Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הליכונים....מונולוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה שלכולם יש הליכונים בבית ,כולם אומרים שזה מטרד/תופס מקום/קולב לבגדים/רק שיבואו לקחת אבל אף אחד לא מוכן למכור(yad2 הומלס ודומיהם) במחיר סביר?אנשים בטוחים שבגלל שקנו ב 2500 שח זה שווה לפחות 1200 וזה שאין כבר אחריות ומחר זה יכול להתקלקל לא מובן להם.....

"אחד שרוצה לקנות הליכון"

פורסם

סבלנות היא שם המשחק.

כולם קנו כי כולם היו בטוחים שהם ישתמשו בו.

כולם לא מוכרים כי הם בטוחים שיום אחד הם שוב ישתמשו בו.

כולם רוצים מחיר גבוה כי הם בטוחים שלוי יצחק טועה ומ***ן אותם במחירון אז הם מחכים שהוא יעלה...

אתה רק צריך למצוא אחד שמודע למצב השוק - ולקנות ממנו. סבלנות היא שם המשחק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

השאלה היא אחרת : למה אתה חושב שכן תשתמש בו... :D

הקונספט הזה נכשל כשלון חרוץ, נכון בחודשים הראשונים אתה משתדל להשתמש בו פה ושם,

אחר כך כבר אין לך כח להוריד ממנו את העציצים / עיתונים שיושבים על המסלול.

לדעתי רק בחדר כושר יש למתקן הזה זכות קיום :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כדי לנצח בויכוח עם בחורה צריכים מספר דברים:

א. לא להגדיר את זה כ"ויכוח". כי אז חייב להיות "מנצח" וחייב להיות "מפסיד".

זה "דיון" או "שיחה". כך אתה יכול להנחיל "ניצחון שקט"...

(כזה שעמדתך היא הנכונה בסופו של דבר בלי שהיא יצאה מפסידה) :roll:

ב. אתה צריך להבין שאנחנו הגברים חושבים בצורה רציונליות.

ג. נשים חושבות בצורה אמוציונלית.

ד. נשים מבינות שעדיף לחשוב רציונלית, לכן הם מסוות חשיבה אמוצניולית במעטפת של חשיבה רציונלית.

כל עוד אתה מבין כי עלייך לנהל "דיון" (שהוא בעצם ויכוח) אמוציונלי במסווה רציונלי - אין לך שום בעיה להתמודד מול כל בחורה.

זה היה "איך להתווכח עם בחורה ולצאת מזה בחיים" בשלושים שניות :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חלק מקניית האימפרזה היתה הבטחה שלי שנלך לקנות הליכון (מה לעשות ששוחד ושלמונים זה חלק מכללי המשחק)

מזלי שהיא מעדיפה סטפר כך שזה לא חשמלי, מתקלקל פחות, קטן יותר, שקט וזול יותר.

וחוץ מזה - לפעמים עדיף לתת לה "לנצח" כדי שיותר מאוחר יהיה ניתן להגיד לה "אמרתי לך".

דלק לוויכוח הבא ופינוקים בשבוע הקניה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה בדיוק הבעיה?

לשלם 1200 ש"ח עבור מוצר בן שנה (לדוגמא) שבקושי עבד שבועיים נשמע לי הגיוני מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חברה שלי העבירה אותי את אותו הסיפור לפני שנה וחצי בערך. נורא רצתה הליכון, טענה שתעשה כל הזמן ספורט ושהיא כבר תמצא מקום בבית לתקוע אותו. מכיוון שהתקציב היה סביב ה-1000 שקלים חיפשנו אחד משומש. אחרי שנסחבתי איתה לשלושה מקומות מצאנו אחד טוב (מהסוג שעולה כחדש 3000 שקלים ופחות מחצי כמשומש - אחרי שבקושי עבד, כמובן) ואחרי שהצלחנו להכניס אותו ל-C3 שלה (עם דלת תא מטען פתוחה) הוא התמקם כלאחר כבוד במקום מה-זה-לא-נוח בחדר שלה. היא השתמשה בו אולי חודשיים ומאז הוא מהווה מחסום ותו-לא. אבל לך תתלונן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה בדיוק הבעיה?

לשלם 1200 ש"ח עבור מוצר בן שנה (לדוגמא) שבקושי עבד שבועיים נשמע לי הגיוני מאוד.

גם לי נראה סכום הגיוני אבל כאלו אין...

1200 מבקש מישהו שזה אצלו כבר 3 שנים והוא קנה את זה ב 3000 בחנות וזה היה הדגם הכי משוכלל "מקסימום אני מוכן לרדת ל1100 לא הלכו עליו 5 דקות רצוף ,פחות מזה אני מעדיף שישאר פה" ..............אז שישאר שם

פורסם
השאלה היא אחרת : למה אתה חושב שכן תשתמש בו... :D

הקונספט הזה נכשל כשלון חרוץ, נכון בחודשים הראשונים אתה משתדל להשתמש בו פה ושם,

אחר כך כבר אין לך כח להוריד ממנו את העציצים / עיתונים שיושבים על המסלול.

לא בהכרח.

מאוד תלוי בבן אדם, הכנסת ההליכון מחייבת שינוי בדפוסי ההתנהגות. לשינוי הזה ישנם תוצאות חיוביות כמו: הצרת ההיקפים וגוף אתלטי, אבל יש לזה מחיר: צריך לפחות שלוש פעמים בשבוע להזיע עליו ותודו שלרבוץ מול הטלוויזיה זה הרבה יותר כיף.

מי שמתמיד בעניין לאורך זמן מתחיל להתמכר, הכושר עולה, ההרגשה המנטלית משתפרת, הגוף משיל מעליו את השנים ואף אחד לא רוצה לוותר על מה שהוא השיג בדם-יזע-ודמעות.

אצלנו בבית ההליכון עובד קשה מאוד, רק מהפחד המנוע נדלק מעצמו איך שהוא רואה אותי...

• תוכן חדש...