Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת מערכת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

אני רוצה להתקין מערכת במיול (כמו תומקר) יש בו מצבר, יש לי רדיו דיסק ורמקולים.

מה אני צריך להתקנה איזה חומרים ואיזה חוטים וכ'ו , האם כדי להתקין לבד יש לי בן דוד שיודע או שללכת לאיש מקצועי.

אשמח עם תעזרו לי :]

פורסם

טכנית עדיף מישהו מקצועי עם אתה לא יודע איך לעשות את זה לבד בשביל למנוע הרבה כאבי ראש וגם למנוע טעויות שיכולות להרוס רכיבים.

בעיקרון תצטרך חיווטים במידה והם לא קיימים כלומר כבל רמקול וכו'.

פורסם

רק איש מקצוע בגלל שהסיבה הפשוטה שאתה רוצה להתקין מכשירים שהרכב שלך לא תוכנן להכיל

ובגלל זה אתה צריך איש מקצוע שימצא לך פיתרון שלא יפגע במערכת חשמל שברכב...

וכל חשמלאי רכב יכול לבצע את העבודה

יקחו לך בערך בין 200 ל 400 ש''ח אני מאמין

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לאיזה מטרה משמש הכלי נסיעות בכביש/שטח?

קח בחשבון שבנסיעות בשטח זה קצת יותר בעייתי מבחינת הציוד כי יש לך הרבה דברים שיכולים להזיק כמו קפיצות אבק מים בוץ ועוד ככה שאתה תיצטרך למגן את הציוד מפני נזק ,אם זה לנסיעות בכביש אז הבעייה פחות

ולגבי הרכבה זה לא אמור ליהיות כלכך מסובך למי שמבין

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אין לי מושג אפילו אם מיול הוא חשמלי, בנזין או גז

אבל אתה צריך לבדוק כמה שעות אמפר המצבר שלו, באיזה מתח הוא בכלל עובד.

אם יש לו אלטרנטור, כמה אמפר הוא מסוגל להוציא.

אני מניח שאתה מדבר על מערכת פשוטה ולא יותר, HU (רדיו דיסק) שני רמקולים ובזה מסתיים הסיפור.

אם אתה שואל לגבי הגברה וגם הוספת סאב - אתה חייב לתכנן היטב ולדעת מה הצריכה הכוללת של המערכת הולכת להיות אחרת אתה תמצא את עצמך במצבים לא נעימים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות...

שנית, אני מתכוון לשים רק מערכת ורמקולים אני יכול למגן אותםכי אני ינסע בשטח , שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שצריך רק תחוטים ולחבר האם הדבר נכון..?

לא צריך פיוז וכ'ו ...?

במיול יש מצבר והוא כמו של אוטו ניראלי האם תהיה בעיה להתיקן הכול מ 0 ..? ,לגבי המחירים זה ניראלי המוןןן בישביל כמה חוטים האם יש מישהו שיכול להמליץ על מקום זול באזור המרכז כמה שיותר קרוב לרמלה או רחובות.

שמעתי על עדי התקנות ברמלה האם מישהו היתקין אצלו , מה המחירים אצלו מישהו יודע ..?

נ.ב. בן דוד שלי התקין מערכת בעבר באוטו וניראלי שזה אותו הדבר האם יש סיכוי שהוא יתקין או שהוא שאני רחוק מהמציאות..?

תודה לעונים.

פורסם

המצבר הוא 12V כמו כל רכב סטנדרטי כך שכול רדיו דיסק + רמקולים יפעלו ללא בעיה

יש לי 2 כאלו בעבודה ועשינו עליו כמה אילתורי חשמל (לא לHU) אחד הדברים הפשוטים ביותר מכיוון שהוא חשוף

אם מתקין יקח לך יותר מ200 ש"ח להתקנת HU + חיווט זה לדעתי יהיה מוגזם,בקשר למיקום הרמקולים אפשר לבנות תיבות פשוטות ל6.5 על הדש בורד

אבל הרעש של המיול... :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...