Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1 לכלום

כל עוד אנחנו לא יודעים מה כוללת או הולכת לכלול המערכת שלך?

יש משהו? למה לשרוף 1500$ רק על מגבר? השקעת 3000$++ על כל שאר הרכיבים?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מגבר ברמה גבוה תמיד יהיה בסיס טוב לשדרוגים כך שלא משנה כל כך איזה חלקים נוספים של לו במערכת כי תמיד הוא יכול לשדרג ואם יש בסיס טוב השדרוג יהיה בהתאם לדעתי לפחות.

IBIZA 20vt

פורסם

ואם אחרי ה- 1500$ הנ"ל יגמר לבחור התקציב הרחב?

והוא יתחיל לקנות מוצרים עד 200$

מה עשינו בזה?

יש לו חוץ מהמורל אליט 2 חלקים, איזה HU טוב (אלפין 9887/אקליפס 7/קלריון 7+/נקמיצ'י 7)? סאב? מונו? משו?

יותר קל: כמה תקציב נשאר לו לשאר המערכת ומה בדיוק חסר לו?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

האמת שלדעתי מיותר לקנות רכיבים בלי התאמה ... ואני יכול לומר חד וחלק שמגבר זה הדבר האחרון שצריך להשקיע עליו ברכב ....... כל מגבר של 400 500 דולר יתן ב99 אחוז את אותה תמורה ... צריך סורס טוב ורמקולים טובים ..... לדעתי בתקציב הזה הייתי מנסה ללכת על 3 חלקים ומגבר נחמד ב500 דולר שיגביר אותם על קרוס יעודי ....

נאמר הייתי הולך על A3 + CDM + קרוס

פורסם

צחי++++1

מתן ודרגסטר, אתם משגעים אותי !

מה שאתם מציעים זה הבוץ ש-90% מחברי הפורום שקועים בו. כולם התחילו לקנות רכיבים בהתאמה לתקציב ובזמן שדרוגים גם התאימו את התקציב לכל המערכת במקום להתמקד ברכיב אחד ואחר כך להמשיך ברכישת אחר. ובסוף אנשים מופתעים למה הם לא מצליחים לגבש סכום כסף לקניית רכיבים סופר איכותיים, כי כבר בזבזתם את הכסף על שדרוג שלא הוסיף לדעתי 20% מבחינת תוצאת סאונד.

אם לא הייתי עושה קפיצות ברמת הציוד שרכשתי ולא הייתי סבלני, לא הייתי בחיים מסוגל להשיג את מה שהשגתי עכשיו בתוך שנתיים.

רכשתי בהתחלה 9855 אלפיין HU והמשכתי איתו כמעט שנה וחצי עם המגבר של מקנטוש, אחר כך קניתי את ההד יוניט של מקנטוש וגם משכתי איתו 10 חודשים עם ה- K2P.

לבחור שרוצה להשקיע 1500$ על מגבר: כל הכבוד ואל תתלבט אפילו לשניה. עם הזמן אתה תשדרג את שאר הרכיבים .

פורסם
4 ערוצים מהטובים שיש זה בארקס

אני שמעתי כמה פעמים את המגבר הזה ובכלל לא התלהבתי, במחיר הזה יש דברים יותר טובים ובטח יותר מתאימים לאופי הסאונד של מורל.

under construction..

פורסם

אני לא רוצה לבאס אותכם אבל אני לא רואה בשום צורה איך רכישה של מגבר כמו הSE של ארק אודיו תהיה לא כדאית לכל סט שיש כרגע בייצור סדרתי או מוגבל של כל חברה ,באשר היא.

מגברים טובים לא "מתבזבזים", לא צריך לחכות עד שתהיו בעלים של סטים כמו אבסולוט או כל דבר אקזוטי אחר, כדי להנות ממגברים מעולים כמו שתוארו כאן.

התאמת רכיבים היא דבר חשוב, אבל לפעמים השקעה במשהו אקסטרא תהיה משתלמת בעתיד.

למי שיחזיק מגברים כמו BILLET 6 או אודיסון VRX6 או כל מגבר בסגנון הזה לעולם לא יתאכזב ממנו , גם אם הוא יגביר טמפו למשך תקופה קצרה.

וכן, מי שנוסע לחו"ל לעיתים רחוקות, כדאי מאוד לחפש איזה מגבר יוקרתי או משהו מיוחד שיהיה לו הרבה יותר קשה לייבא אותו אישית בדואר מבחינה כלכלית.

under construction..

פורסם

זה בטוח שזה נחמד שיש ... אבל ניר אתה חייב להסכים איתי שהמגבר הוא האחרון בשיקול ... במערכת לרכב ...

סה"כ כל מגבר של חזק של חברה מובילה יעשה את אותה עבודה על סט כזה

פורסם

אם יש את התקציב ויש לו יכולת לייבא לבד את המגבר אז למה לא? זה לא שהוא ביקש מגבר ב500$ וכולם אמליצו לו מגברים ב1000$ סך הכל זה מה שבבנאדם ביקש שנמליץ לו על מגבר בתקציב הנ"ל לא על מה שאני או אתה היינו עושים אם התקציב הזה.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...