Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רישום רכב כאספנות נעשה רק לאחר בקשה של בעל הרכב לשנות את מעמדו במשרד הרישוי.

אם לא בקשת לבצע זאת, רכבך הינו רכב מיושן ואינו רכב אספנות כהגדרתו בתקנה.

עמית

האם צריך לעשות בכל מקרה בדיקת מעבדה כשמשנים את הסטטוס של הרכב ממיושן לאספנות (כאשר מדובר ברכב שעובר טסטים באופן תדיר)?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסור לקרוא את השרשור הזה בין 7:00-ל9:00, הוציאו לו כבר אספנות.

:wink:

האם צריך לעשות בכל מקרה בדיקת מעבדה כשמשנים את הסטטוס של הרכב ממיושן לאספנות (כאשר מדובר ברכב שעובר טסטים באופן תדיר)?

לא

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
למבינים בדבר

יש ברשותי רכב שנת 65

בספטמבר 85 הפקידו את הרשיון פתק ההפקדה ברשותי חתום ע"י בעל הרכב וגם ע"י משרד הרשוי.

בבירור טלפוני עם משרד הרשוי כתוב להם שאין התאמה בין מספר הרכב לת.ז. של בעל הרכב .

הפקידה אמרה לי שיש מצב שהורידו את הרכב מהכביש או שביטלו את הרשיון שלו עקב יותר מדי זמן של הפקדה .

השאלה שלי יכול להיות דבר כזה שמורידים רכב מהכביש או מבטלים רשיון לרכב בלי לידע את בעליו ?

ובמידה וכן הורידו את הרכב מהכביש או ביטלו וביד שלי יש את פתק ההפקדה יש אפשרות להוציא לו רשיון חדש .

תודה

טל גלאפו

הפקידה אמרה שני דברים:

1.דבר "מוחלט", שאין לעיניה התאמה במספר ת"ז.

2. "שיש מצב" כלומר השערה שלה. ובכן מנסיון שלי, אין מצב. גם אם הרשיון בוטל כביכול עקב הפקדה, עם הצגת המסמך (כמובן כשיש התאמה במספר ת"ז..) הם אמורים להוציא לרכב רשיון חדש. נדמה לי שאין הוראה המגבילה את משך ההפקדה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בבירור טלפוני עם משרד הרשוי כתוב להם שאין התאמה בין מספר הרכב לת.ז. של בעל הרכב .

יש לי רכב אספנות שלא ניתן היה להעביר לו בעלות בדואר , המחשב שלהם הראה שאין התאמה בין מספר הרכב לת.ז. של בעל הרכב . בעל הרכב ממנו קניתי החזיק בו 19 שנים והכל היה בסדר :x

במשרד הרישוי היא השוותה לתעודת הזהות של המוכר ,תיקנה במחשב ובא לציון גואל.

בעניין שלך ההפקדה לא משנה כלום. צריך לטפל בנושא ת"ז.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...