Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה עם שועל

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם העירייה שבשטח השיפוט שלה קופץ שועל/תן לכביש מהיר אחראית על תאונה עם החיות הללו ועל הנזק הנגרם מכך?

תודה

פורסם

מסגנון הכתיבה הקר שלך והעובדה שלא ציינת אפילו את מצבו של השועל (במידה ואפילו עצרת לבדוק ולעזור לו ), אני חייב לומר שאני די מרגיש רגשות די שליליים כלפייך ורכבך.

פורסם

:lol:

שלום,

האם העירייה שבשטח השיפוט שלה קופץ שועל/תן לכביש מהיר אחראית על תאונה עם החיות הללו ועל הנזק הנגרם מכך?

תודה

העיריה לא אחראית,אלא אם כן עבר שם צב:lol:

פורסם
תראה לי נהג אחד שיעצור לבדוק מצב של שועל או כל חיה אחרת, בארץ-אין חיה כזאת במקרה הקיצוני אותו נהג יעצור לבדוק נזק שנגרם.

אני היחידי שעצר לבדוק מה עם עז שנכנסה בין הגלגלים של המשאית שלי בזמן נהיגה איטית ? (אגב הצליחה להתחמק)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בנהיגה איטית זה סיפור אחר- פותח השרשור כתב שהמקרה קרה בכביש מהיר (בהנחה שבכלל היתה תאונה- לפי הניסוח השאלה יכולה להיות היפותטית לגמרי).

"ai motoare capul doare"

פורסם
בנהיגה איטית זה סיפור אחר- פותח השרשור כתב שהמקרה קרה בכביש מהיר.

אני לא מאמין בכלל, שיש סיכוי שבברגע שהוא יפגע בשועל חזיתית במהירות גבוהה, הוא ימשיך לסוע כרגיל כמו מוג לב.

הוא בטוח יצא לבדוק אם הפגוש המאוד חשוב שלא לא התעקם בטעות מהשועל הלא חשוב כלל (לא מתכוון ישירות לפותח השרשור, אלא לישראלי המצוי)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי- לא קרה לי מקרה כזה, אבל במידה והרכב מגיב כמו שצריך ואין תחושה של נזק, לא הייתי עוצר באמצע כביש מהיר אלא יוצא ביציאה הראשונה, ומעריך את הנזק אז. בכל מקרה, גם אם אתה מחליט לעצור מיד, יעברו לפחות כמה מאות מטרים עד שתעצור. אני אישית, עם כל הכבוד, לא הייתי מתחיל לטייל על שול של כביש מהיר כדי לראות מה קרה לאותו שועל.

אגב, גם אם היה ניתן לעזור לאותו שועל (ואני לא רואה איך), מסוכן מאוד להתקרב לחיה פצועה (בטח ובטח באמצע כביש מהיר).

"ai motoare capul doare"

פורסם

יצא לי לא מזמן בנסיעה לעבודה בבוקר למצוא חתול גוסס באמצע הכביש, מראשו יצאו ניתזי דם מפעם לפעם הוא ילל והתהפך מצד לצד אך לא הצליח להתרומם. אייני יודע כמה זמן הוא שכב שם ואניני יכול להבין איך האנשים שהמשיכו לנסוע יכלו להתעלם מסבלו ולהמשיך בחייהם ללא כל הפרעה מסבלו של היצור הזה ותאמינו או לא היה אפילו קטנוען שניסה לדרוס אותו וכעס עליי שאני מפריע לתנועה. עד שהוא הגיע לווטרינר הוא כבר היה מת , אבל אני עדיין סקרן לדעת כמה זמן הוא התייסר על הכביש הזה למול אדישותם של הנהגים ואפילו השכנים הצבועים שיצאו לשאול אותי למה אף אחד לא לקח אותו משם כבר.

דרסת כך אחראיות , כך את הקורבן שלך לוטרינר ... פגוש יאללה איזה אדישות

פורסם
ב.מ.וו פגשה שועל במהירות 140 קמ"ש

הרכב המשיך לנסוע, כנראה שלא צריך לעצור לבדוק מה שלום השועל...

אני שואל את עצמי מי האמיץ ששלף משם את השועל...

Xbox12341

פורסם
יצא לי לא מזמן בנסיעה לעבודה בבוקר למצוא חתול גוסס באמצע הכביש, מראשו יצאו ניתזי דם מפעם לפעם הוא ילל והתהפך מצד לצד אך לא הצליח להתרומם. אייני יודע כמה זמן הוא שכב שם ואניני יכול להבין איך האנשים שהמשיכו לנסוע יכלו להתעלם מסבלו ולהמשיך בחייהם ללא כל הפרעה מסבלו של היצור הזה ותאמינו או לא היה אפילו קטנוען שניסה לדרוס אותו וכעס עליי שאני מפריע לתנועה. עד שהוא הגיע לווטרינר הוא כבר היה מת , אבל אני עדיין סקרן לדעת כמה זמן הוא התייסר על הכביש הזה למול אדישותם של הנהגים ואפילו השכנים הצבועים שיצאו לשאול אותי למה אף אחד לא לקח אותו משם כבר.

דרסת כך אחראיות , כך את הקורבן שלך לוטרינר ... פגוש יאללה איזה אדישות

ואם הדריסה היא בכביש מהיר מה אמור הנהג לעשות, לבלום שלוש מאות מטר אחרי הפגיעה ואז לחזור אחורה ולראות מה קורה עם השועל? קצת פרופורציות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
תראה לי נהג אחד שיעצור לבדוק מצב של שועל או כל חיה אחרת, בארץ-אין חיה כזאת במקרה הקיצוני אותו נהג יעצור לבדוק נזק שנגרם.

אם מדובר בחתולים/כלבים, אז אני אעצור ולא אכפת לי מאף אחד.

• תוכן חדש...