Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, היה לי טסט 3 שנכשלתי בו, יום חשוב לא פחות מיום כיפור אני חושב. הטסט התחיל הכול טוב ויפה חוץ מזה שנכבה לי המנוע. יוצא ממושב כלשהוא, עולה 90 [יש תמרור שמורה על האפשרות] נוסע בסבבה שלי ללא שום בעיות, עובר צומת שמתחברת לעיר, אחרי הצומת הזאת הבוחן ביקש לפנות ימינה לכניסה נוספת שיש לעיר. עובר אותה די בקלות אין כאלה שצריך לתת להם זכות קדימה, עכשיו לרגע הכי נוראי שקשור לילדים, אני מרחוק רואה שני ילדות נוסעות על אופניים ללא שום הגנה, רק מה הן נוסעות נגד התנועה זאת אומרת שהן באות לקראתי, ואז.....אני שובר שמאלה בשיא הכוח, יוצא החוצה ומתחיל להרביץ להן מכות:lol:, את האמת זה לא קרה. אני באותו רגע לא מבין מה לעשות הרי אם אני זז ימינה יהיה מצב שגם הן יזזו ימינה ואז אני יזוז שמאלה וגם הן אז די קפאתי במקום [לא עצרתי פשוט נסעתי לאט] ולא רציתי לנסוע במהירות ה"מטורפת" [בקושי 20 קמ"ש]. אני די אמרתי לעצמי הנה נכשלתי בגלל שני ילדות מפגרות שלא יודעות איך לנסוע בכביש.

אז מה המסקנה שלנו, אם רואים ילדים שוברים שמאלה ויוצאים עם נבוט :lol:

אז דברו עם הילדים שלכם בנוגע לבטיחות ליד הכביש ובנסיעה באופניים בכביש. אל תתקמצנו בקניית אביזרי בטיחות.

שלכם,

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אז נכשלתה או לא? :roll:

הוא כתב שהוא נכשל,אבל שלא ישכח שגם הוא היה פעם ילד,אין מה לעשות צריך להיזהר עם ילדים,

ומה הוא יעשה אם יצטרך לנסוע בתוך בני ברק בשעות השיא שעה 1 בצהריים?

הוא ירביץ לכל ה...?

בפעם הבאה תעבור

פורסם

אתה מאשים את הילדות בכישלון שלך בטסט?

ואם מישהו יעשה עבירת תנועה שתבהיל אותך והבוחן יבלום אותך, גם אז תאשים את הנהג ההוא על הכישלון?

זה שיש הרבה מינוסים בכביש זה נכון וידוע, אבל זה לא אומר שאתה לא צריך לדעת איך לפעול במצבי חירום.

ראית רוכבי אופניים בימין הדרך? לא משנה לאיזה כיוון הם נוסעים, סטה שמאלה ככל האפשר וסע במהירות סבירה תוך תשומת לב אליהם ולשאר משתמשי הדרך (חשוב להביט במראות).

Xbox12341

פורסם

אני לא בטוח עד כמה הילדות אשמות בכישלון בטסט.

אם "קפאת במקום" ולא ידעת מה לעשות זהו סימן שאינך יודע עדיין להסתדר במצבי לחץ או במצבים שיש ילדים על הכביש או בכל מצב אחר.

בכל מקרה, לא נורא. טסט הבא בעזרת השם , תלמד מטעויות.

פורסם
אני לא בטוח עד כמה הילדות אשמות בכישלון בטסט.

הוצאת לי מילים מ..הפה. :-)

פורסם

ובוא נגיד שלא היה לך מקרה כזה בטסט והוא היה מעביר אותך. בזמן המלווה היה לך מקרה כזה מה היית עושה אם עכשיו בטסט לא ידעת מה לעשות? הילדות לא אשמות בכלל, הטסטר פשוט רוצה לראות איך אתה מתמודד עם כל מצב שיש בכביש.

במקרה שלך היה מצב של ילדות קטנות שנוסעות על אופניים , פשוט היית צריך להראות לטסטר מה צריך לעשות במצב כזה. חד וחלק.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני גם לא חושב שהן אשמות.

נכון שזה מעצבן ( לי בשני היה גם כן משהו עם רוכבי אופניים ), אבל צריך לדעת לעשות החלטות נכונות.

על מה הבוחן הכשיל אותך בדיוק?

תשאל את המורה שלך לגבי הטופס שיתן לך את הסיבה במדויק.

פורסם

אני לא מאשים אותם על הכישלון שלי בטסט, היו לי עוד סיבות להכשיל אותי. אבל למה לא מלמדים לא לנסוע בצד שמאל של הכביש עם זרימת התנועה ולא נגדה?

בע"ה נעבור טסט בפעם הבאה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ממה שזכור לי מלמדים לנסוע נגד כיוון התנועה וזה כדי שתהיה לרוכב האופניים אפשרות לראות את המכוניות שבאות מולו ולסטות לכיוון אחר בשעת הצורך (מה שלא קורה אם הוא נוסע עם התנועה)

אצלי היה מקרה אחר (ולמרות זאת עברתי), עמדתי ראשון ברמזור אדום בנתיב הימני (מבין 2 נתיבים) והיתי אמור לפנות שמאלה, רק הבעיה היא שאלה שבאים משמאל נדחפו לתוך פקק שגלש לתוך הצומת וחסם אותי מלפנות מהנתיב הימני. בנתיים מתחלף לי לירוק והנתיב השמאלי שלידי פנוי אז בלי לחשוב פעמיים הסתכלתי בכל המראות ונכנסתי לצומת באלכסון כאילו גנבתי את הנתיב השמאלי והמשכתי הלאה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בנתיים מתחלף לי לירוק והנתיב השמאלי שלידי פנוי אז בלי לחשוב פעמיים הסתכלתי בכל המראות ונכנסתי לצומת באלכסון כאילו גנבתי את הנתיב השמאלי והמשכתי הלאה.

תקנו אותי אם אני טועה כן, אבל אסור לעבור נתיב באמצע הצומת.

לא ככה?

נשמע הזוי למדי שהטסטר לא פסל, נכון שהיה יפה שהסתכלת במראות ווידאת שאתה לא מסכן אף אחד, אבל בכל זאת זה אסור.

כניראה שהטסטר התחשב בגלל המקרה...

פורסם

טסט זה קשה אין מה לעשות

ומה אתם רוצים מהבחור ?

זה לא שיש לו נסיון של שנים על הכביש שהכל צריך לבוא לו בטיבעיות.

כל אחד פה שרק הוציא רישיו היה נוהג כמו רובוט בשיעורים ( 2 ידים על ההגה , גב זקוף ומקריב את הכסא עד הדשבורד )

בהצלחה בטסט ה4 ..:] הכי חשוב תלמד מטעויות.

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה כן, אבל אסור לעבור נתיב באמצע הצומת.

לא ככה?

נשמע הזוי למדי שהטסטר לא פסל, נכון שהיה יפה שהסתכלת במראות ווידאת שאתה לא מסכן אף אחד, אבל בכל זאת זה אסור.

כניראה שהטסטר התחשב בגלל המקרה...

אז מה תעשה שכל פעם שיש לך ירוק חוסמים אותך מלהיכנס לצומת, תעמוד שם עד שירד העומס של הפקק?

זה אולי לא חוקי, אבל זה הפיתרון היחידי שיש אחרת אתה נשאר לעמוד שם שעות, אני מניח שהטסטר ראה את הזהירות ואת העובדה שלא עשיתי את זה בצורה חסרת אחריות ולכן הבין את המצב (שאני מניח שכל אחד מאיתנו היה מתנהג בו אותו הדבר).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מעניין למה לי יש הרגשה של דז'ה וו של הטענה של הרקדן שהרצפה עקומה ולכן הוא לא רקד היטב ?

אנני יודע מה הבוחן עשה בסוף, אבל אם קפאת בגלל ילדות , אז תסלח לי מאוד אבל אין לך ראיית כביש בגרוש , וכדאי מאוד שתעבוד על זה כי אחרת , אני לא ארצה להיות בכביש שבו תנהג (ואני בטוח שאז תנהג ביותר מהירות כי כבר עברתי את הטסט)

בברכה יהודה

• תוכן חדש...