Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שיש הבדל נוסף של משקל הגג

וכמובן גודל המנוע שמוריד או מעלה את גג = משקלו.

והכי חושב עם זה ניתן לפריצה או לא הקשיח כמו בפיג'ו 206 CC לא ניתן לפריצה

כמו הגג במיאטה עם הגג הלא קשיח

ולטעמי זה גם יותר יפה ואם אתה רוצה את הצבע של הגג מברזנט פשוט תצבע בשחור את הגג הקשיח זה גם יפה.

פורסם

הגג של ה-NC לא עשוי מברזנט אלא מבד צפוף מאוד (התכוונת כנראה לויניל שממנו עשויים הגגות של הדורות הקודמים)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חזק אולי אבל לא עמיד בפני סכינים או חפצים חדים אחרים אם זה מה שאתה מפחד ממנו. לדעתי הסיפורים של חיתוך הגג וכולי זה משהו שיותר שייך לעבר וחברות הביטוח מתעלקות על זה כדי לקחת יותר כסף. היה לי רכב עם גג ברזנט במשך שנתיים ולא קרה לי שוב דבר כזה. גפ ברכב עם גג רגיל ניתן לחבל או לפרוץ לתוכו באותה הקלות בדיוק. מה שכן תיקון הגג לאחר חיתוך עלול להייות עסק יקר מאוד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
חזק אולי אבל לא עמיד בפני סכינים או חפצים חדים אחרים אם זה מה שאתה מפחד ממנו. לדעתי הסיפורים של חיתוך הגג וכולי זה משהו שיותר שייך לעבר וחברות הביטוח מתעלקות על זה כדי לקחת יותר כסף. היה לי רכב עם גג ברזנט במשך שנתיים ולא קרה לי שוב דבר כזה. גפ ברכב עם גג רגיל ניתן לחבל או לפרוץ לתוכו באותה הקלות בדיוק. מה שכן תיקון הגג לאחר חיתוך עלול להייות עסק יקר מאוד.

לעומת זאת אני מכירה לפחות לפחות 5 אנשים שכיסחו להם את הגג סתם ככה - בלי סיבה.

לאנשים יש עין צרה ואם במקרה יש להם סכין יפני זה נגמר בסכום יפה על גג חדש.

מה שהכי מצחיק זה שאני מכירה מישהו שאחרי שחתכו לו פעם אחת, הוא תפר את הגג שלו בעזרת חתיכה מגג של מישהו אחר שחכתו לו. אחרי תקופה ארוכה הוא החליט בסופו של דבר להחליף גג.

זמן קצר לאחר מכן, בזמן שהוא עלה לבית של הורים של אישתו שגרים בעיר אחרת תוך חצי שעה הספיקו לחתוך לו את הגג - סתם, בשביל הכיף.

לאנשים עדיין חותכים גגות - זה הכל תלוי באיפה אתה גר ולאן אתה נוסע עם הקבריו' שלך

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ברור שיש הבדל נוסף של משקל הגג

וכמובן גודל המנוע שמוריד או מעלה את גג = משקלו.

והכי חושב עם זה ניתן לפריצה או לא הקשיח כמו בפיג'ו 206 CC לא ניתן לפריצה

כמו הגג במיאטה עם הגג הלא קשיח

ולטעמי זה גם יותר יפה ואם אתה רוצה את הצבע של הגג מברזנט פשוט תצבע בשחור את הגג הקשיח זה גם יפה.

את הבדל המשקל רשמתי כבר - 17 ק"ג, הגג והמנוע שלו ...

ניתן לפריצה זה חשוב?? שטויות :!: כל אחד יכול לפרוץ רכב תוך שניה וחצי עם אבן לזכוכית. אין שום חשיבות לחוזק הגג. הפחד היחיד בגג רך זה ונדליזם או פורצים ממש טיפשים...

במיאטה מכל הדורות הגג הרך הינו שחור, ככה שאין ממש צורך לצבוע בשחור ...

יותר יפה? בזה אני דווקא מסכים, לפחות לגבי חלק מהרכבים ...

לעומת זאת אני מכירה לפחות לפחות 5 אנשים שכיסחו להם את הגג סתם ככה - בלי סיבה.

5 אנשים שחתכו להם? סבבה. אבל כמה אנשים עם מיאטה את מכירה? 100? 150?

סך הכל הסיכון לחיתוך גג קיים אבל לא גדול, רוב האנשים שאני מכיר לא סבלו מזה אף פעם (95% מאנשים שבעלי מיאטה מספר שנים) מבחינתי זה לא ממש שיקול .

פורסם

בחו"ל עדיף הגג הרך בגלל שהקשיח הורס את חלוקת המשקל המושלמת של הרכב.

בארץ הערסים עדיף גג קשיח בגלל שאתה משלם יותר ביטוח בגלל הערסים שקורעים גגות.

אייל

• תוכן חדש...