Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלות לי אלייך: למה דווקא הדגם הזה? בגלל שהוא מופיע בקליאוספורט.נט ? אם אני זוכר נכון זו רפידת מירוצים בעלת תרכובת שונה מהרגיל.

אתה יודע שהרפידות המקוריות של הקליאו ספורט, אלה שרשום עליהם "רנו" הן גם פרודו?

חסר לך כח בלימה עם רפידות מקוריות?

פורסם

תאמין לי רוי לפעמים אתה מצחיק.

אתה בעצמך אומר הפרודו הן הרפידות המקוריות של הקליאו ולא רק זה אלא שהדגם של הרפידות המקוריות הוא DS2500, כאשר הם באות מרנו כמו שאתה אומר פשוט יש את השם של רנו.

עכשיו שקונים בלי השם של רנו כמו שאתה יודע פשוט זה יותר זול.

בקיצור או שאתה לא מודע שהDS2500 הן הרפידות המקוריות או שאין לי מושג מה אתה רוצה ממנו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

רציתי להביא אותו למסקנה שאליה הגעת אתה - שייגש לצנטרל ויקנה סט רפידות מקורי של קליאו ספורט8)

בסביבות 300 ש"ח לזוג אם אני לא טועה..

לפעמים אנשים לא יודעים איך לשאול - טלפון אחד אליי היה פותר לו את הבעייה:-D

חבל ת'ה לא מדבר...

פורסם

גם במאזדה 3 הדיסקיות המקוריות הן של פרודו, אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם באריזה של פרודו (יותר זול) ולא של מאזדה אני אשמח לדעת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רוי לא ראיתי את האשכול בקליאוספורט.נט אבל בגלל שהפנת את תשומת ליבי בדקתי את האשכול שם

בקיצור זה רק מוכיח שהבחירה היא בחירה טובה, ורציתי רק לבדוק עלויות, אם זה בגדר הסביר זה מעולה.

פורסם

ד"א אני די משוכנע שהרפידות של הקליאו זה לא פרודו, לפחות לא ה DS2500

ה DS2500 עולים באנגליה בסביבות ה 100 פאונד לרפידות קדמיות וכ 70 פאונד לאחוריות

המקוריות עולות כ 300 ש"ח עבור הקידמיות וכ 400 ש"ח עבור האחוריות

פורסם

האנגלים בדיוק כמונו , מחפשים דרכים לעקוף מוסכים מורשים שטוחנים אותם בכסף על חלקים מקוריים.

גם לדעתי הדגם שציינת הוא לא הרכיב המקורי שמגיע עם הספורט.

שמע לי - לך על סט של 4 רפידות מקוריות שנקנו מצנטרל , אלו FERODO בוודאות שעושות עבודה מדהימה!

למעשה זו אחת המכוניות היחידות שמגיעות עם מערכת בלימה כלכך טובה שמעטים מאוד צריכים שיפור שלה.

בא לך לשפר אותה? תחליף נוזל בלימה ל5.1 או צינורות בלימה עבים ואיכותיים יותר - אל תגע ברפידות.

עצה אישית לגמרי - חוץ מזה שלא ראיתי שאתה סובל מבעיית בלימה בטיול ביום שבת...:wink:

פורסם

היבואן היחידי של רפידות "פרודו" הוא אוטווורקס שנמצא בלוד.

הוא לא מוכר לאנשים פרטיים אבל כל חנות תמכור לך את המוצרים שלהם.

דרך אגב,דיסקיות מסוג "לוקס" לא פחות טובות !

• תוכן חדש...