Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים שפשוט לא יודעים לקרוא.

בפירוש כתוב שהוא מחפש רכב שלא רק יראה ספורטיבי אלה בעיקר יתנהג ככה!

אין שום בעיה ב-HGT, דווקא במחירון יש לה את המחיר הכי גבוה, בפועל בשוק המתחרות נמכרות מעל המחירון ואילו הפונטו נמכרת סביב המחירון.

יש המון מידע באתר על ה-HGT, אתה מוזמן לבצע חיפוש.

פורסם

אים כבר ההפך הוא הנכון יהיה לך קשה יותר למצוא פונטו HGT מאשר 106 ראלי בתקציב הזה.

ואים כבר דיברנו על התנהגות אז ה106 מתנהגת הרבה יותר טוב מהפיאט,אבל ה 106 זה רכב בעייתי מאוד.

ROVER 600 TI

פורסם

אני לא מדבר על 106 ראלי, אני מדבר על 106 GTI.

כי לפי מה שהבנתי ל106 ראלי אין מזגן וגם ל106 GTI יש מנוע חזק יותר (118 כ"ס לעומת 103בראלי).

כמו כן הפונטו הרבה יותר גדולה ומרווחת למשפחה ואם בגאז יותר גדול מה106.

הבעיה היא שכמעט היא אפשר למצוא 106 GTI שמורה.

פורסם

אכן ה-106 מתנהגת טוב יותר מהפונטו.

אבל היא גם הרבה יותר צפופה וקטנה, פחות מפנקת וקרוב לוודאי תיהיה פחות אמינה.

יש ב-106 ראלי מזגן, זאת אומרת היה, בהרבה מאוד רכבים שאני רואה לאחרונה הוא כבר לא עובד.

פורסם

נכון הGTI עדיפה על הראלי, אבל המחירון שלו קצת יקר יותר, אני לא חושב שתוכל לקנות את GTI בתקציב זה .

לדעתי באמת הכי כדאי לך ללכת בסופו של דבר על הפיאטHGT , ולא להיכנס להרפתקאות לא רצויות ומיותרות עים 106 למינהם .

נכון הפונטו קצת יותר יקרה ולא חדה וספורטיבית כמו ה 106 ,אבל שווה לדעת להיתפשר ולחכות עוד חודש (אים זה לא דחוף) לחסוך עוד קצת לחפש פונטו HGT.

ואז תוכל לנסוע בראש שקט יותר עים רכב אמין וחסכוני יחסית ובלי כאבי ראש ומוסכים כל שבועיים.(ואת זה אני אומר מנסיון אישי כי אים אני במיקרה שלי" ברובר" הייתי קצת יותר סבלני ומתפשר ומוותר על כח ונוחות תמורת אמינות ואחזקה זולה היום נראה לי כבר לא הייתי פה היום, והייתי עים פלוס גדול מאוד בבנק).

מקווה שעזרתי.

ROVER 600 TI

פורסם

טוב תודה לכל חברי הפורום שהגיבו, עזרתם לי מאוד.

בסוף אני כנראה ילך על הפיאט (אלא אם אני ימצא 306 GTI שמורה בפחות מ35K).

בכול מקרה תודה על עצותיכם ועזרתכם.

כמובן שאני יעדכן בשרשור חדש על רכב שאני יקנה.

• תוכן חדש...