Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,לא ידעתי אם לפתוח את הנושא בפורום כללי או שיפורים אבל מכיוון שמדובר בשיפור הוא נפתח פה.

תחילת שנה תגיע לארץ הגולף החדשה ואיתה ביחד ירכש דגם הTSI (160 כ"ס ולבערך 23 קג"מ).

מה היצע השיפורים הקיים למנוע הנ"ל? אם בכלל. כמו כן מדובר גם על טורבו וגם סופר,מבחינת שינוי מפות איך זה הולך שזה גם טורבו וגם סופרצ'ארג'?

מה תהיה תמורתו של ציפ'\תכנות מפות מחדש?(ולכמה ההספק יעלה\גדישה).

עד כמה הספק יכולים לעמוד המכלולים באמינות?(ברור לי שלא כמו במצב סטנדרטי אבל שלא כל שבועיים אני אבקר במוסך).

כל מידע לגבי המנוע בכל אופן יעזור:-).

אני יודע שהרכב עדיין לא אצלי אבל אני מקדים תרופה למכה שתגיע.

בתודה לעוזרים,בן.

Got To love It

פורסם

בעיקרון זה ניראה כמו מנוע בעל פוטנציאל ענק כי יש בו הרבה עם מה להיתעסק אבל כמובן חכה לתגובות של חכמים

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

מנוע ה1.4TSI החדש כבר נמכר על הג'טה

הוא אכן מפיק 160 כ"ס ו 24.5/1500-4500 קג"מ.

על הג'טה הוא נותן ביצועים של 8.5 ל100 ו220 סופיים ו15.6 ק"מ לליטר 7 היל'.

על פי אתרים מחו"ל את מנוע ה1.4 140 כ"ס 6היל' הקפיצו בעזרת צ'יפ ל205 כ"ס בלי מאמץ..

מה יהיו ההשלכות - אין לי מושג...

נ.ב: אם בגולף החדשה עסקינן אז תמונה קטנה מההשקה הגדולה בברלין לפינ כשבועיים:

n7124547357459684039yy1.jpg[/

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

משום שהDSG מהירה כמו ידני אני לא יכול להגיד שהגרסא הידנית תעשה בפחות ל100(למרות שבכל אופן אני ירכוש גרסא בעלת תיבה ידנית).

עומר,הגרסא הידנית מגיעה עם 5 או 6 הילוכים?!

כן שמעתי שהעלו עם ציפ' ל205 כ"ס,בכל אופן מעניין אותי ההשלכות ועד כמה המכלולים יכולים להחזיק באמינות,

מה קורה בעצם שיש גם טורבו וגם סופרצ'ארג' מבחינת הגדישה וכ'ו?

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

לפי האתר של ריבו השיפור של ה TSI 140 כ"ס הוא באמת ל 205 כ"ס אבל-

הם טוענים שהמנוע עם התוכנה המקורית הרבה יותר חזק ממה שפולקסווגן טוענת.

כך שבסופו של הדבר השיפור ביחס למקורי:

במומנט מ 183 lbft ל 200 , כלומר 10% בלבד, כאשר בסל"ד גבוה הדגם המקורי נחלש קצת ושם באמת יש שיפור גדול יותר שמתבטא ב 25% תוספת הספק. מרשים.

בכל מקרה התוכנות של ריבו יקרות במיוחד.

• תוכן חדש...