Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קראתי בפורום על אנשים שנפלו בעוקץ של סוחרי רכב.

אחד מהסיפורים היה על בחור בשם אבי מנחלת יצחק בתל אביב.

לתדהמתי זה אותו אדם שקניתי דרכו רכב לפני שנתיים.

הוא הזדהה בפניי כסוכן של "אוטו דיל" וסיפר לי את כל הסיפור שהוא גר במגדלי תל אביב, ויש לאבא שלו חברת היי טק.

הבנתי פה שהוא עוקץ אנשים.

רציתי לשמוע עוד פרטים עליו ועל מקרים שקרו איתו.

איך אני יכול לדעת אם הוא גם עקץ אותי? איך אני יכול לדעת אם הרישיון שהוא מסר לי הוא אמיתי או מזוייף?

תודה רבה על ההתייחסות.

שחף

פורסם

אם כבר עברו שנתיים מיום הקנייה,אין לך מה לדאוג בנושא הרשיון,הרי נשלח אליך רשיון חדש לפני הטסט.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אני חושש שרימו אותי בצורה כפי שתואר על ידי מישהי כאן שקנתה ממנו רכב שבדיעבד התברר כרכב שעבר תאונת טוטאל לוס, נקנה על ידי סוחר רכב, תוקן בצורה מסויימת, הוציאו לו רישיון רכב מזוייף כאילו שהסוחר הוא בעל הרכב ונמכר כאילו לא קרה לו כלום, וזה עוד לאחר שהרכב נלקח למכון בדיקה שעשה קומבינה עם אותו בחור בשם אבי, והמכון הראה שאין שום פגיעה בשאסי בתוצאות הבדיקה.

לי היה את אותו מקרה, רק שאני לא יודע אם הרכב שלי גם עבר את אותה קומבינה, וזה מה שמפחיד אותי.

פורסם

משנה זהירות נוקטים בטרם רכישה.

עכשיו כבר מאוחר.

במצבך אולי עדיף לא לדעת, שכן כך תוכל למכור את הרכב בידיעה שהוא בסדר, ואם קונה פוטנציאלי יגלה הפתעות, פיך וליבך היו שווים - משמע באמת לא ידעת.

אם תדע שחלילה משהו לא בסדר ותשקר לקונה פוטנציאלי - אתה הוא זה שהופך לנוכל.

והיה ובבוא יום המכירה יתגלה שמשהו לא כסידרו - רק אז תשקול את צעדיך ואת עלות הנזק שנגרם לך.

אתה אמור להיות מודע לזה, שאם זייפו רשיונות לרכב, למעשה יכולים להוריד לך את הרכב /להחרים וכו', ועד שאתה תחפש ותתבע את מי שצריך, בינתיים תלך ברגל או בתח"צ.

אם לא יהיה לך את מי לתבוע, או שאפילו תתבע ותזכה, השאלה היא אם יהיה לו מאיפה לשלם.

זה שהפסדת את כספך - את המדינה זה לא מעניין.

החכם עיניו בראשו ויכלכל צעדיו בתבונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...