Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפורד פיאסטה מודל 97 ידנית.

בבדיקה שהיתה לי לפני יומיים במכון מבדק בחיפה, יצאו לרכב שאני רוצה לקנות תוצאות לא טובות למנוע,

המכונאי בנימה אישית אמר לי שלא נראה לו שהמנוע יחזיק מעמד לעוד 3 שנים ללא טיפול רציני למנוע. האם מישהו פה מבין ברכב המדובר, ויכול לומר לי כמה אמור לעלות לי שיפוץ מנוע מלא כדי להחזיק במכונית הזו לטווח יותר ארוך ממה שניתן עי המוסך ...

אני אסרוק את הבדיקות מהמוסך מה שכן נאמר לי שהמנוע באופן כללי במצב בינוני, בדיקות הגזים יצאו לא תקינות ויש פער של 20% במקום 10% לי אין שמץ מושג מה זה אומר ...אודה לכל עזרה

פורסם

שלום רב!

הצג תחילה את ממצאי הבדיקה בכתב.

לא ברור האם תאור מצבו העגום של המנוע, נמסר לך על ידי הבוחן במכון מבדק, או על ידי בעל מוסך אחר.

לבוחן של מבדק, אין סמכות לתת לך אבחנה שחורה, אלא רק לתת ללך תוצאות בדיקה, ומשמועתם, במוסך יחליטו לפי תוצאות הבדיקה, ופרמטרים נוספים, מה מצבו של המנוע, והאם כדאי וצריך לשפצו.

עקרונית לא כדאי ומשתלם כלכלית לשפץ מנוע, אלא להחליפו במשומש מיבוא.

המלצתי חפש לך רכב אחר בעל מנוע תקין, ואל תקנה רכב , הזקוק להשקעה גבוהה.

בברכת חג שמח ושנה טובה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה באמת אקזמפלר הפיאסטה

רכב שאני אוהב ולא מזמן החלפתי מנוע

אבל באמת קשה למצא מנוע לרכב הזה

ושיפוץ לדעתי זה לא ממש יקר

אם יש רק בריחת קומפרסיה ?

אני מאמין שאפשר לסיים מנוע עם 3500 עד 5000 ש"ח

לצערי זה אמור להיות מחיר הרכב

ואתה נישאר עם גיר ושילדה ישנים

אז כדאי לחשוב לפני שניכנסים להרפתקאה

בהצלחה

אורי

פורסם

הכי טוב לחפש מכונית אחרת או אם המוכר מוכן להוריד 4000 -5000 שקל מהמחירון אז עוד יותר טוב

אם אתה באיזור המרכז אז תנסה את מוסך גלעד בבני ברק מטפל מקצועי בפיאסטות 03-6180563 ופורד

תראה כמה הוא רוצה על מנוע או שיפוץ ועכדכננו

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לא כדאי לך להתעסק עם רכב כזה, שה לא רכב מיוחד ששוה להשקיע בו , ועדיף לחפש רכב אחר,

חבל סתם להשקיע במנוע, בעלות שתעלה כמו שווי הרכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...