Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסוף סוך נחת בשלום הסט החדש שלי אוטופיה בריליום אני מתכנן להתקין אוטו באוטו התהליך יקח כמה זמן כמה? אני לא יודע לעכשיו

אבל השאלה היא כזאת אני מעוניין להגביר את הטויטרים אקטיבית על ידי גנסיס ST60 וחיתוכים מהמכשיר 9855

הבעיה היא כזאת אני לא היחיד שנוסע על האוטו ואני לא רוצה שיהיה מצב שהמכשיר יתאפס ואז בטעות האיפוס ישרוף את הטויטר על ידי שליחת תדר לא נכון

אני אומר האם מומלץ או לא לחבר את המידבאסים ישירות למגבר ואת הטויטרים גם כן ישירות למגבר אבל בדרך הם יחוברו לקרוס הפסיבי של K2P וזאת על מנת ליצור הגנה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לשים סט כמו האוטופיה בריליום על הקרוס של הK2P זה פשוט עוול:shock:.

לא יקרה שום דבר לחיתוכים, רק תעשה משהו אחד פרקטי, ב9855 יש אפשרות לשמירה של זכרונות עד 6 PRESET לכן תשמור את אותו סטאפ בכולם, כך שגם אם מישהו יגיע בטעות לתפריט עם הקרוס-אובר ,הוא לא יוכל לשנות כלום.

ורק הערת אגב אחת,

תשתמש רק בחיתוכים של עד 12DB/סלופ, יש באג במכשירי אלפיין 9855 שב18DB/סלופ וגם ב24DB/סלופ הוא מחרחר וזה עלול לפגוע באלמנטים.

זה קיים על כל דגמי ה9855(למי שרוצה לשאול על ה"R" או על ה"L" וכו').

under construction..

פורסם

אני לא דיברתי על כך שיהיה מצב שמישהו ישנה את הפונקצייה

אלה על קח שיהיה קצר או ניתוק חשמל משהו בסגנון

0547379780 שלומי

פורסם

דברים כאלו לא קורים, איפוס של המכשיר נגרם רק לאחר ניתוק של המצבר וגם אז לא תמיד הHU מתאפס.

מי שלוקח לך את הרכב נוהג להוציא את המצבר:lol:.??

הכל יכול לקרות, אבל בכל מקרה לחבר את הסט הזה על הקרוס של הK2P לא יתן ביטחון אלא יהרוס את התוצאה הסופית של האוטופיה.

under construction..

פורסם

אני יכול עוד להפחיד אותך ולהגיד לך שרוב היום האוטו אצל אישה

אז מה אתה אומר צריך לדאוג או לא:mm_wink:

0547379780 שלומי

פורסם

גם אצלי רוב היום הרכב אצל אישה, וגם אצלי החיבור הוא אקטיבי, פשוט צריך להסביר לה ש - לא געת בשום פונקציה חוץ מווליום, העברת שיר והחלפה מדיסק לרדיו.

אם וקרה מקרה, ונגמר המצבר - פשוט להסביר לה שלא תדליק את הHU עד הערב (עד שאתה תראה שהכל בסדר).

פורסם

יחיאל תודה רבה

ורומן פתרון טוב להסביר לה השאלה עם תיישם את זה

0547379780 שלומי

פורסם

אם אתה כלכך מפחד מהתאפסות של הגדרות תקנה מצבר 12 וולט קטן נגיד כמו של מברגה, ותחבר אותו בין המצבר לרדיו דיסק ככה גם שינתקו מצבר הרדיו דיסק לא יתאפס

פורסם

ואז הם יתפרקו קצת אחד על השני , שים גם דיודה בממתח הנכון לפי מה שאני מבין .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אתם זוכרים שברגע שה9855 מכוון על מצב 3 WAY , אז הברירת מחדל של יציאת הטוויטר היא 4 קה"צ ?

מה שאומר, שברגע שנגמר המצבר\נהיה קצר\משהו מתאפס, הברירת מחדל שהיציאה של הטוויטר חוזרת אליו הוא חיתוך של 4 קה"צ.

זה די בטוח עם המכשיר הזה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו צודק, שכחתי מזה לגמרי, לדוגמה אצלי בPRS הברירת מחדל (אחרי איפוס) של הטויטר היא 8KHZ. במכשיר שלך 4KHZ, זה גם ממש לא נורא, ושום דבר לא ישרף.

אני מרגיש כמו פסיכולוג עכשיו.

פורסם

אליקו בא להציל את המצב ורומן הרגעת אותי כמה מגיע לך על הטיפול

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...