Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו משפחה של 4 נשפות ורנו סניק 2000 (שעושה הרבה בעיות!)

הגיע זמן להחליף אוטו וחשבנו לקנות טנדר.

גם מקון שאנחנו צריחים מינימום נפח בגש כמו לסניק וגם כי אין אצלנו במושב בעיות חניה

אבל אנחנו לא נעולים על טנדר או שום אוטו אחר

אנחנו רוצים משהו על בנצין וגם אוטומט

יש רנו קנגו, סיטרואן ברלינגו, פיאט דופלו ופורג טורנאו בבנסין ואוטומט

ואים כדי לקנות כזה אוטו ביד שניה או רק חדש?

איזה עוד אופציות יש?

אנו מחפשים אוטו חסחוני בדלק ותחזוקה ונוח למשפחה ולציוד

תודה לכל אזרה

קארו

פורסם

האם היית רוצה לקנות קונדום משומש ?

לא נראה לי, נכון ?

הפורד זה כמו קונדום משומש, הוא כל כך לא סחיר כיד שניה, שנדמה כאילו עשו חרם כלשהוא על פורד.

ניסיתי למכור את הפורד שלי במשך 3 חודשים בכל האמצעים שעמדו לרשותי, עד שנשפך לי מנוע בצומת גולני בגלל קראנק שנשבר (160000 ק"מ, בעיה סדרתית בפורד הנ"ל, ככה שגם הרכב אינו אמין).

אינני יכול להמליץ על הפורד הזאת, ממש לא מבחינת אמינות (מבחינת כוח + צריכת דלק + גודל כנראה שזה אחד הרכבים המובילים).

ההפך, אני מזהיר אותך לבל תקנה אותה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
האם היית רוצה לקנות קונדום משומש ?

לא נראה לי, נכון ?

הפורד זה כמו קונדום משומש, ..

איזו מטאפורה, אתה צריך לכתוב ספרים רומנטיים :inlove:.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...