Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איסוזו איפון 2003 3.1 טורבו

שאלתי את המוסכניק שלי איך אני יודע שהטורבו עובד

הוא ענה שאם הטורבו לא יעבוד גם המנוע לא יעבוד אז כנראה שהוא בסדר

רציתי לשאול איך ניתן לבדוק את הטורבו, אם הוא תקין

והאם צריך להחליף מוסך?

תודה מראש

פורסם
שאלתי את המוסכניק שלי איך אני יודע שהטורבו עובד. הוא ענה שאם הטורבו לא יעבוד גם המנוע לא יעבוד אז כנראה שהוא בסדר

תשובה כזו מעידה על שני דברים: א. חוסר הבנה בעניני מגדשים, ב. סף דרישות נמוך מהרכב (או המוסך). אני לא הייתי חוזר למוסך כזה.

רציתי לשאול איך ניתן לבדוק את הטורבו

כמה דרכים פשוטות:

א. תמצא חבר עם נסיון בנהיגת רכב מוגדש (לא משנה אם דיזל או לא), תן לו לנהוג בעליה, והוא יגיד לך מיד אם המגדש עובד.

ב. בעליה בינונית, ב-2000 סל"ד והלאה, הילוך שלישי, דוושה עד הרצפה: האוטו "עגלה" (בעיה במגדש) או עוקף מכוניות רגילות (מגדש תקין)?

ג. המגדש עושה רעש שנשמע בערך כמו שריקה חלשה, כאשר הוא מסתובב מהר, שזה כאשר הדוושה לחוצה חזק יותר משניה בסל"ד 2000+.

דני

פורסם

מחברים שעון לחץ במגביל לצינורית מפעיל wastegate ומבצעים נסיעת מבחן.

לחץ טורבו תקין במנועי דיזל בהאצה הוא בין 0.8-1 באר.

פורסם

ערב רב

כל מי שמכיר את הטנדרים הנ"ל יזהה בנסיעת מבחן קצרה אם הטורבו עובד

מעבר לזה ניתוק הצנור מהטורבו לסעפת היניקה והנעת המנוע

יספקו באופן מידי את המידע הדרוש

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...