Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע במהלך שיפוץ מקיף לרכבי אך בשל אי זמינות חלפים מסוימים ועלותם הגבוהה בארץ אני נאלץ להזמין מארה"ב ,ובנוסף מצב המזומנים כרגע לא מזהיר במיוחד ולכן השיפוץ מתמשך כבר תקופה ולכן הרכב עומד ברחוב ללא תזוזה אך מכוסה וכמובן שגם אין לו טסט וביטוח בתוקף, העירייה מאיימת בגרירת הרכב במידה ואני לא אפנה אותו מהרחוב בעצמי או לחילופין ישמיש אותו לנסיעה בכבישיי ישראל כחוק, כל העניין מעט מלחיץ מכיוון שהרכב באמצע השיפוץ ועדיין חסרים חלקים ואין לי אפשרות להזיזו בזמן הקרוב, מה עושים במצב כזה ע"מ לגרום לעירייה/משטרה להרפות קצת ולתת לי קצת אוויר לסיים את השיפוץ בלי לחץ?

פורסם

אתה רוצה שהעירייה ושאר הדיירים ברחוב שגם רוצים לחנות יחכו שהשיפוץ יסתיים?

תסלח לי אבל זה קצת חוצפה, אתה משתלט על חנייה, הופך אותה למוסך הפרטי שלך ומצפה שיתחשבו בך?

פורסם

כתבתי ברחוב אבל האמת שהרכב לא תופס חנייה במקביל למדרכה אלא נמצא בכלל באיזור של חולות ממול הבניינים ושאינו מפריע לאף אחד, ודבר שני גם ככה אין שום בעיה של חניות ברחוב מכיוון שלדיירים יש חניות פרטיות רשומות בטאבו.

ובנוסף לכך אני תמיד דואג לסביבה נקייה באיזור הרכב ולא משאיר אף פעם את הרכב ללא גלגלים ע"מ לא לסכן את העובריי אורח ,כך שאיני רואה סיבה הגיונית לגרירה חוץ מהחוק היבש שמחייב פינוי רכב מאיזור ציבורי כאשר אין לו טסט בתוקף.

אין איזה גוף או אדם אשר אפשר לדבר לליבו ע"מ למנוע את הגרירה במקרה הזה?

פורסם

ברמת העיקרון - אין פתרון.

אתה יכול לפנות לפקיד בעיריה ששלח לך את המכתב (או למנהל שלו), ולדבר על ליבו שיתחשב בך ויתן לך קצת יותר זמן. בפירוש מדובר על טוב ליבו, ויתכן שטוב ליבו סותר את החוק.

בכל מקרה, אם לא יתן לך בכתוב שיש לך אויר לנשימה - אל תבנה על זה כלל וכלל.

עצתי לך, חפש מקום חניה פרטי וסגור והעבר את הרכב לשם.

גם בתוך חצר פרטית מותר לעיריה לדרוש שתסלק את המפגע, אם להנחת דעתם מדובר במפגע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי דעתי יש לך שתי אופציות אחת חוקית ואחת גם חוקית אבל מתחכמת:

א-גרור את הרכב למחסן פרטי וסגור או לחבר במושב

ב-פעם בחודש תזמין גרר ותגרור את הרכב לרחוב אחר

ספר מה עשית

פורסם

תחנה את הרכב בחניה רגילה ברחוב ותעיף ממנו את הכיסוי ותדאג לנקות אותו פעם בשבוע שיראה כאילו הרכב כן נוסע וכן זז ומדי פעם תזיז אותה כמה מטרים.

פורסם
כתבתי ברחוב אבל האמת שהרכב לא תופס חנייה במקביל למדרכה אלא נמצא בכלל באיזור של חולות ממול הבניינים ושאינו מפריע לאף אחד, ודבר שני גם ככה אין שום בעיה של חניות ברחוב מכיוון שלדיירים יש חניות פרטיות רשומות בטאבו.

אני בטוח ב- 99% שאני מכיר את הרכב שלך ויודע היכן הוא חונה...

(ראיתי תמונות בפורום ואז ראיתי אותו חונה כבדרך קבע באותו רחוב מס' פעמים).

אם אתה אכן מחנה בחולות מול הבניינים - באמת אין שם שום הפרעה לאף אחד, יש ה-מ-ו-ן חול לכולם,

מה גם שהרחוב בשולי השכונה כך שבעיית חנייה - אין שם ממש.

כל זה יכול לשמש אותך בטיעונייך מול הגורמים הרלוונטיים בעירייה, לדעתי לפחות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הרכב מעולם לא הועמד על בלוקים שאני לא נוכח במקום, ויותר מזה תמיד יש לו אוויר מלא בגלגלים ואני משתדל מאוד שייראה שלם לפחות מבחינה חיצונית.

לבחור שכתב את תגובה 7 ,זה כנראה כבר מאוחר מדאי מכיוון שהסיור של הפיקוח העירוני כבר מכיר את הרכב ויודע שאין לו טסט בתוקף.

פורסם

גם בתוך חצר פרטית מותר לעיריה לדרוש שתסלק את המפגע, אם להנחת דעתם מדובר במפגע.

.

מה??

אני קיבלתי השבוע מכתב לפנות את רכבי.

הכנסתי אותו לחניה הפרטית שלי.יש לי בית פרטי עם חניה (המזדה חונה עכשיו בחוץ).

אתה רוצה להגיד לי שיכולים לדרוש ממני להזיז את הרכב מהחניה הפרטית שלי???

ירון מאיר

פורסם

תזיז אותו לרחוב תשים עליו כיסוי אחר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ירון,

מכר שהיה בעליה של פורש 924, שחנתה קצת מוזנחת ומכוסה בחצר הבית.

שנים אחדות הרכב חנה בשקט וחיכה לימים יפים יותר.

יום אחד קיבל דרישה מהעיריה לסלק את המפגע.

לא עזרו דיבורים, הוא גרר את הרכב למקום עבודתו והחנה אותו במתחם העסק.

בא נצא מנקודת הנחה שאורך הרוח של העיריה לגבי חצרות הוא גדול יותר מאשר ברחוב, והגיוני שאם הרכב יראה במצב סביר, לא ממש יבואו בדרישות אל בעליו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ברשותי מספר רכבי אספנות וגם לי יש סיפורים מפה ועד הונלולו עם העירייה.

בוא נתחיל מהעובדות:

א) מישהו לא אוהב את הרכב שלך או את המיקום שאתה מחנה אותו.

ב) אם רכבך ללא טסט לא יעזור גם אם תצחצח אותו עד שיבריק, פקחים יוכלו לגרור לך את האוטו. כל אוטו (גם חדש) שחונה בחניה ציבורית ללא טסט בתוקף יכול להיגרר לפי החוק היבש.

כנראה שאחד מהשכנים שלך לא אוהב את הרכב שלך ואת הצורה שבה הוא עומד ולכן הוא מדווח לעירייה כל הזמן על גרוטאה שעומדת ללא תזוזה. פקחים לא מסתובבים כל היום ומחפשים גרוטאות שעומדות ברחוב, הם פשוט נענים לפניות של אנשים.

רוצה לישון בשקט בלילה? גרור את הרכב לחניון בתשלום. אני כבר חוויתי את החוויה של גרר של העירייה שלקח לי את האוטו.

א) זה לא שווה את המתח שכל יום אתה יכול לחזור הביתה ולגלות שאין לך רכב בחניה.

ב) אם לוקחים לך את הרכב אז יש סיכוי שלא תראה אותו יותר בחיים (יש עיריות שלוקחות לחניון ויש עיריות שממשיכות ישר למגרשי הגריטה וכבר שמעתי סיפור מחבר שלקחו לו את האוטו ועד היום הוא לא נמצא).

ג) אם לוקחים לך את הרכב תצטרך לשלם הרבה קנסות + תשלום על הגרירה.

ד) לאחר שיקחו לך את האוטו תבזבז הרבה זמן בריצות כדי לשחרר את האוטו.

בקיצור, אל תשחק באש (אם הרכב כ"כ חשוב לך), לאנשים בעירייה אין שום סימפתיה אלייך ובשבילם אתה סתם מפגע. הם לא יהססו לקחת לך את האוטו ובשבילם זו ערמת חלודה ולא רכב מיוחד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מהעובדות שסיפרתה עולה הרכב חונה בקרקע פרטית - חצר בין בינינים.... זה לא נשמע לי כמו קרקע של העיריה

פינוי רכב נטוש מרחובות העיר ע"י העיריה מתבצע בקרקע ציבורית, בחניות ברחוב....לא זה המצב

בחצר ביתי, בקרקע פרטית מותר לי לנטוש רכבים בדיוק כמו שאני יכול להחליט שאני מתחיל מהיום לאסוף כיסאות שבורים אבל לעיריה מותר לדרוש שאנקה את המיתחם אם ישנה בעיה סניטרית כתוצאה מה"אוסף" שלי

אם הרכב עומד על קרקע פרטית פנה אליי אני אאתר לך את בעל הקרקע, בהנחה וזו אינה קרקע פרטית של העיריה כול שנותר לך זה לפנות לאותו פקיד ולהודיע לו שאין לו סמכות לדרוש לפנות את הרכב כי הקרקע שיכת לפלוני אלמוני ורק הוא במידה וזה יפריע לו יכול לדרוש זאת

לדעתי זה יסגור את העניין

אולם אם המיגרש הינו מיגרש בבעלות העיריה

חזור להצעות הקודמות... משמע רחץ את הרחב, הזז אותו, ואם כול זה לא עוזר אז ישנה אימרה סינית עתיקה, משנה מספר משנה מזל.... והמבין יבין

• תוכן חדש...