעם, אלא בקבוצות אנשים שפועלות נגד האינטרסים של העמים בתוכם הם חיים.

שנית אני גם בעד דו-קיום , אני יודע שיש ערבים שרוצים להיות אזרחים מן המניין, אני לא צר-מוחין ולא גזען, אני מכיר אישית ערבים שהם פשוט אנשים זהב ואזרחים נאמנים, שכן רוצים לחיות בינינו תחת מדינת ישראל, אני בעד לתת להם לחיות כאן כאזרחים, אין שום בעיה.

איך תקבע אילו אנשים הם זהב, ואילו מהם טרוריסטים מסוכנים? אם תשובתך היא : מתן אזרחות מלאה ושווה (זכויות וחובות) לכל אדם שיחפוץ להיות אזרח ישראל - אני איתך.

הבעיה שלי, היא שמי שנחשב היום ליהודי ציוני, ששואף לארץ ישראל נחשב רע/גזען/מוקצה ומה לא, זה חלק מהנזק שהשמאל הישראלי גרם, בין היתר הפכו טרוריסטים למדינאים נערצים מן המניין שנחשבים כיום לאנשי שלום/לוחמי חופש, הרסו לנו את המומנטום של בניית הארץ הזאת פיסה אחרי פיסה, בקיצור נזק רציני שיקח המון המון זמן לתקן.

מי שנחשב בעיניך ליהודי ציוני. בעיניי, לא רק שאינו ציוני, הוא מאיים למחוק את המפעל הציוני בהתנהגותו. את המפעל הציוני - להזכירך - הקימו אנשים שזוהו כל השנים עם השמאל, הקומוניזם, וסוציאליזם. אם לא לימדו אותך בביה"ס - מדינת ישראל לא קמה ב- 1977.

הגיע הזמן בבחירות הקרובות לגשת אל הקלפי, ולמחוק את מפלגות השמאל על כל צורתן (כן, קדימה זה גם שמאל), בתקווה שלאט לאט נחזור לימים של לפני הבלאגן של אוסלו.

אח, ימים נפלאים. כמו במעלות 1974, אביבים 1970, חטיפת המטוס לאלג'יר 1968, סבנה 1972, קוזו אוקמוטו 1972, מינכן 1972, אנטבה 1976, אוטובוס הדמים 1978, "ארץ המרדפים" בבקעת הירדן.

איזה ימים אלה היו. הכל היה נהדר, הערבים פחדו מאיתנו פחד מוות, ולא הצליחו לבצע אפילו פיגוע אחד מסכן (למזלנו לא הייתה להם, כמו היום, גישה לאינטרנט ומידע שכל אחד יכול להכין איתו איזה פצצות שירצה, ואמצעי תקשורת נפוצים בהרבה. רק בגלל זה הם נכשלו שוב ושוב בזמנו).

למחוק את השמאל (מציע להכניס בוגדים כמוני למחנות ריכוז ולעבודות כפייה. לעמים מסויימים זה עבד מצויין), לשים וואחד זין על הערבים ועל שאר העולם, ולהראות לכולם שאנחנו העם הנבחר.

פורסם

לי נדמה שלעברייני הדת של הפלסטינים ולעברייני הדת שלנו יש אינטרס משותף, שהוא הריסת כל סיכוי לחיים זה לצד זה אי פעם בעתיד, ולצערי הם עושים את זה יפה מאוד.

מי שיוצאים אדיוטים הם אנחנו - שמתכופפים ונותנים לחוליגנים הללו לנהל את חיינו, ולהרוס לשני העמים את העתיד.

מילים כדורבנות!

למי שאמר שצריך "למחוק את השמאל", נראה לי שאתה לא מבין מהו בכלל השמאל.

השמאל מאמין שאפשר לחיות בשתי מדינות זה לצד זה, ולמרות שיהיו קונפליקטים במשך כמה שנים, לא יהיו לנו הרוגים כל הזמן והצבא יוכל להיות יותר קטן ויותר רגוע.

הפנאטים הדתיים שלהם מאמינים בכך שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים כי יש להם ספר שאומר שהם צריכים להעיף אותנו מכאן ולהתיישב איפה שאנחנו חיים, כי אנחנו לא שווים כלום.

הפנאטים הדתיים שלנו מאמינים שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים כי יש להם ספר שאומר להם שהם צריכים להעיף את הגויים מכאן ולהתיישב איפה שהם חיים, כי הם לא שווים כלום.

מה ההבדל? כמה מילות קישור ושזהו. האידיאולוגיה הדתית שלהם ושלנו היא פאשיסטית וגזענית בדיוק באותה מידה.

מה שצריך לעשות כאן הוא קמפיין צבאי רציני לא אלים ולהפיל כל יום עלונים עם מידע על עזה. צריך ללמד אותם שזה לא באמת כמו שהם חושבים ושיש לנו אינטרס בשלום. ככה אולי העם עצמו שלא מעוניין להמשיך לחיות ככה, יבין שלא מתאים לו לתמוך בחמאס ובטרור.

אחר כך צריך להבהיר לפנאטים הדתיים שלנו שהחוק של המדינה הוא מעל החוק של התורה (כן, זה ממש יקרה...). הם מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם כי הם לא מרגישים שהחוק מחייב אותם. למה? כי יש חוק שמעל המדינה. בולשיט!

נוציא את ההתנחלויות מחוץ לחוק ונשים חיילים איפה שצריך. אני לא צריך לשמור על קבוצה של אידיוטים שחיים בקראוואן פעם או פעמיים בשנה.

עוד משהו חשוב שצריך לעשות הוא חוק של שיוויון זכויות למי שנותן בשביל המדינה ונשבע להיות אזרח נאמן.

כלומר, צריך לעשות חוק של שירות לאומי חובה שלא רק קשור לצבא, אלא לעזרה לאוכלוסיות חלשות במשך שנתיים, וככה לקנות את הזכות להצביע.

אתה לא מוכן לתת שנה-שנתיים מהחיים לקהילה שלך? אתה לא מקבל זכות הצבעה ואתה לא מקבל הנחות בביטוח לאומי, ולא אכפת לי אם אתה יהודי או ערבי. נקודה!

זהו לא חוק גזעני, זהו חוק מצוין שיכול להוציא חלק מהאוכלוסיה הערבית מהכפרים שלהם לתקופה מסוימת ולהפגיש אותם עם האוכלוסיה היהודית בתנאים זהים, והישראלים שפיתחו גזענות גם יראו שהערבים הישראלים הם בני אדם בדיוק כמוהם כי הם יעבדו ביחד.

כמו שאמר לי חבר לפני כמה שבועות: "קל לשנוא ערבים, קשה לשנוא ערבי".

מאוד קל לעשות הכללות, אבל בצד השני גם ישנם אנשים שלא רוצים לחיות ככה.

פורסם

שמר ויוסי אני אסביר לכם מה הבעיה של השמאל (אפשר גם להסתכל על זה כבעיה של הימין אם בא לכם).

אני, שאני מחשיב את עצמי ימני ומיליטריסט אומר דבר כזה:

אם כולם היו שמאלנים, גם אצלנו וגם אצלם, לא הייתה מלחמה.

הבעיה של השמאל היא, שזה לא ככה.

אגב אותה בעיה גם קיימת עם הסוציאליזם והקומוניזם, זה נשמע טוב בתאוריה, אבל בתכל'ס זה לא בר-ביצוע.

פוליטקאים שמאלנים פשוט לא יכולים לנהל מו"מ עם שלטונות זרים ימניים, פשוט לא יכולים. גם אם הם יגיעו לאיזשהו הסכם (לדוגמא אוסלו) זה יהיה הסכם לא מועיל ואפילו מזיק ברוב המקרים.

וכל זה למה? כי התנועות הפאנטיות הדתיות שאתם כל כך שונאים קיימות רק בזכותכם.

הן סומכות על כך שיקומו השמאלנים ויגידו הטרור הוא מתוך מצוקה, רוב העם בכלל לא רוצה את זה.

ויכול גם מאוד להיות שזה נכון, אבל הבעיה היא שברגע שאתם השמאלנים רוצים פשוט לחיות בשלום בכל מחיר לא יהיה שלום.

ולמה? כי הארגונים הפאנטיים הטרוריסטים רואים שהנה, איזה יופי הצלחנו להכניע את השלטון הציוני עם הארגון גרילה הקטן שלנו.

הם מבינים שע"י כוח הם פשוט ישיגו את כל מה שהם רוצים, כל עוד הם ישכנעו אתכם שאתם גרמתם לזה.

די דומה לתסביך האישה המוכה.

בשביל לעשות מו"מ יעיל עם הצד השני, אתה חייב להיכנס לראש שלו ולהשתמש בזה כנגדו.

השמאלנים בחיים לא יבינו מה הולך בתוך מוח פאנטי ימני ואיך הם חושבים.

אני לא אומר שצריך לתת לפאנטים ימניים יהודים, ברור שלא, אחרת הגענו למבויי סתום.

אבל שלטון ימני לא קיצוני הוא השלטון הטוב ביותר לשעה כזאת.

שלטון ימני נותן מן התרעה ויראת כבוד למדינת ישראל.

ברגע שיהיה שלטון ימני, הטרוריסטים מכבדים אותו יותר אומרים "הנה קם לנו אויב".

בעוד שתחת משטר שמאלני, הטרוריסטים אומרים לעצמם "אותם אפשר לנצל, הם חלשים".

כי למרות כל הכוונות הטובות והנאורות של השמאלנים (ובכלל לא בציניות) במוח ימני פאנטי טרוריסטי הכל מתפרש כחולשה.

ויוסי, מה שכתבת לגבי "קל לשנוא ערבים קשה לשנוא ערבי" בוא אני אגיד לך משהו אחד.

אני לא שונא ערבים. סה-טו.

אבל מכמה שיחות שהיו לי עם ערבים (ולא כאלה שמאלנים מפרוייקטים למען שלום אלא אנשים רגילים מהרחוב), הם מרגישים תחושות עצומות של קיפוח, הם מרגישים מנוצלים וכבושים הם בטוחים שאנחנו פשוט החלטנו לפני 100 שנה שאנחנו רוצים מדינה והשתלטנו להם על הבית, ומפה באה הסימפטיה לטרוריסטים.

השיחות שהיו לי איתם לא היו בקטע של "כולנו בני אדם ואפשר להסתדר למרות הכל". אני מצטער מאוד אבל כל הפרוייקטים האלה זאת פשוט חארטה אחת גדולה. ברגע שמדברים ללא צביעות ופותחים את הקלפים מגלים שהסכסוך כן נוגע גם לאזרח הקטן ולא רק למנהיגים הפאנטיים.

ישראל צריכה ומחוייבת להילח בטרור (לא בפליסטנאים, בטרור). ישראל צריכה להילחם בשלטון הטרור מצד אחד.

אך מהצד השני לתת סיוע ל"אזרח הקטן" הפלסטיני, לעזור למהפכת האנטי טרור.

פורסם

פוליטקאים שמאלנים פשוט לא יכולים לנהל מו"מ עם שלטונות זרים ימניים, פשוט לא יכולים. גם אם הם יגיעו לאיזשהו הסכם (לדוגמא אוסלו) זה יהיה הסכם לא מועיל ואפילו מזיק ברוב המקרים.

וכל זה למה? כי התנועות הפאנטיות הדתיות שאתם כל כך שונאים קיימות רק בזכותכם.

אוי הבורות, הבורות.

קצת הסטוריה.

הטרור הפלסטיני קיים מלפני קום המדינה, ומייד עם הקמתה זכה לשם פדאיון.

באמצע שנות השישים הוקם אש"פ, ע"י אחמד שוקיירי, אליו הצטרף יאסר עראפת שהדיח אותו לאחר מכן.

עד שנות ה-80 לא היה למעשה טרור איסלמי בקרב הפלסטינים. בלבנון (אני מדבר כרגע על העדה השיעית) שלטה תנועת אמל, ובשטחים שלט אש"ף.

כניסת ישראל ללבנון (שלטון הימין, בראשות בגין ובהנהגת שרון בגרסת הכובש, להזכירכם) טרפה את הקלפים, יצרה ואקום שאיפשר לאיראנים לבנות תנועה יש מאין, ולהפוך אותה בהדרגה לכח המוביל בלבנון.

גם בשטחים לא היה ייצוג לתנועה האיסלאמית, אבל מדינת ישראל בראשות שלטון הימין - תמכה פיזית וכלכלית בתנועות האיסלאמיות - כעין משקל נגד לאש"ף, כדי להחליש את עראפת.

שתי התנועות הללו, ששלטון הימין העלה ואף טיפח - הפכו לשתי מפלצות שמצליחות (במימון איראני נדיב) לעקוץ את ישראל כמה וכמה פעמים.

את שתי התנועות הללו ניתן היה לחסל או למנוע את הקמתן לו מנהיגי הימין המבינים שלך היו מפעילים לרגע את השכל הישר ולא מתנהגים כמו פיל בחנות חרסינה.

סתם - לשם השוואה - בזמן שלטון השמאל נוהלו כמה מבצעים ופעולות נגד המחבלים הפלסטיניים:

כראמה, קיביה, פעולות התגמול של שנות החמישים, אנטבה, סבנה, כל המבצעים בארץ המרדפים.

אילו מבצעים בוצעו בתקופת שלטון הימין?

בניגוד לפרופגנדה הימנית - השמאל לא מחפש לבצע מכירת חיסול של ישראל. נהפוך הוא.

ההבדל הוא שהשמאל מוכן לתת את ההזדמנות לשלום, גם אם במחיר סיכון מסויים, אבל מבהיר לצד השני שפנייה לדרך האלימה תזכה בתגובה כואבת (וכשאתה לא עסוק בהגנה על 3 מטורפים שגרים בקראוואן לא חוקי, יש לך זמן להתאמן בהגנה טובה על עצמך. כשאתה לא עסוק בשיטור נגד אוכלוסייה כבושה, יש לך את היכולת להתכונן כראוי לאוייבים שלך).

הימין עושה הרבה קולות של אבו-עלי, סטייל "תחזיקו אותי !", אבל בפועל לא מימש אפילו לא אחד מאיומיו, וגורם לשחיקה מתמדת בכח הפיזי ובכח ההרתעה של ישראל.

שים לב ששני הרמטכ"לים שהכינו את הצבא בצורה כ"כ כושלת ללחימה (ע"ע מלחמת לבנון השנייה) הצטרפו שניהם למפלגה הגדולה בימין (את העריקה של אדון מופז לקדימה אני לא מחשיב. תנו לו שבועיים של היעלבות אחרי ההפסד של קדימה בבחירות, והוא חוזר לליכוד, הפעם לא דרך החלון, אלא דרך פיר המעלית או תעלת המזגן).

שים לב ש"מלך הימין" נתניהו התקפל ונתן לפלסטינים גם חברון ועוד מיני מתנות, כשהיה במקום בו יכול היה לעצור את זה.

הרבה פקה-פקה, ואפס מעשים.

פורסם

שמר לפי מה שאני קורא כאן יש כמה בעיות בגישה שלך:

-אתה תמיד מנסה לדמות את אלו שאינם מישרים קו עם הדעות השמאלניות שלך לנאצים, גם אם זה בעזרת פרשנות שונה (העניין עם עמלק שאתם נתלים בו, ואתם לא מוכנים לקבל את העובדה שזו היתה פשוט כנופיה, שדינה הוצאה להורג).

-אתה חושב אירופה, למרות שכאן זה לא אירופה, ואתה לא ממש מתעסק עם מנטליות אירופאית.

-יהודים היו אחרי קווי 67' עוד לפני השיחרור, גם להם יש זכות על האדמה הזאת.

-לערבים הוצעה מדינה לצידנו ב48' הם סרבו, שכחת?

-מלחמת ששת הימים נפרצה ביוזמת הערבים.

-התקפות הטרור שהיו תחת אירגון אש"ף היו נקודתיות (לפי דעתי היום כבר לא היו יכולים ליישם כאלו התקפות במצב ששרו בו לפני הסכם אוסלו) מה שעשו אנשי השמאל לקחו את הטרוריסטים, הביאו אותם לפה שמו לנו אותם בפנים, הפכו אותם למנהיגי העם הפלסטיני, עכשיו הרבה יותר קל להם לרצוח בנו, הכוח שלהם עלה, הם קיבלו לגיטימציה לרצוח בנו (הם כבר לא "אירגון טרור"), וכל פגיעה בהם מלווה בביקורת חריפה מצד העולם.

לפי מה שאתה אומר, השמאל ממש סיפור הצלחה, הפלסטינים היו מתים עלינו עד 67', המצב הרבה יותר טוב אחרי הסכמי אוסלו, ותחושת לאומיות דתית יהודית היא קרובה לאידאולוגיה הנאצית, האם זו היא דעתך?

ד"א ההערה שסיננת בסוף לגבי מה שאמרתי "למחוק את השמאל" בקלפי בבחירות בצורה דמוקרטית, אתה מיד פירשת והצגת את זה שוב כשיטה נאצית, אני באמת מציע לך שמר להפסיק כל פיפס קטן להשוות לנאצים, זה מתחיל להיות מוגזם וגובל באובססיביות.

• תוכן חדש...