Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זוכר שמלפני כמה שנים,שקנינו את המיקרו, התכנאי אמר לנו להשאיר כוס של מים למקרה שנפעיל אותו ולא יהייה כלום בפנים.

דוגרי הוא צודק......רק הוא שכח לציין שאסור להוציא את הכוס הזו מהמיקרו לאיזה שעה.

אתה יודע למה?

כי גם כאשר המיקרוגל מסיים את פעולתו הוא עדיין פולט קרינה.

המים בכוס מושכים את הקרינה המסוכנת אליהם.

זה למה אין לנו מיקרוגל בבית.

ותאמין לי, מסתדרים יופי :D

גם המסך של המחשב פולט קרינה. וגם הטלוויזיה.

ואותם יש לכם בבית?

תגיד אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל?

אתה משווה קרינה של מיקרוגל לקרינה של מסך?

:roll:

172

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע למה?

כי גם כאשר המיקרוגל מסיים את פעולתו הוא עדיין פולט קרינה.

המים בכוס מושכים את הקרינה המסוכנת אליהם.

נפלא. ומאיפה אתה שואב את המידע הזה? המרצה שלי למוליכים למחצה מגדיר את הדברים האלו כ"שטויות ממדור המדע של עיתון לאשה".

כאשר המיקרוגל מסיים את עבודתו, כלומר כאשר החלק הקרוי מגנטרון, שהוא החלק המייצר את הקרינה, מפסיק את פעולתו - אין יותר קרינה. נ-ק-ו-ד-ה!

לא מדובר בקרני לייזר מסרט מצוייר שניתזות אט אט ממשטח למשטח. מדובר בקרינה שגוועת תוך חלקיק אפסי של זמן מרגע שמקורה הופסק. כמה זמן לוקח לחזית הגל של הקרינה לעבור מצד אחד של המיקרו לצד השני במהירות האור? לתת לך רמז? מהירות האור היא 300000 ק"מ בשניה. אז ברגע שהמגנטרון מפסיק לייצר גלים, הגל האחרון שעוזב אותו נספג תוך זיליונית השניה ואין יותר קרינה בכלל.

חוץ מזה - אתה יודע מה עוד יוצר קרינת מיקרוגל חוץ ממגנטרון בתנור מיקרו? טלפונים סלולאריים, טלפונים אלחוטיים בתדר 2.4GHZ ואלפי מכשירים אחרים הפועלים בגלים קצרים. את זה אתם מכניסים לבית?

קרינת מיקרוגל אינה מזיקה! אני חוזר ואומר - קרינת מיקרוגל אינה מזיקה!

זה לא קרינה מיננת של חלקיקים כבדים כמו זו שנפלטת מעולות חדשות מאוקראינה שהיו בסביבת צ'רנוביל. זו קרינת רדיו.

ההבדל הוא שקרינה מיננת, שנוצרת מהתפרקות רדיואקטיבית, פוגעת בתאי הגוף כשהיא עוברת דרכם. מדובר בחלקיקים שטסים דרך הגוף וקורעים מולקולות בדרך. זו גם קרינה שהחדירות שלה נמוכה יחסית. קרינה לא מיננת, כמו קרינת מיקרו, היא גלי רדיו. כשהם פוגעים בגוף הם מחממים אותו מעט, וזהו.

אז גם אם תתקע קיסם במיקרוסוויץ בדלת של המיקרו ותפעיל אותו כשהדלת פתוחה, אם תעמוד מולו לא תהפוך למוטציה מהקרינה. פשוט תתחמם קצת. מנות גדולות מאוד של קרינה כזאת יכולות להעלות את חום הגוף שלך בנקודות מסויימות ולגרום לכוויות זעירות, אבל אלו ממש לא הרמות שדולפות ממיקרו שהדלת שלו סגורה. גם ממיקרו ישן עם אטימה מעפנה.

אל תבלבלו - קרינה היא מושג שנשמע מפחיד ושיש לו קונוטציות של מלחמה גרעינית, זוועות ומוטציות. אבל למעשה הקרינה היא ידידתנו הטובה. היא מסייעת לנו לשמוע דיווחי תנועה ברדיו, להחליף תחנות בטלויזיה בלי לקום, ולחמם את מזוננו בצורה בטוחה.

פורסם

קרינה של מיקרוגל היא הדרך הפשוטה והקלה של אמא פולניה להסביר למה הילד שלה יצא מפגר.

זה כי הוא לא הקשיב לאמא ועמד מול המיקרו כשחימם שניצל "עוף טוב".

לא הקשיב=מגיע לו=מה אכפת לאמא=היא תמות.

Welcome to Poland. :lol:

ואישפוז - לגבי ההערה על אוקראינים שהיו בסביבת צ'רנוביל - נפגעתי. מה שכן יאמר לזכותי שזו הייתה אחת הסיבות שהתחפפנו לארץ. צ'רנוביל התפוצץ שבועיים לפני שנולדתי, וגם לא הייתי כזה קרוב, נולדתי בקייב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
קרינה של מיקרוגל היא הדרך הפשוטה והקלה של אמא פולניה להסביר למה הילד שלה יצא מפגר.

זה כי הוא לא הקשיב לאמא ועמד מול המיקרו כשחימם שניצל "עוף טוב".

לא הקשיב=מגיע לו=מה אכפת לאמא=היא תמות.

Welcome to Poland. :lol:

ואישפוז - לגבי ההערה על אוקראינים שהיו בסביבת צ'רנוביל - נפגעתי. מה שכן יאמר לזכותי שזו הייתה אחת הסיבות שהתחפפנו לארץ. צ'רנוביל התפוצץ שבועיים לפני שנולדתי, וגם לא הייתי כזה קרוב, נולדתי בקייב.

ראלימן

אני מתנצל. לפעמים ההומור שלי קצת שחור מדי.

ואגב, לגבי ההערה על האמהות הפולניות - נפגעתי. זה שאמא שלי אומרת לי שהיא תמות זה רק בגלל שהיא אוהבת אותי ודואגת לי. היא יודעת שלא יצאתי מפגר כי ייבשו אותי במיקרו אלא בגלל חינוך לקוי. וזה חחחורג אותה.

פורסם

שאלה קשורה:

אם בכל זאת מיקרו לא סיים את עבודת ופותחים אותו, אני יודע שאי אפשר אבל נגיד ויש בעיה וזה אפשרי, מה הגלים הללו יכולים לעשות לבן אדם ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
שאלה קשורה:

אם בכל זאת מיקרו לא סיים את עבודת ופותחים אותו, אני יודע שאי אפשר אבל נגיד ויש בעיה וזה אפשרי, מה הגלים הללו יכולים לעשות לבן אדם ?

דניאל.

אם פותחים מיקרו כשהוא עדיין לא סיים עבודה - וזה יכול להיות רק בגלל תקלה חמורה במתג הבטחון בדלת, שמפסיק את הפעולה ברגע הפתיחה - אז מה שהגלים עושים לבן אדם זה פשוט לחמם אותו קצת. אם תעמוד מול זה לפרק זמן לא קצר - זה יכול לגרום לנזק לרקמות, בדיוק כמו כל כוויה.

פורסם
שאלה קשורה:

דניאל.

אם פותחים מיקרו כשהוא עדיין לא סיים עבודה - וזה יכול להיות רק בגלל תקלה חמורה במתג הבטחון בדלת, שמפסיק את הפעולה ברגע הפתיחה - אז מה שהגלים עושים לבן אדם זה פשוט לחמם אותו קצת. אם תעמוד מול זה לפרק זמן לא קצר - זה יכול לגרום לנזק לרקמות, בדיוק כמו כל כוויה.

אני לא יודע מה איתך, אבל אחרי עמידה של כמה דקות מול מיקרוגל אני מרגיש כאבי ראש קלים, אותו הדבר כאשר אני מדבר בסלולארי.

172

פורסם
שאלה קשורה:

דניאל.

אני לא יודע מה איתך, אבל אחרי עמידה של כמה דקות מול מיקרוגל אני מרגיש כאבי ראש קלים, אותו הדבר כאשר אני מדבר בסלולארי.

פסיכולוגי בלבד.

פורסם

זה בגלל שתושבי כ"ס לא מפותחים :mm_tongu:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
שאלה קשורה:

דניאל.

פסיכולוגי בלבד.

LOL

הצחקת אותי. לא פסיכולוגי בלירה.

ושי, מי יותר קרוב לקלקיליה? :p

172

פורסם
שאלה קשורה:

דניאל.

זה תלוי בדבר האחרון שנגעת. אם נגעת לדוגמה בצב, אז אתה תהפוך לצב נינג'ה. אבל אל תחשוב שזה כמו בטלויזיה בשביל להיות צב נינג'ה אתה צריך להתאמן הרבה, אחרת אתה תהיה סתם צב גדול ללא יכולות נינג'ה מופלאות.

דניאל

פורסם
שאלה קשורה:

דניאל.

פסיכולוגי בלבד.

LOL

הצחקת אותי. לא פסיכולוגי בלירה.

ושי, מי יותר קרוב לקלקיליה? :p

לירן אני איתך...

קרה פעם שדיברתי בטלפון של בית קטן מאד, ממש כמו סלולרי..

וחשבתי שזה באמת סלולרי!! דיברתי איזה שעה ארוכה

והתחלתי לחוש בכאב ראש איום...

כשהבנתי שזה היה בסך הכל טלפון בייתי, הבנתי שזה

פסיכולוגי

פורסם
פינצ'ר (מפותחת וחמודה) במיקרו :wink:

:evil::evil::evil::evil:

מנייק :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
MARKSAB, הטלפון היה אלחוטי? כי תאמת זה עובד על אותו העקרון.. 8)

לא ממש...

הקרינה של הפלאפון היא קרינה למרחק הרבה יותר מאשר לטלפון שהוא בבית.

• תוכן חדש...