Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI, סיויק TYPE R או לאון copra?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מי עידן, ואני מתעניין בקניית אחת מהמכוניות הנ"ל

אם תוכלו לעזור לי ולתת לי כמה הסברים, יתרונות חסרונות, אני אשמח מאוד.

תודה רבה...

פורסם

מה דרישותך מהרכב? מה התקציב העומד לרשותך?

נתת הודעה רחבה מדי בלי לומר דברים ספציפיים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הגולף תהיה הפרקטית והנוחה ביותר ליום יום.

התנהגות טובה וספורטיבית,מאובזרת היטב.

איכותית ובטיחותית.

הגה מנותק,התנהגות בעת נהיגה קרבית מעט מרוחה,תת היגוי,ניתן לסדר זאת בעזרת הקשחה והנמכה.

ההונדה מעט אחריה,יותר GT מהירה,פחות מתנהגת,לא מרגשת כמו הדור הראשון שלה.

גם היא מעט מנותקת.

הקופרה הינה הארד קור.

הרבה כוח,הרבה תת היגוי,קשה לחיי היום יום.

כבר נעשה מבחן בינהן בסוף לקחה הרנו מגאן ספורט שלקחה את כולם בסיבוב .

חוץ מאבזור פנימי הלוקה בחסר,אווירה קרבית\ספורטיבית שאיננה ואפרוריות בתא הנוסעים.

יש לה כמה מגרעות כמו הגה שאיננו מתקשר מדי ובורר הילוכים מעורפל אך עדיין אם רצונך לנהוג ולהנות מזה היא הבחירה.

אם רצונך ברכב עם פוזה,איכותי אך מלהיב פחות הגולף\הונדה יעשו את העבודה.

עם הקופרה לא תגיע רחוק מדי... עץ\עמוד.

בהצלחה

פורסם

אתה בטוח שלא החלפת בין הקופרה לTYPE R?

הארד קור, הרבה תת היגוי,קשה לחיי היום יום - ישר עולה לראש ההונדה.

אם רצונך ברכב עם פוזה,איכותי אך מלהיב פחות הגולף\הונדה יעשו את העבודה - ופה כמובן הלאון קופרה.

עם הקופרה לא תגיע רחוק מדי... עץ\עמוד - פה אני בכלל רואה S2000.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עם הקופרה לא תגיע רחוק מדי... עץ\עמוד.

בהצלחה

הייתי אומר שהקביעה שלך "קצת" נחרצת מדי.

נהגת במכוניות שאתה ממליץ עליהן?

עידן, מדובר על רכבים חדשים - תרים טלפון לסוכנות ותבקש נסיעת מבחן על המכוניות. תראה מי מהן מתאימה לך ביותר.

לגבי הגולף - לפי הדברים שנכתבו כאן יש רק אחת במלאי.

הייתי ממליץ לקחת נסיעת מבחן על רנו מגאן ספורט 225. זולה משמעותית מהמתחרות, וחזקה מרובן (חוץ מהקופרה). אם אתה לא אחד שאוהב להתפנק באבזור פנים שופע - אולי היא מתאימה לך. במגזין "אוטו" מאוד אהבו אותה.

פורסם

הטייפ אר החדשה בכלל לא מזכירה את הדור הקודם.

היא הרבה פחות מרגשת,מנותקת,מרגישה פחות סוערת.

טובים וגדולים ממני אמרו ובחנו זאת.

ראה טופ גיר!

הסיאט בגרסאות החמות מאוד מאכזבות מבחינת התנהגות.

נהגתי על איביזה קופרה סטנדרטית,חוץ מהרבה כוח זמין היא חסרת התנהגות וחיבור לנהג כמו צרפתיות ואיטלקיות שאני מכיר.

תת היגוי בשפע.

מבחנים נעשו גם עם האחות הבכירה הליאון .

היא הרבה יותר חזקה,חסרת עידון ,קשה ומתישה ליום יום כפי שציינתי.

תת היגוי נמצא גם כאן בשפע ,נבחן גם כן בטופ גיר ואף במגזין "אוטו",נעשתה השוואה בין ליאון קופרה,סיוויק טייפ אר,גולף GTI ורנו מגאן ספורט.

כאשר ידה של הרנו על העליונה.

הS2K אכן רכב סורר אף הדור הנוכחי הרבה יותר מתורבת ומבודד מהדור הקודם שהיה מעין קטנוע על 4 גלגלים בהשוואה לS2K.

פורסם

השתתפתי במבחן של "אוטו" על המכוניות הנ"ל. אם מורידים את המגאן (למה?) אז אני בדעה שהגולף היא החבילה הטובה ביותר. הקופרה והסיוויק פשוט מעצבנות מדי לאורך זמן. הבעיה היא שכאמור, בשביל הגולף תצטרך לחפש יד שניה (לא שזה יהיה בהכרח מאוד קשה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התוכנית טופ גיר לימדה המון כמוך מה זה מכוניות מהעולם, המבחן של טופ גיר שהיה, אומר הכל על ההבדל בין ה TYPE R הנוכחית והקודמת,אחלה מבחן הם עשו שם,מבחן שאומר הכל.

ממליץ לך לצפות בפרק, תאמין לי שתלמד הרבה דברים.

אחרי שתצפה אתה כבר תבין לבד שמה שרשמת מומלץ שימחק.

פורסם

לא נהפוך את השרשור הזה לויכוח אם התוכנית טובה או לא. היא טובה, אפילו מצויינת אבל למבחנים שלה יש להתייחס בערבון מוגבל, הם מושפעים יותר מידי מדעות קדומות של המנחים ובמיוחד ג'רמי ודעותיו האישיות. שתסתכל כמות נכבדה של פרקים אתה תבין אתה זה לבד, אולי. :roll:

* מבחן מעולה של המגזין אוטוקאר.

• תוכן חדש...