Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני מרגיש שהרכב פחות סוחב, והמנוע זועק בהילוכים 1 עד 3, משם והלאה הכל עובר חלק, מדובר בבהונדה סיוויק 04, שומעים שהמנוע די מתאמץ במעבר בהילוכים הראשונים, בנוסף יש לי כל מיני תקתוקים מהדשבורד ומריפודי הדלתות, איך אני מטפל בזה?

אני אחרי טיפול יחסית גדול, הרכב יושב עכשיו אצל פחח אז אני לא ממש נייד נסעתי בימים האחרונים ב5-6 מכוניות שונות משנתונים 04-07, וההבדלים באיכות הנסיעה ניכרים, לטובת הרכבים האלו, נסיעה שקטה ונעימה, אני מבין שאחרי 4 ומשהו שנים יש בלאי, וכמובן שאחרי 115K בכלל ויש בלאי, אבל הטיפולים נעשו בזמן, ואני אפילו מקטין את מרווח הטיפולים בין טיפול לטיפול, רציתי לדעת אם יש דרך באמת להחזיר למנוע ולגיר (או לחלקים אחרים שאחראיים על הנסיעה) קצת חיים, ולשפר את הביצועים (אני לא מחפש לפתוח מהר), אני פשוט רוצה להשיג לנסיעה יותר נעימה, שקטה ואיכותית.

תוסף לדלק (K44) כבר שמתי לפני הטיפול האחרון, יש טעם לתסף בתוסף לגיר?

ד"א רציתי לדעת אם אחרי טיפול פח וצבע כדאי להכניס את הרכב לקלין קאר שיעשו לי שם טיפול כולל ושכבת ציפוי מגן.

ספריי סיליקון הוא הפתרון היחידי לעליה איטית של החלונות החשמליים ולחגורה שלא תמיד חוזרת למקום?

אשמח לעצות, תודה רבה מראש.

פורסם
תוסף לדלק (K44) כבר שמתי לפני הטיפול האחרון, יש טעם לתסף בתוסף לגיר? - אפילו אל תחשוב על הוספת תוסף לגיר (הגיר עלול לסיים את חייב מוקדם מהרגיל)

ד"א רציתי לדעת אם אחרי טיפול פח וצבע כדאי להכניס את הרכב לקלין קאר שיעשו לי שם טיפול כולל ושכבת ציפוי מגן.

ספריי סיליקון הוא הפתרון היחידי לעליה איטית של החלונות החשמליים ולחגורה שלא תמיד חוזרת למקום? - ספריי סיליקון לטווח הארוך רק יחמיר את הבעיה של חלונות עולים באיטיות.

אשמח לעצות, תודה רבה מראש.

1. יש לנקות היטב את השמשות ואת המסילות במיוחד עם מים וסבון ולא למרוח שום חומר על המסילות

2. בדוק את גומיות האטימה של החלונות ייתכן שהם במצב בלאי מתקדם שגורם לחיכוך גבוה בין השמשה לגומי וגורם לעלייה איטית של החלון.

במידה והבעייה לא נפתרה גש לזגג לבדיקת מקיפה.

אל תוסיף שום תוסף גם אם ממליצים לך במוסך על תוסף לגיר תתרחק מזה כמו מאש

תיבות הילוכים בימינו הם ברובם בעלי פיקוד אלקטרוני ממוחשב שחלק ממנו כמו צמה/סולונואידים/חיישנים טבולים בשמן הגיר וכול תוסף עלול לגרום לצרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

קשה לבצע איבחון לרכב על-פי התחושות שלך ודרך האינטרנט.

המלצתי היא לגשת למוסך ולחבר סורק תקלות + נסיעה של בעל מקצוע שמכיר את הרכב לשם איבחון 'הבעיה'.

איזה כייף לי :)

פורסם

ספריי סיליקון במסילות החלונות בלבד, נותן תוצאות מצוינות אם פעולת החלונות האיטית נגרמת מחיכוך מוגבר של החלון עם המסילות. אני כותב זאת מנסיון של הרבה מקרים והרבה שנים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...