Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

אם הזמן לאט לאט הוספתי דברים לאוטו והגעתי למצב כזה

יש ברשותי מיצובישי סופר לנסר 97

רמקולים אחוריים הבאתי של מוראל 6.5 הם מספיק חזקים בשביל אחוריים 150 rms

עכשיור מגבר ישלי של רוקפורד שאין מה להוסיף ,רק שהוא בן 5-8 שנים אבל נותן את התפוקה שצריך לתת

רדיו דיסק של פיונר 2050mp לא צריך יותר

סאבופר יש לי של חברה לא מוכרת כל כך powerzone משהו כזה ,בנתיים לא מפריע נותן בומים אבל בעתיד יוחלף

עכשיו השאלה אם כדאי לי להביא קומפננט ב500 שקל של מוראל או שכדאי להשקיע במשהו אחר קודם

תודה רבה.

פורסם

תקנה מורל פולס או טמפו ב500 תתקין אותם ואז תראה מה התוצאה, בדרך כלל הקומפוננט זה הדבר הכי חשוב במערכת זאת תדעתי בכל אופן. אם הזמן תחליף סאב אבל תתחיל בקומפוננט.

IBIZA 20vt

פורסם

אני לא מסכים בכלל

מהנסיון שלי הרדיו דיסק הוא החלק הכי חשוב במערכת כי הוא זה שקובע את האיכות של כל המערכת

אתה יכול לשים קומפוננט מורל סופרימו על מגבר של נקאמיצי ורדיו דיסק פשוט ואתה תישמע כמו שאתה קולט תחנות בערבית

לכן חשוב להתחיל עם חיווט איכותי (חוטים כבלים וכ''ו), רדיו דיסק, רמקולים ומגבר ביחד, ובסוף סאב ואם צריך אז עוד מגבר

מונו בלוק אבל חשוב לבדוק שיהיה לו סאב סוניק (אני מקווה שלא התבלבלתי בשם).

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

רדיו דיסק זה דבר חשוב אבל יש לו את ה2050 שהוא מכשיר בסיסי ובסדר גמור עדיף להשקיע על קומפוננט מאשר להחליף את הרדיו דיסק

פורסם

אתה יודע למה רדיו דיסק חשוב בכלל? בגלל קרוסים ופאצ'רים.. עם קרוס ואקולייזר גרפי חמוד אתה יכול להגיע לתוצאה יפה מאוד.

אבל זו כבר שיטה מיושנת לדעתי וטוב לדעתי למי שלא יכול להחליף את הHU המקורי.

כמו קודמי בשירשור קנה לעצמך פולס שווה כול שקל.

פורסם

HU חשוב לא רק בגלל הקרוס והפיצ'רים שבו. HU מעבד ומוציא לנו את אות המקור. ככל שהHU איכותי יותר, כך יתקבל לנו אות נקי יותר.

ה2050 הוא HU בסיסי אבל לפחות הוא מכשיר טוב מחברה טובה, ולא איזה עב"ם מוואלה שופס, עם מיליון כניסות ויציאות ב199 שח+טוויטרים מתנה+כרטיס כניסה ללונה פארק.. אין שום צורך להחליפו.

כרגע אין לך רמקולים קדמיים בכלל? הייתי גם אני ממליץ לך את הסט פולס או טמפו של מורל.

• תוכן חדש...