Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התוכנית אמאל'ה- ביזיון גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפרומו לתוכנית אמאל'ה רואים משפחה שסועדת בשולחן

תוך כדי הארוחה , הילדה מנסה לתפוס את העגבניה עם מזלג , תוך כדי הלחיצה על העגבניה היא מתפוצצת היישר על פניו של אחיה.

וכאן מתחיל הביזיון הגדול ביותר .

הילד לוקח עם הכף את הפירה (מחית תפוח אדמה) ומשליך על האמאל'ה,

האמאל'ה לא נשארת חייבת ומשליכה את הספגטי על הסבתא...

וכך זה נמשך שכל בני המשפחה משליכה אוכל אחד על השני, עד שהעוף השלם נעצר בפניו של אב המישפחה.

אני לא יודע אם זה רק אני אבל...

באוכל לא משחקים,

כבן לאב שעבר את השואה אני רואה את הפרומו הזה כפגיעה באותם אנשים שלא יכלו ,ולא יכולים כעת להשיג את המנת עוף הטרייה .

אני לא אתבייש להגיד כי ישנם משפחות רבות שאינן מסוגלות לרכוש את מנת הבשר או העוף היומית לילדיהם (כן אני מכיר את אותן המישפחות אישית)

הפרומו הזה כואב ולא במקום בכלל.

אני רוצה לציין כי כל פעם שאני רואה "משחקי" אוכל אני נזכר בתמונה אשר זכתה בפרס "פוליצר"

הנה התמונה (מהאינטרנט)

הביטו היטב בצילום הזה,

הצילום הזה זכה בפרס "פוליצר", בשנת 1994.

בתמונה רואים ילד סודני קטן, בדרכו למחנה מזון של האו"ם, הממוקם במרחק קטן משם.

הנשר מחכה שהתינוק ימות, כדי שיוכל לאכול אותו.

התמונה הזו היכתה בתדהמה את כל העולם. איש אינו יודע מה עלה בגורלו של התינוק.

הצלם קווין קרטר עזב את המקום לאחר שסיים לצלם.

שלושה חודשים לאחר מכן, התאבד הצלם בגלל דיכאון.

ירון מאיר

10542831_e52cfff4a0.jpg

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים לכל מילה שכתבת,

(ולגבי התמונה שצירפת, אני מכיר את זה, וממאן להאמין שזאת תמונה שצולמה..במציאות :shock:).

מציע לך לשלוח בדיוק את מה שכתבת, לנציגי הערוץ (נציב התקשורת, או משהו כזה) המשדר את הפרסומת, על מנת שיורידו אותה לאלתר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה לא נמצא מספיק במטבח.

עם אוכל עושים הכל.

כמו כל מוצר אחר שעובדים איתו.

תחשוב על המכוניות שמרסקים ב TOPGEAR,כמה ילדים באפריקה היה אפשר להאכיל עם הכסף ששרפו שם.

אייל

פורסם

גם אני בא מתרבות ומבית שבו לא זורקים סתם אוכל ותמיד מחכנים לגישה נכומה ומלמדים שאוכל לא בא בחינם.

ויש הבדל אחד בין אוכל לרכב, אוכל זהו צרוך קיומי, בלי אוכל תמות, בלי רכב מקסימום תלך ברגל.

השוואה מעניינת.

פורסם

גם לי זה חרה. לא צריך ללכת רחוק לשואה או לאפריקה. יש בישראל של היום מספיק ילדים רעבים שהיו מאוד שמחים לאכול את האוכל שנזרק שם (למרות שלדעתי רוב האוכל שם היה דמוי אוכל לצרכי צילום ולא אוכל אמיתי).

פורסם

הנקודה שאתה מעלה היא צודקת מאוד אבל גם לא צריך לקחת כל פרסומת קטנה ולנפח את זה. ראית כמה אוכל נזרק כל יום בבסיסי צה"ל? אתה יודע כמה פיות אפשר להאכיל עם מה שהולך לפח? יש עוד מיליון דוגמאות בסגנון. עם כל הכבוד, ויש המון כבוד, פרסומת אחת כזו זה לא מה שעושה את ההבדל.

פורסם
הנקודה שאתה מעלה היא צודקת מאוד אבל גם לא צריך לקחת כל פרסומת קטנה ולנפח את זה. ראית כמה אוכל נזרק כל יום בבסיסי צה"ל? אתה יודע כמה פיות אפשר להאכיל עם מה שהולך לפח? יש עוד מיליון דוגמאות בסגנון. עם כל הכבוד, ויש המון כבוד, פרסומת אחת כזו זה לא מה שעושה את ההבדל.

יש הבדל עצום בין אוכל שנזרק לפח מדי יום לבין אוכל שהולך לאובדן בשידורי טלוויזיה , בפריים טיים ולעיניי מאות אלפי צופים,

זו בושה וחרפה לעשות פרסומת כזאת ואין פה הגזמה בכלל.

פורסם

איזה הבדל? אוכל טוב שנשאר הולך לפח בידיעתם של המון חיילים, ואוכל טוב שנזרק מול המון צופים. ההבדל היחיד הוא שכשכמויות אוכל אדירות הולכות לזבל (צבא, מלונות) וכולם שותקים, אבל כשבטלויזיה זורקים עוף וטיפה פסטה אז מישהו קם ואומר שזו בושה. אז שוב, אני בהחלט מסכים עם פותח השרשור ואני בהחלט מבין מהיכן הוא מגיע, אבל אין צורך לעשות מעכבר פיל.

פורסם

אין גבול?

די כבר!

כמה אפשר לנסות ולהתחשב?

כמעט כל נושא יפגע ברגשות של מישהו אחר, אי אפשר כל הזמן לחשוב על כולם.

כולה פירסומת, צאו מהסרט.

אחרת הגבולות יסגרו עליכם יותר מידי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

פותח השרשור אתה מגזים לגמרי,

עם כל הכבוד זאת בסך-הכל תוכנית טלויזיה,

הראו ועוד יראו בטלויזיה הרבה דברים הרבה יותר "גרועים" מזה.

לא צריך לעשות סיפור מכל דבר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אין גבול?

כמה אפשר לנסות ולהתחשב?

כמעט כל נושא יפגע ברגשות של מישהו אחר, אי אפשר כל הזמן לחשוב על כולם.

כולה פירסומת, צאו מהסרט.

רגשותיי בדיוק.

כל יום אנשים עושים הרבה דברים שפוגעים באנשים אחרים, בכל מיני דרכים. מדינה תקינה לא יכולה להתקיים אם כל שטות הייתה מפעילה אצל מישהוא מנורה אדומה.

מזל שאנחנו לא מדינה תקינה:arrow:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש הבדל בין לזרוק אוכל בצבא/מלון, לבין לזרוק אוכל בטלוויזיה.

לטלוויזיה יש אפקט השפעתי מסויים, בעיקר על ילדים ונוער.

הצבא לא בנוי לשמור אוכל מיום האתמול. ממה ששמעתי, יש בסיסים שתורמים את השאריות לבתי תמחוי.

מי שאומר שאפשר לעשות עם אוכל הכל, אזי להבדיל 1000 אלפי הבדלות אפשר גם לומר שאם נגמר הנייר טואלט, אפשר לתלוש דף מספר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תשחררו כבר...

יש המון דברים שמראים בטלוויזיה שרצוי לא לעשות במציאות. לא צריך לנפח כל דבר מעבר לכל פרופורציה.

המון פרסומות די משעשעות כבר הורדו מהמסך מטעמי "התחשבות ברגשי הציבור".

תיכף יבוא הדוס שיגיד שגם את הפרסומת של בר רפאלי שמתפשטת צריך להוריד מהמסך כי זה גורם לו למחשבות של חטא או כל אדם מהיישוב שמוטרד באופן קבוע מהפרצוף של ג.יפית.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...