Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע זול עולה ביוקר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כ חודש רכשתי ארגז שמן שבו 6 גלונים במחיר של 30 לגלון בקניית שישיה

לא רוצה לזרות מלח על הפצעים, אבל 20/50 ב 30 ש"ח לגלון? מה חסכת? 20 ש"ח לגלון? דווקא בשמן מנוע?

שמן מנוע טוב מיצרן גדול ומוכר עולה 50-60 ש"ח לגלון (אני בד"כ משתמש בוולווליין או ב ELF).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה חשבת לעצמך.

מדובר על שמן שנראה כל כך הזוי , ללא "אבא ואמא" , במחיר לא מחיר...

כתוב עליו בענק " להתרחק כמו מאש".

מה גם , שלא חסכת פה כלום - ניתן להשיג במחיר הזה שמנים דוגמת "אמריקן איגל"(

ובמחיר מעט גבוה יותר השמנים הבסיסיים של היצרניות הישראליות), שרחוקים מלהיות שמנים טובים אך הינם שמני מנוע לכל דבר וככאלו עומדים בדרישות המינימליות הנדרשות משמן המנוע.

פורסם

1. לפי הקטלוג אם אתה קונה גלון המחיר הוא 4x6.55 יורו שזה 26.2 יורו = 131 ש"ח
  2. גם האריזה נראית שונה ואם מסתכלים בתוית האחורית אין את פרטי היצרן כתובת טלפון עיר ומדינה כפי שבד"כ מופיע

לדעתי יש מקום לפנות למועצה לצרכנות לברר מי עומד מאחורי השיווק הזה

פורסם

יש יותר ממקום לעשות כך!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בעקבות השרשור הזה עלו לי שוב ספקות בעניין שמן גיר שקניתי להראלד שלי. הוא מסוג שנקרא Mexoil Rotron, והוא גם תוצרת איטליה.

בדקתי בזמנו ומצאתי שהמוצרים שלהם נמכרים בעולם ושיש להם אתר:

http://www.mexoil.it/giallo.htm המוקדש למוצר.

מילאתי את תיבת ההילוכים בשמן הזה אבל לא נסעתי מאז, ולכן לא מאוחר עדיין להתחרט. הבעיה היתה שזה היה הסוג היחיד שיכולתי למצוא שעומד בתקן GL-4 ולא GL-5. מה אתם אומרים?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אני לא חושב שהשמן האיטלקי לא בסדר - אני חושב שנמכרים כאן זיופים שמשתמשים בשמות של שמנים מקוריים שאינם מיובאים באופן סדיר

וצריך מאד לשים לב

פורסם
זה השמן שאני ממליץ להתרחק ממנו גם הצבע שלו בגוון ירקרק

באחרים זה דבש זהב

חשבתם לרגע מה עושים בכל השמן שנאסף מהמוסכים? אולי מרק חם לעניים?:-)

השמנים השרופים שנאספים מועברים לשטחים שם הם עוברים זיקוק והכי חשוב - מיתוג.

לאחר מכן ה "שמנים" הללו נארזים יפה ונימכרים ללקוחות תמימים שכלל לא יודעים שמדובר בשמן ממוחזר.

סימן היכר די בולט לשמן ממוחזר הוא ריח יחודי שמזכיר ריח של שמן מימסרות וגוון ירקרק.

מה גורם לכם להכניס לתוך המנוע נוזל לא מזוהה, רק כי מישהו כתב על האריזה "שמן"? :roll:

אתם לא מכאן ? אתם לא גרים פה ? נדמה לכם שאתם בנורווגיה ?

פורסם
ב

מילאתי את תיבת ההילוכים בשמן הזה אבל לא נסעתי מאז, ולכן לא מאוחר עדיין להתחרט. הבעיה היתה שזה היה הסוג היחיד שיכולתי למצוא שעומד בתקן GL-4 ולא GL-5. מה אתם אומרים?

אם שמן GL-3 יתאים לך (מתאים לגירים שאסור לשים בהם שמן עם תוספים) אוכל להמליץ לך על השדול 350 של סונול. שמן מנוע במקורו שעושה עבודה מצויינת בגירים שלא ניתן למצוא להם שמנים מודרניים/זמינים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
VALVOLINE או ELF ב- 60 ש"ח לגלון ?? אתה בטוח שלא לליטר ??

בטוח?

לגבי הוולוליין 100%, אולם מבירור כרגע נודע לי שחסר בארץ. לגבי ה ELF האמת השתמשתי יותר ב 10/40 שהוא יקר מעט יותר ועלה קצת יותר מ 100, אז בטוח ש 20/50 יעלה פחות.

במקום הוולווליין כרגע ניתן להשתמש בליקווי מולי בעלות של 80 לגלון.

ברכב החדש (406) אני שם שמן לפי המלצת יצרן של TOTAL שעולה לי מעל 200 שח לגלון לא זוכר את הצמיגות.

וגם אם מדובר על הפרש של 50 שח לגלון כמו שכבר כתב כאן מישהו אין צורה אחרת לבטא את זה, אם כבד לך להוציא הפרש כזה על שמן מנוע אל תחזיק רכב אספנות ואני אוסיף סע באוטובוסים.

נ.ב.

יש גם את האופציה של רמת הביניים כגון שמנים של דלק, שאני אישית לא משתמש אך יודעי דבר טוענים שהם לא רעים כלל וזולים יותר מהחברות שהזכרתי.

פורסם

כנראה שנמצא פיתרון לתעלומת המנועים הקורסים של אריק.

היום אריק הביא איתו את הגלונים המרשימים למראה של "שמן המנוע".

האריזה נראית מרשימה ומבטיחה, כל כך מרשימה, שהפקק סגור עם אבטחה (פלומבה) ניידת..

הרחתי את השמן ואז הסתבר שזהו אפילו לא שמן ממוחזר.

זה פשוט שמן הידראולי, שעולה 4\1 משמן מנוע מינראלי.

שמן הידראולי לא עומד בחום ומשנה את תכונותיו ולכן קרסו המנועים.

וכאן אני חוזר על ההמלצה הקבועה - למכוניות אספנות "רגילות" קנו שמן 20\50 של דלקול או פז, והשתמשו במסנן שמן איכותי בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...