Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לעו"ד תותח, אבל באמת מישהו טוב שיש לכם ניסיון איתו שמתעסק בכל הנוגע לפיצויים אחרי תאונות דרכים.

מאיזור השפלה והמרכז.

זה חשוב לי מאוד.

אם אתם לא רוצים לפרסם בפורום, אז ה"פ גם מצויין.

תודה.

פורסם

אני לצערי הרב נאלצתי להיעזר בעורך דין לתביעות ניזקי גוף והמלצתי היא :

קובי שפירא ! ,נמצא במתחם הבורסה במבנה הכי גבוה,השלום כימדומני

עם 0 התערבות מצידך ,ברגע שכל המסמכים בידיו הוא יעשה את המיטב עלמנת לפצות אותך במהירות ובנדיבות.

03-6123499.

בהצלחה ובריאות שלמה,

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני יכול להגיד לך למי לא ללכת (מניסיון רע שלי ושל אחרים). ברגע שתתביית על כמה תחזור עם שמות כדי לקבל חוות דעת ספציפית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן, לצערי גם אני נכוותי פעם אחת עם משרד עו"ד, שאחרי שמשכו את התיק שנים והעבירו אותו מאחד לשני במשרד,

השיג הסכם פשרה מביש וגם זה אחרי הרבה לחץ ועצבים מצידי על כך שהוא לא עושה כלום.

שגם ההוא ד"א הומלץ לי בחום על ידי מכר שלי.

בגלל זה חשוב לי עו"ד טוב, וככל שיש עליו יותר המלצות כך עדיף כמובן.

אין איזה ששי גז של תאונות דרכים?

רפי לין? בעו"ד אתה לא מתעסק? :)

פורסם

אני יודע שהיה מישהו מעולה בהרצליה אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.

אני מטופל ע"י משרד גדול ובעל שם אבל אחרי יותר מ 4 שנים עוד לא נעשה כלום.

פורסם

היות וגם אני מחפש עו"ד כזה גם אני הייתי שמח לשמוע המלצות על עו"ד בתחום מאזור חיפה.

יש לי שאלה, התשלום לעו"ד נעשה אחרי קבלת הפיצויים בתור אחוז מסויים מהפיצויים או לפני?

פורסם

אתה לא משלם כלום. עוה"ד מקבל אחוז מהסכום שנפסק כשכ"ט ולא לוקח שקל ממה שנפסק לך.

פורסם

לחיפאי - עו"ד אלי הכהן.

אני מטופל על ידיו.

השכ"ט במקרים אלו קבוע בחוק והוא מבוטא באחוזים , את השכ"ט הביטוח משלם לעו"ד בנוסף לפיצויים.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...