Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת יריית פתיחה רצינית ואזהרה רצינית לכל איילי הנפט, רק למה כל המכוניות ההיברידיות שיוצאות עכשיו נראות כמו הטויוטה פריוס מאחור? זה כאילו כל אוטו היברידי רציני שיוצא עם אמרה של איכות הסביבה חייב תחת מנופח וגבוהה.

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

פורסם
זאת יריית פתיחה רצינית ואזהרה רצינית לכל איילי הנפט, רק למה כל המכוניות ההיברידיות שיוצאות עכשיו נראות כמו הטויוטה פריוס מאחור? זה כאילו כל אוטו היברידי רציני שיוצא עם אמרה של איכות הסביבה חייב תחת מנופח וגבוהה.

בגלל האוירודינמיקה. השאיפה היא להגיע לצורה דומה ככל האפשר לחצי העליון של טיפת מים, ולהשוות את המרחק שהאויר עובר מצדיו העליון והתחתון של הרכב.

boatrebuild15-2.jpg

פורסם

לפי דעתי הרכב ניראה טוב,אפילו טוב מאוד אבל מה הקטע של הקנסולה המרכזית שניראת כמו אייפוד?

מקווה שיביאו אותה לפה אם כן אני קונה

פורסם

כבר היו רכבים חשמליים מוצלחים בשנות ה 90 בארה"ב. יש אפילו סרט על זה.

למה כולם הושמדו? לעולם לא נדע אני מניח.

gm_ev1.jpg

הפחד של אנשים שהרכב לא יספיק לנסועה היומית שלהם ללא מנוע בעירה, היא זו שמונעת מהדברים האלה להצליח. בפועל רכב שמסוגל לנסוע כ200 ק"מ על מצברים בלבד, ייתן פתרון מלא לבעיה שבשבילה הוא נוצר, הקטנת זיהום האוויר בערים הגדולות.

!AWDSOME

פורסם

לפי דעתי ניתן לבנות רכב כזה גם בלי הקטע של המנוע בעירה שממלא את המצברים, אבל צריך טווח של 150ק"מ לפחות.

כרכב שני הייתי קונה אותו (במחיר סביר).

הבעיה היא שבישראל הוא יעלה מעל 300 אלף, אם היה לי 300 אלף לשים על רכב לא הייתי קונה משהו חשמלי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

רשום שהרכב יכול על טעינה שלו לעבור 65 קילומטר.

עם כל הכבוד, זה לא להיט. GM טוענים שזה מספיק ליום אחד?

אולי להסתובב בעיר - זה בסדר, אבל למה אז הרכב כ"כ גדול?

עד שרכב חשמלי לא יוכל לנסוע על טעינה שלו לפחות 200ק"מ בכבישים, זה קצת בעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפחד של אנשים שהרכב לא יספיק לנסועה היומית שלהם ללא מנוע בעירה, היא זו שמונעת מהדברים האלה להצליח. בפועל רכב שמסוגל לנסוע כ200 ק"מ על מצברים בלבד, ייתן פתרון מלא לבעיה שבשבילה הוא נוצר, הקטנת זיהום האוויר בערים הגדולות.

בפועל של המעבדה.

קח את אותו רכב שטוען כי הוא יכול לנסוע 200 קילומטר על מצברים, תניח אותו על הכביש, תדליק מזגן, סע 100 קמ"ש עם אורות דלוקים ונראה כמה קרוב ל200 ק"מ תגיע, אני בספק אם תגיע ל100 קילומטר.

פורסם

הרכב הזה חשוב ביותר, מהסיבה הפשוטה שהוא מתחיל מירוץ חימוש מסוג אחר אצל יצרני הרכב, מכונית אשר המנוע העיקרי בה שהוא חשמלי, ומנוע בעירה פנימית קטן אשר אינו נועד במישרין להניע את הרכב, אלא להטעין את המצברים של המנוע החשמלי.

אני מניח שכל יצרני הרכב יחלו בריצה אחר GM , בדיוק כמו שקרה עם הפיריוס , וזה בסופו של דבר יעשה רק טוב, הפיתוחים יואצו ומכוניות טובות חסכוניות ויעילות יותר יוצגו הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה נראה כמו סרט הדגמה לקלנועית... כזה סלואו מוושיין לא ראיתי מאז שביקרתי את סבתא בבית אבות.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...