Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעלק על השירשור...

אני לא מצליח להשיג את פרק 7 ומעלה בעונה הנוכחית (11) חיפשתי במינינובה ולא מצאתי וגם באימיול.

יש למישהו לינק לטוררנט לפרקים האלו?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הם לא אמורים להיות מקצועיים, הם אמורים להיות משעשעים, ואת זה הם עושים טוב מאוד.

רוצה לראות תוכנית רכב? יש את 5TH GEAR.

רוצה להנות טיפה? טופ גיר.

אתה רציני?

קלארקסון לא מקצועי? הוא חי ונושם מכוניות מאז שהוא נולד.

לגבי ג'יימס מאי, אני זוכר שפעם אחת הוא אמר שמקצועו הוא עיתונאי רכב.

פורסם

ג'יימס הוא עיתונאי רכב הוא מנחה הרבה מאוד תצוגות.

והצוות של טופ גיר מאוד מקיצועיים זה שהם מכניסים הומור לתוכנית לא עושה אותם פחות מיקצועיים..

פורסם
אני מתעלק על השירשור...

אני לא מצליח להשיג את פרק 7 ומעלה בעונה הנוכחית (11) חיפשתי במינינובה ולא מצאתי וגם באימיול.

יש למישהו לינק לטוררנט לפרקים האלו?

לא היה פרק 7.

למרבה הצער היו רק 6 פרקים.

אבל, לפחות מי שצפה בעונה האחרונה של Fifth Gear (זו ששודרה באנגליה בקיץ ולא זו שמשודרת בערוץ "אגו" בארץ) קיבל פיצוי הולם.

אני חייב לציין שחל שיפור משמעותי ברמתה של 5th Gear וממש נהניתי לצפות בתוכניות.

נקווה שהעונה הבאה תהיה טובה לפחות באותה המידה אם לא יותר.

דני G.

פורסם
לא היה פרק 7.

אבל, לפחות מי שצפה בעונה האחרונה של Fifth Gear (זו ששודרה באנגליה בקיץ ולא זו שמשודרת בערוץ "אגו" בארץ) קיבל פיצוי הולם.

דני G.

פיפט גיר הם פשוט חובבנים שלא יודעים לסקר מכוניות.

בטופ גיר ג'רמי אומר כל דבר שמפריע לו במכונית וכל מה שהוא אהב ובפיפט גיר הם רק מדברים על המנוע ועל הכ"ס וסתם נוסעים.

בסוף הסיקורים שלהם חוץ מאיזה מכונית מהירה יותר אתה לא יודע כלום.

חובבנים.

פורסם
לא היה פרק 7.

דני G.

העונה האחרונה של fifth gear באמת הייתה טובה, לדעתי הכי טובה שלהם.

ברור שויקי, ג'ייסון וטיף נהגים הרבה הרבה יותר טובים אין בכלל מה להשוות, וברור שfifth gear יותר מקצועית.

אבל אני מעדיף את איך שטופ גיר מעבירים תוכנית, התיאורים שלהם והצילומים מעבירים לך את התחושה של האוטו הרבה יותר טוב.

וחוץ מזה המנחים בטופ גיר לא נהגי מירוץ לשעבר, ככה שהרמה שלהם יותר מתאימה לרוב חובבי הרכב.

פורסם

Top Gear היתה בעבר תוכנית מגזין רכב בסגנון של Fifth Gear כיום.

כשהוחלט לשנות פורמט ולהפוך אותה לתכנית בידור, החבר'ה שהיו בפורמט הישן (בין היתה ויקי וטיף) המשיכו את אותו הפורמט תחת שם אחר.

שתי התכניות עושות עבודה מצויינת, כל אחת בהתאם לסגנון שלה.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אני זוכר פרק ישן של טופ גיר שהם לקחו טנדר של טויוטה נראה לי היילאקס (אני לא בטוח כי זה היה ממזמן)

והוכיחו את אמינות הרכב! העמידו אותו על גג בניין להריסה והפילו אותו ביחד עם הבניין, שרפו אותו, הפילו עליו קרוון, הטביעו אותו ואחרי כל זה עם מברג אחד הצליחו לחבר בחזרה את הרכב (מצבר) ולהניע!

איזה עוד תוכנית תעשה את זה?:-D

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...