Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צי'פ ל S80 T6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי , אני מבין שהאוטו יחפור כמו מטורף ואז אני יאבד את כל הפתיחה,ומה אם אני ישים סט צמיגים איכותי?

כרגע יש של דנלופ.

הציעו לי באשדוד צ'יפ של 50 סוסים כלומר 320 .. ב3 וחצי אלף..

צריכת הדלק תגדל גם בנסיעות שקטות ורגועות?

אפשר קצת מידע לגבי הטורבו של האוטו?

תודה רבה!!! וחג שמח!!! :-D

פורסם
אוקי , אני מבין שהאוטו יחפור כמו מטורף ואז אני יאבד את כל הפתיחה,ומה אם אני ישים סט צמיגים איכותי?

כרגע יש של דנלופ.

הציעו לי באשדוד צ'יפ של 50 סוסים כלומר 320 .. ב3 וחצי אלף..

צריכת הדלק תגדל גם בנסיעות שקטות ורגועות?

אפשר קצת מידע לגבי הטורבו של האוטו?

תודה רבה!!! וחג שמח!!! :-D

50 סוסים? בחלום הלילה.

בטח ובטח שבאשדוד.

פורסם
אתה בטוח שמרגישים הבדל רק ב50 60 ?

הצי'פ מעלה את הדגישה, צפוי שהרכב ידגוש חזק (ומן הסתם - יסע יותר חזק) יותר בכל מצב (T6 זה "טווין טורבו" - שני מדגשים, אחד לסל"ד נמוך אחד לגבוה - תרצה או לא אתה טס) אני חושב שבכל מצב הרכב נוסע חזק יותר, אם תפרט את טענתך אשמח.

בקשר לT6 החדשות - חוץ מהחדשה ביותר, שאם אני לא טועה זה מנוע 4.4 (יש כזה לשכן :) - בעלים של וולוו הונדה אשדוד מי שמכיר) אני חושב שלכל הT6 יש אותו הספק, 272, אם זה לא כך אשמח לקבל פירוט מדוייק.

משה

ברכבים הנעה קדמית קשה מאוד להוריד את הכוח לאספלט בהילוך ראשון גם בלי צ'יפ. אפשרי בקושי על אספלט חדש וצמיגים ספורטיביים.

בדרך כלל הרכב מתחיל לפרפר כשהוא מגיע ל 20-30 קמ"ש והטורבו נכנס ואז הטורים עולים בבת אחת עד הסוף "על ריק" והרכב טוחן צמיגים ודווקא מאבד קצת מהתאוצה.

לכן הוספת מומנט בסל"ד בינוני, בוודאי אם זו תוספת מומנט גדולה כמו שצ'יפים עושים, לא תעזור להאצה ואם כבר רק תחריף את הבעיה.

פורסם
50 סוסים? בחלום הלילה.

בטח ובטח שבאשדוד.

אם אני זוכר נכון דורון עם הT5 גם שם צ'יפ כזה..יש גם חיות כאלה..

גיר הוחלף לגיר של 2004 .

אגב, STC שומרת בסיבובים?

"נהג רגוע", כרגע אני מבסוט מהאצה 7.2 ל100 ..היא תפגע במידה ואני יסים את הצ'יפ,והאוטו יחפור?

פורסם
אם אני זוכר נכון דורון עם הT5 גם שם צ'יפ כזה..יש גם חיות כאלה..

גיר הוחלף לגיר של 2004 .

אגב, STC שומרת בסיבובים?

"נהג רגוע", כרגע אני מבסוט מהאצה 7.2 ל100 ..היא תפגע במידה ואני יסים את הצ'יפ,והאוטו יחפור?

מערכת בקרת משיכה מועילה בסיבובים בעיקר ברכבים חזקים עם הנעה אחורית,בהנעה קדמית מנסיון= זה רק מפריע.

זה לא ממש משנה,זמן שאתה תחפור יכפה על עצמו ברגע שתתפוס אחיזה שוב.

אולי דווקא מ 30-120 ישתפר, בעוד שמ 0-60 יגרע.

פורסם

לא נראה לי שההאצה תיפגע במידה ויש לך בקרת משיכה פועלת.

עם זאת מ 0 ל 60 קמ"ש כנראה לא יהיה שיפור, למרות שעל אספלט חדש לגמרי יתכן שיהיה קצת.

בכל מקרה ההאצה 0-100 תשתפר בטוח מכיוון שהקטע 60-100 בהילוך שני יהיה מהיר יותר. כמה עשיריות שניה פחות.

הבקרת משיכה באיביזה די מעצבנת. תוך כדי סיבוב, היא בקושי מאפשרת לתת אפילו טיפה גז.

כשהסיבוב נגמר, היא מחזירה את האפשרות להאיץ באיחור קטן.

במידה וזורקים קלאץ' בהעברה לשני, האוטו פשוט נותן ברקס לרגע וזה מטריף וגם דורש השהיה מחדש לבנות שוב גדישה וכוח.

כל זה היה נסבל בנסיעות לא ספורטיוויות אם המערכת היתה עובדת למופת ומונעת פרפורים. בפועל, בקו ישר, על אספלט ממוצע, בהילוך ראשון, הרכב מתחיל לפרפר פתאום ועד שהמערכת מחלישה את זה האוטו כבר ממילא כמעט גמר את הילוך ראשון.

פורסם
אתה בטוח שמרגישים הבדל רק ב50 60 ?

הצי'פ מעלה את הדגישה, צפוי שהרכב ידגוש חזק (ומן הסתם - יסע יותר חזק) יותר בכל מצב (T6 זה "טווין טורבו" - שני מדגשים, אחד לסל"ד נמוך אחד לגבוה - תרצה או לא אתה טס) אני חושב שבכל מצב הרכב נוסע חזק יותר, אם תפרט את טענתך אשמח.

בקשר לT6 החדשות - חוץ מהחדשה ביותר, שאם אני לא טועה זה מנוע 4.4 (יש כזה לשכן :) - בעלים של וולוו הונדה אשדוד מי שמכיר) אני חושב שלכל הT6 יש אותו הספק, 272, אם זה לא כך אשמח לקבל פירוט מדוייק.

משה

אני לא אומר שמרגישים את ההבדל רק ב 50-60, מרגישים את ההבדל בכל המהירויות רק שעד למהירות הזאת אתה לא יכול לנצל את הכוח שיש לך ואפילו לפעמים זה משפיע לרעה כי מערכת ה STC נכנסת מהר יותר לפעולה ופשוט נותנת לך בלימות קטנות.

בקשר לדגמים נעשה שניה סדר גם ה T6 החדשה וגם ה V8 הם 4x4. ל T6 החדשה יש 285 כ"ס. ל V8 יש 315 כ"ס. אם יש לו את ה T6 החדשה לא צריכה להיות לו בעיית פירפור בכלל כי היא בעלת הנעה 4X4 אבל אני לא יודע איזה שנה יש לו.

לכל יש פתרון השאלה היא מה השימוש בכוח כמובן שאם הוולבו תנעל סמי סליקס היא תתנהג אחרת לגמרי ולא יהיה לה כמעט בעיות פירפור, אבל עוד פעם השאלה לאיזה צורך כי אנחנו נכנסים עכשיו לחורף ואני לא יודע עד כמה כדאי סמי-סליקס.

פורסם

אם אני לא טועה המידה של ה T6 בשנתון שלך היא 225/55/16

יש המון צמיגים טובים רק צריך לבדוק את הזמינות שלהם כי לא תמיד יש את הכל במלאי,

הצמיגים שאתה קיבלת עם המכונית הם מישלין שהם די טובים, אם אתה מעונין להחליף

אני ההיתי הולך בכיוון של pireeli או goodyear F1 אבל עוד פעם זה שאלה של זמינות

ושל תקציב יש גם את ה S.DRIVE (יוקוהממה) צמיג שחביב בפורום שנותן תמורה טובה למחיר.

כך תסתכל בלינק הזה זה יתן לך סדרי גודל בערך:

http://www.tires4u.co.il/?x=x&search=1&iGarageID=&sc=&m=&r=16&a=55&s=225&ar=1&page=2&OrderBy=&AscDesc=

• תוכן חדש...