Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי שיפט לייט של אוטומטר LEVEL 2 ונתקלתי בבעיה בהתקנה.

ההוראות הם:

Red Wire: Connect to a fused and switched 12V positive source that is turned on and off with the ignition switch.

Black Wire: Connect to a good engine, chassis, or battery ground.

Green Wire: Connect to the negative terminal of a standard ignition coil, or to the “Tach Output” terminal on the Electronic Ignition Module. (See diagram)

Blue Wire: (Optional) Connect to positive terminal of Trans-Brake or Line Lock Solenoid. Alternatively, connect to the Brake Light Switch, Clutch Switch,

or a dedicated Remote Start Switch (normally open, momentary closed).

הכל מותן כראוי חוץ מהחוט הכחול. (אופציונלי)

השיפט לייט אמור להידלק בכל הילוך בסל"ד אחר שאני בוחר לו.

כרגע השיפט לייט נדלק באותו סל"ד שקבעתי לו בהילוך הראשון בכל ההילוכים. (הוא חושב שאני בהילוך ראשון תמיד)

אני חושב שזה בגלל החוט הכחול שעדיין לא הבנתי מה תפקידו.

אם תוכלו לפרט לי את הוראות ההתקנה של החוט הכחול זה מאד יעזור לי.

תודה רבה שבת שלום.

lnyhdobdzttz.jpg

ROVER=~~

• תוכן חדש...