Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי VW פולו קלאסיק 97 ידני 1600.

אולי זה ישמע קצת מוזר אבל כך:

כאשר אני נוסע אני מרגיש שיש למכונית בעיה ואני לא מצליח לאתר אותה/אותם

1)לפעמים כאשר אני מניע (לא בהכרח התנעת בוקר) הרכב מניע לאט לאט הסלדר יורד והרכב נכבה

2)בזמן שאני נוסע ומכניס קלאץ' עם מזגן הסלד יורד במהירות מאוד גבוה לפחות מ500 סל"ד הרכב מתחיל לרעוד וחוזר לעצמו

3)כמו בתופעה של 2 אך כאשר אני נוסע בלי מזגן ועוצר ברמזור הסל"ד יורד פחות מ500 הרכב רועד והסלד מתייצב.

4)בזמן נסיעה כאשר אני יורד למיהרות מאוד נמוכה עם קלאץ' לחוץ הרכב נכבה (במיוחד במזג האויר הגשום)

5) אני לא יודע אם זאת תופעה תקנית אך בהילוך חמישי ב100 קמ"ש הרכב מגיע ל3000 אלף סל"ד

6)לאחר התנעת בוקר ולאחר שהרכב מתחמם ואני מתחיל לנסוע אני מרגיש בחוסר כוח ולפעמים הרגשה שהדלק לא מגיע למנוע

פשוט בזמן נסיעה אני מרגיש סוג של פיצוצים קטנים.

בעקבות כל הבעיות האלה ויכול להיות שיש עוד בעיות הייתי רוצה בנוסף לעזרה במציאת הבעיות המלצה על מוסך מאוד אמין

שאני יוכל להיכנס אליו לבקש שיעברו לי על כל הרכב ויגידו מה באמת לא תקין או דורש תיקון ולא סתם יעשו עוד משהו כדי סתם להרויח כסף לא חייב מוסך מורשה.

פורסם

איפה את בצפון?

אני יכול להמליץ לך על מוסך טוב בכפר יסיף, הם מאתרים אצלי כל בעיה בפולו קלאסיק שלי ובלי עין הרע יש המון בעיות.

אחרי כ"כ הרבה מוסכים, מצאתי את המקום הראוי לגורטאה שלי.

קיצר כפר יסיף, מוסך סבג

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

הסיכוי הגדול הוא לעשות ניקוי מצערת ולקוות שזה יפתור לך את הבעיות!

כמובן לעשות כיוון בסיסי אחרי פירוק והרכבה!

במידה והבעיה לא נפתרה, ממליץ לך לנסות לעשות טיול קטן למרכז, ולקפוץ למוסך רון!!

חבל על כל דקה מיותרת לבזבז במוסך אחר!! מומלץ! הייתה לי בעיה דיי דומה , בתוך זמן קצר אצל רון, הרכב יצא כמו חדש!!

נסה אותו!!לא תפסיד!

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם

איזה סוג הזרקה קיים ברכב שלך? (חד נקודתי ,או רב נקודתי?)

במידה וההזרקה רב נקודתית- זה נשמע כמו בית מצערת מלוכלכת, כנראה שהצתבר אצלך לכלוך רב במעבר האוויר של המנוע צעדים. תפקידו של מנוע הצעדים הוא לייצב את הסל"ד בסרק. במידה וניקוי לא יעזור כנראה שתצטרך להחליף מנוע צעדים.

בכל אופן זה נשמע שהמערכת של הייצוב טורים בסרק אצלך אינה מתפקדת.המערכת נמצאת במצב סטאטי.

כאשר המנוע קר והוא נזקק לכמות מוגברת של אוויר, המערכת אינה מגיבה ולכן המנוע לא יכול לקבל אותה ונכבה.

כאשר המנוע חם יותר קל לו לעבוד בסרק.המערכת ייצוב סל"ד נמצאת במצב סטאטי בדיוק כמו קודם, אך המנוע כעת נזקק לפחות אוויר על מנת לא להכבות. אך כעת ,שהמנעו כבר חם, האוויר הזעום שמתקבל מספיק על מנת להשאיר את המנוע על סל"ד רדוד של 500 סל"ד. כשהמנוע היה קר אותו אוויר זעום שנכנס למנוע, לא הספיק על מנת להשאירו דולק.

בברכה אופיר רודניצקי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...