Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הכי גרוע לקנות לבית חדש לדעתי זהו חפץ נוי שנראה לך ואווווו.

הטעם שלך לאוו דווקא תואם לטעם הזוג ובסופו של דבר הם יתקעו עם מתנה בשווי 500 שקל שאו נמצאת באיזה מקום בבית שלא גלוי כי זה מגעיל לטעמם ולא נעים להם ממך או שזה זרוק באיזה מגירה או ארון ולא יראה אור יום כמו שקל בארנק של פרסי.

לדעתי האישית,מעטפה עם כסף שילכו לקנות מה שנראה להם ולטעמם וכמובן להדגיש בפניהם שהסיבה שלא רכשת בעצמך מתנה היא כי לא רצית לקנות משהו שלא יהיה בסופו של דבר שימושי.

פורסם

פומפה.

תמיד שוכחים פומפה וכשצריך - אין.

תקשור לה סרט יפה ותוסיף את השאר במזומן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זוג חברים שלי עבר לגור ביחד,ולא רציתי לתת להם מייבש חסה :lol:

אז נסעתי לנחלת בנימין וקניתי להם מתנה שהם כ"כ אהבו,והי די פשוטה אבל אומרת המון.

זה מעין ענף שתולים על הקיר,ענף רוחבי,וממנו יורדים חוטים עם עלים שעל כל עלה רשום בזהב משהו אחר:

עלה אחד רשום השם שלו,על האמצעי רשום אהבה ועל האחרון את השם שלה (אפשר לכתוב מה שרוצים:אהבה,בריאות,אושר והצלחה לדוגמא).

הענף והעלים עשויים חימר מעורבב עם ברזל,ככה שגם אם זה ייפול מהקיר,זה לא יישבר ויש לזה צליל מיוחד כשיש רוח.

המוכרת אמרה לי שאם הם יתחתנו בעתיד,יהיה ניתן להוסיף עוד עלים בצדדים עם שמות הילדים שלהם.

ושוב,הם ממש ממש אהבו כי זו מתנה מיוחדת שלא כל אחד מקבל.

פורסם

מנסיוני - תשאל אותם מה הם רוצים. אם הם לא נותנים תשובות, תן להם צ'ק / תלושים / כרטיס מתנה.

יש לי שני בלנדרים בגלל זה, ושלל כלי בית שמעולם לא ניצלנו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחזק.

אנחנו קיבלנו 3 טוסטרים,והמון דברים כפולים

תשאל מה הם צריכים או שתיתן כסף.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תזמין אותם לקנייה הראשונה בסופר.

אצלינו זה הגיע ל900 ש"ח...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה לכולכם על התגובות, בסוף רכשתי..... מעטפה יפה, בתוכה הנחתי את 500 השקלים. שיקנו מה שהם צריכים באמת.

ובשביל היציאה, באמת הבאתי גם פומפה. [בלי סרט:-)]. הם כל כך נקרעו מצחוק, זה היה אדיר! שעתיים לא נרגענו.:lol:

פורסם

גדול!:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מכונת קפה?

קצת פלצני, אבל אולי הם ישמחו..?

ובעצם, אחרי מחשבה נוספת, אולי עדיף באמת צ'ק על הסכום הזה ושהם יקנו לעצמם מה שהם צריכים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...