Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני רכבים ששוכבים אצלי בחצר האחורית: טנדר סובארו עם סיומת 56 משנת 1986, פורד פיאסטה עם סיומת 53 משנת 1983.

שתי הסיומות 53 ו 56 שניתנו בשנות ה-80 ניתן למצוא גם כיום על רכבים משנת 2008.

איפה ההיגיון?

השיטה האמריקאית הכי נכונה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיומת 5X שניתנה בשנות ה-80 יועדה בעיקרה לרכבים מסחריים וכד' (נדמה לי שגם דו"ג).

בשלב מסויים התחילו להגמר בכל שנה המספרים של 8X ואז המשיכו לתת לפרטיות מספרים בעלי סיומת 5X.

סביר להניח שאם היום משתמשים בסיומות חוזרות של 5X, לא חוזרים על אותם המספרים, אלה מנצלים את טווח המספרים הנותר שלא נוצל אי-שם בשנות ה-80.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שום רכב משנת 2008 לא מסתיים עם 56 ו53. 53 היא סיומת צבאית ו56 היא סיומת של שנת 2003-4 ואולי גם 2005.

יונדאי לנטרה לא הייתה מונית ולא הייתה רכב מדינה/ משהב"ט- בדוק שוב.

אלוהים ישמור כמה טחנו כבר את הנושא

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תגובתי הנ"ל אינה ספציפית לשנת 2008, אלא לשנות האלפיים.

סדרות 5X היו בכל שנה משנות ה-80 וכך תוכל למצוא 52-59 בהתאמה לכל שנה משנות ה-80.

כמדומני שרק בשנת 81 לא היתה סידרת 51.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם אני שואל מה זה הרכב הירוק הזה? וגם התמונה שפרסמו בהודעה הראשונה לא עובדת.

ואני ראיי רכב של אחד בשכונה על הונדה אקורד 11-111-17

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...