Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין איזה רכב הוא בחן, ואיך הוא יתרץ את זה בתוכנית. כנראה שנצטרך לחכות לתוכנית עצמה שאמורה לעלות לשידור בקרוב דווקא (כמה חודשים אם אני לא טועה).

בהחלא מסכים שהוא יצא בזול לעומת האמונד ומכונית הסילון שלו.

פורסם

אני זוכר שלאחר שהאמונד חזר לתוכנית, ג'רמי התחיל לרדת אליו שהוא לא שם לב לגלגל שעמד להתפוצץ או משהו כזה (למרות שכל זה קרה תוך 4 עשריות השניה).

מעניין איך הם ירדו אליו.

פורסם

In 2006, his co-host Richard Hammond survived a 315mph crash, also while filming.

מה? המנחה השני שנמצא איתו שרד תאונה של 315 מייל שזה יותר מ 400 קמ"ש?!?!? איך זה יכול להיות? או שאני לא הבנתי בכלל מה הולך פה או שהם טעו במספר בכתבה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

התאונה קרתה בזמן שהראש של האמונד תקוע בדשא בבערך 280 מייל לשעה, משהו הזוי לחלוטין !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

התאונה של האמונד עוד תיזכר זמן רב. ליתר דיוק קלרקסון העיר להאמונד על כך שהוא לא הצליח להשתלט על ההגה בשברירי השנייה שהיו לו להגיב, ושאם הוא היה נהג מיומן כמוהו הוא היה מצליח להשאיר את הרכב על המסלול.

מעניין אותי מה האמונד יגיב על התאונה עכשיו.:-)

פורסם
התאונה קרתה בזמן שהראש של האמונד תקוע בדשא בבערך 280 מייל לשעה, משהו הזוי לחלוטין !

הוא באמת נראה לא כל כך ערני ועייף

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
התאונה של האמונד עוד תיזכר זמן רב. ליתר דיוק קלרקסון העיר להאמונד על כך שהוא לא הצליח להשתלט על ההגה בשברירי השנייה שהיו לו להגיב, ושאם הוא היה נהג מיומן כמוהו הוא היה מצליח להשאיר את הרכב על המסלול.

מעניין אותי מה האמונד יגיב על התאונה עכשיו.:-)

ויקי הייתה מצליחה לעצור עם שני פנצ'רים.

כל הצוות של טופגיר לא מיקצועי.2 תאונות ב 12 עונות זה נס.

תמונה מתאימה לסיפור:

http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/jeremy-clarkson-getting-into-sense-on-a-scooter-ar65310.html

jeremy-clarkson-gett_460x0w.jpg

אייל

• תוכן חדש...