Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה בשטח האפור. זו הבעת דעה לגיטימית, אבל היא ללא ספק משרתת הרבה גורמים.

אני חושב שהאמון העיוור שהוא מביע באיתנות של חברות הליסינג מופרך, כי הוא מבוסס על כך שציי הרכב לא ייקטנו ואם כן "בשיעור לא משמעותי". האמירה האחרונה היא בעלמא. בנוסף, אני לא למדתי את הדוחות של חברות הליסינג, אז קשה לי לדעת מה האיתנות הפיננסית שלהן (כמה הן ממונפות). כמו שלמדנו, אין חברה גדולה מדי מכדי ליפול.

לדבר אחד אני מסכים, יש הזדמנויות קנייה ומי שמחפש לקנות - שייקנה. אפשר לשבת ולחכות לעוד הנחות, שאולי תבואנה ואולי לא. זה תלוי בגורמים שאם אם הייתי יודע איך יישתנו בוודאות הייתי היום אדם עשיר. מאוד.

בשישי נהגתי נהיגה קצרה על המגאן ספורט. לא המכונית בשבילי, אבל תמורה נפלאה לכסף. אני לא אוהב ESP שלא ניתן לניתוק, אבל הדור האחרון של האומנת האלקטרונית נותן לך להרגיש כאילו אתה גדול ולא כאילו לקחו לך את המפתח והעמידו אותך בצד. מה שלא תעשה, המכונית ממשיכה להתקדם מהר ואתה מרגיש נהג גדול. להגה החשמלי משקל ודיוק טובים ולגבי התחושה, טוב, מה זה משנה, ה-ESP מסדרת את המשיכה. לשלדה יש איזון מצויין והאחיזה, כמו בכל המודרניות, גדולה עליי כנהג.

מבחינת יכולת כללית, היא גבוהה, כמו גם השימושיות. המכונית קלה מאוד לנהיגה מהירה, מאוזנת ואם הייתי בשוק היום ואם אפשר היה לנתק את ה-ESP הייתי מתפתה ולא מחכה להוזלה שאולי תבוא.

ואולי לא.

דרך אגב, יש גם קליאו ספורט למכירה....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי יש פה מניפולציה בוטה שאומרת "רוצו לקנות עכשיו!". אולי זו דיעה אבל לא אהבתי את צורת ההגשה האסרטיבית.

כל שאר הנימוקים לגבי איתנות ליסינגים, עליות שארים וכדומה מגיעה כתימוכין מעורפל בצורה מלומדת.

פורסם

כתבה שהוזמנה ע"י היבואנים.

אם אתה צריך רכב נוסף - עכשיו זה בהחלט הזמן. אבל אם אתה מתבסס על מכירה של הרכב שלך, אפשר לרדת מהעסקה - גם אותך ישחטו.

הדרך היחידה להרוויח מהמשבר היא אם יש לך רכב סופר מבוקש כמו טויוטה יאריס - תמכור אותו ביום וחצי וב-5000 ש"ח מעל המחירון, תקנה במקומו רכב כמעט חדש ישירות מהליסינג.

פורסם

באופן אלגנטי ובלי שאף אחד ישים לב הכתב הצליח לעשות ניתוח מלא ומקיף של המצב תוך השמטה מוחלטת של ייקור העלות של שווי שימוש ברכב בינואר 2009 ועקב כך פוטנציאל של ירידת ביקוש לליסינג. לרכב מקבוצה 3 זה 350 ש"ח בחודש, ייקור של 4200 בשנה, לא מעט כסף!

קצת נתונים

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא לא נראה לי שייקור משפיע כי יש הורדת מיסוי מצד שני שפוגעת במאה עד מאתיים שקלים בנטו לקבוצות הרלוונטיות.

פורסם

אבל מי שעומד בפני חידוש הליסינג יכול לבחור גם בקיצוץ המיסוי וגם להפטר משווי הרכב למס, לבחור בתוספת ברוטו למשכורת לממן מהמשכורת המוגדלת איזו מכונית שחברות הליסינג מחרו בדחק.

אולי גם יקבל תוספת לברוטו הגדולה ממחיר הליסינג עצמו, כאות הוקרה שהוא חוסך למעסיק הוצאות דלק ו/או הכרה בתוספת לצורך הפרשה סוציאלית או...

בקיצור, איך שלא תסובב את זה, הרכב מהחברה הופך לפחות משתלם ויכול להיות שהעובד יעשה חושבים מחדש לגבי מרכיבי השכר שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל הרכבים ששוכבים בבונדד ובינואר יהיו חייבים לעשות להם רישוי ולמכור אותם כיד שניה, הם המקור להוזלת הרכבים ההכרחית בינואר. ברור שהם לא ימכרו דרך היבואנים ולכן הלכה למעשה, המחירון באולם התצוגה אולי יהיה כרגיל אבל באוטו דיל תוכל לקנות (סתם לדוגמא) אוודי A-4 חדשה לחלוטין, 0 ק"מ, יד 2 ב 15% פחות מהמחיר באולם התצוגה.

כמה רכבים כאלה יהיו וכמה הם ישפיעו על השוק? מבצעי המכירות הנוכחיים נועדו להפתר מהרכבים האלה ולכן יכול להיות שכל מה שכתבתי הוא רק ספקולציה.

כמו שאמר עמיתי המלומד, נשאר רק לחכות לינואר ולראות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זהו סה"כ ניתוח של כתב ספציפי אחד, יש הרבה מאוד דעות שונות בשוק הרכב .

מה שמניע כרגע את המצב (או שלא)הוא המצב הכלכלי הקשה , אנשים שומרים את הכסף ליום סגריר , ולא יוציאו כסף אלא אם כן הם חייבים.

יבואני הרכב יאלצו להוריד מחירים ולספוג את עלית שערי מטבע החוץ, לא יעזור להם דבר.

הליסינג יוכה מכה ניצחת, גם קיפאון בחוזים חדשים והתרת חוזים קיימים, וגם צניחת מחירי המשומשות , הבעיה שאת החשבון נשלם כולנו , קריסה של הליסינג זה חור עצום בבנקים, נחש מי ישלם ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
עכשיו זה נראה עוד יותר חשוד ובוטה.

מעניין מי זה שחר הזלקורן

עיתונאי בערוץ הרכב של YNET.

תגיד אתה רציני? כתבה קנויה ב-YNET?

יש לך בכלל מושג כמה חמור מה שכתבת?

יש לך מושג כמה שהמציאות רחוקה מהרמיזות שלך?

בקשר למה שיקרה בינואר...המדינה נחלקת ל-2, אלה שאומרים שהמחירים ירדו ואלה שאומרים שהמחירים יעלו.

בפועל, המבצעים שיהיבואנים נותנים בחודש האחרון הם חסרי תקדים ובאים "לטפל" בשני מחסומים עיקריים:

1. הלך רוח בציבור שהמחירים בינואר ירדו פלאים. מעבר לכך שזה לא בהכרח נכון, חלק גדול מהיבואנים נותן "ביטוח" למקרה בו מחירי ינואר יהיו נמוכים יותר.
  2. מציאות כלכלית לא ברורה במשק- אנשים פוחדים להוציא כסף על רכוש בעל תשואה שלילית (מכונית), במיוחד כשקשה למכור את המכונית המשומשת.

עכשיו, יכול להיות שבינואר המחירים יהיו זולים יותר, אבל אלו מחירי מחירון כך שיכול מאוד להיות שמחירי המבצע היום יהיו עדיים זולים יותר ממחירי ינואר (תאמינו לי, יבואנים לא נותנים סתם הבטחה להחזר כספי במקרה של מחיר נמוך יותר בינואר).

אם כן תהיה ירידת מחירים רצינית בינואר, אני חושב שהיא תהיה עד דגמים מסויימים שיבואנים יצטרכו "להעיף" מהמלאי לפני שהם מגיעים לשנה במחסני הערובה. על דגמים אלו יהיו מבצעים רציניים אבל זה יהיה מבצע מוגבל על דגם מסויים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
עיתונאי בערוץ הרכב של YNET.

תגיד אתה רציני? כתבה קנויה ב-YNET?

יש לך בכלל מושג כמה חמור מה שכתבת?

יש לך מושג כמה שהמציאות רחוקה מהרמיזות שלך?

קנויה לא אומר תשלום במישרין. לא חסר מקרים של מערכות יחסי גומלין לא פשוטים בין עיתונאי וכוחות פועלים בתחום סיקורו.

עבדתי בצעירותי במשרד יחסי ציבור מהמובילים בארץ כך שיש לי מושג כמה המציאות אינה רחוקה מהרמיזות.

במו ידי כתבתי "כתבות", סליחה, הודעות לעיתונות, שפורסמו מילה במילה.

פורסם
קנויה לא אומר תשלום במישרין. לא חסר מקרים של מערכות יחסי גומלין לא פשוטים בין עיתונאי וכוחות פועלים בתחום סיקורו.

עבדתי בצעירותי במשרד יחסי ציבור מהמובילים בארץ כך שיש לי מושג כמה המציאות אינה רחוקה מהרמיזות.

במו ידי כתבתי "כתבות", סליחה, הודעות לעיתונות, שפורסמו מילה במילה.

בתור אחד שעובד היום במשרד יחסי ציבור, אתה רוצה להגיד לי שכתבת "כתבות" ל-YNET? מרקר? גלובס? ידיעות אחרונות? מעריב?

תפריד בין מערכות יחסי גומלין בין המחלקות המסחריות של גופי התקשורת שציינתי לבין למפרסמים בהם, ובין מערכות העיתונים / אתרים עצמן.

הודעות לעיתונות אינן כתבות, לא בסגנון ומבנה הכתיבה ולא בהיקף...יש עיתונאים שלוקחים הודעות לעיתונות ומפרסמים אותן כלשונן ובשמם, אבל לא תמצא כאלו בגופי התקשורת המובילים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...