Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטיימר נתקע בסוף שלב ההברקה (עפ"י האיור שעל המדיח).

כשאני חושב על זה שוב:

סוף תוכנית ההברקה = תחילת תוכנית הייבוש.

בשלב הזה רק גוף החימום אמור לפעול.

תתחיל בבדיקת הטרמוסטטים, אני הייתי מפרק אותם ומניח את הקצה שלהם במים חמים מספיק + בדיקה עם אוהם-מטר.

פורסם

תתחיל בבדיקת הטרמוסטטים, אני הייתי מפרק אותם ומניח את הקצה שלהם במים חמים מספיק + בדיקה עם אוהם-מטר.

פירקתי את אחד הטרמוסטטים, הוא אכן מותקן תחת גוף החימום כמו שכתבת.

במצב קר - קצר.

לאחר ביקור קצר בסיר של מים רותחים - נתק.

מסקנה - לפחות אחד הטרמוסטטים תקין.

את השני עדיין לא פירקתי, הגישה אליו מחורבנת, כאילו איזה צרפתי תכנן את המדיח הזה.

עריכה: גם השני פורק, מתנהג באופן זהה.

אביב - פרסמתי הודעה בפורום שאליו קישרת. תודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פירקתי את אחד הטרמוסטטים, הוא אכן מותקן תחת גוף החימום כמו שכתבת.

במצב קר - קצר.

לאחר ביקור קצר בסיר של מים רותחים - נתק.

צביקה, אני מנסה לנתח באופן לוגי את המידע שמסרת:

קר = קצר, משמע גוף החימום יכול להמשיך לחמם (האם הם מחוברים אליו בטור?), אנחנו מאידך מחפשים התקן שמחבר זינה למנוע הטיימר.

מסקנה שלי (על סמך הניתוח ולא מידיעה), צריך להיות עוד אלמנט טרמי בסביבה.

תתכן אפשרות נוספת שלא נראת לי סבירה, שמנוע הטיימר וגוף החימום מחוברים בטור, הטרמוסטט מותקן במקביל למנוע. במצב הזה קצר = מנוע בקצר כי הטרמוסטט מקצר אותו וגוף חימום מוזן במתח, נתק = ההתנגדות הגבוהה של מנוע הטיימר מפסיקה את פעולת גוף החימום והמנוע עצמו סוגר מעגל דרך גוף החימום.

פורסם

מקריאת הכותרת מייד עליתי על הבעיה

פשוט תבעט בה

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב, אני חולה מדי בשביל להמשיך ולבדוק את זה היום.

עד כמה שאני זוכר כרגע, צפצפתי עם הרב-מודד שלי את החוטים שמתחברים לאחד הטרמוסטטים, וראיתי שהוא מגיע לטיימר (חוט אדום, אפשר לראות אותו מתחבר לשורה העליונה של הטיימר בתמונה שצירפתי). את השני לא מצאתי, באמת שווה לחפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אני לא טועה החוט מתחבר למיגעות הטיימר בנקודה הפנימית העליונה.

המיגעת הזו בוודאות מזינה את גוף החימום (איך אני יודע? בקונסטרוקטה תושבת המיגעת התעוותה, בדרך לא דרך השגתי ממתקן טיימרים את פיסת הפלסטיק הזו במקום לרכוש טיימר חדש :evil: ).

• תוכן חדש...